3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,395
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Sivas ve Kayseri off road klupleri çok eğlenceli insanlardan oluşuyorlardı. Hemşerilerimle tanışmaktan memnun oldum. :smiley:)

Etiketler

kokteknik' Alıntı:
sivas grubu 4
kamp alanında su yoktu da biraz su alalım dedik

Sivas ekibinden Sevgili Bülent ve Mustafa ile tanışmış olmak beni çok mutlu etti..
Patrol e iyi bakın Mustafa bey..
Karadeniz Ereğliden sevgiler
Murat AYRAL

Merhaba arkadaşlar bende döndüm ,istanbul ekibiyle birlikte hiç otobana girmeden güzel yerler keşfederek güle oynaya döndük.
bazı sorunlarım nedeni ile siteye girmedim ,Tanrı nasip ederse yakında görselleri yükleyeceğim herkese tekrar merhaba

Off_Road' Alıntı:
fotoğraflar boğaz köprüsü geçişinden başladığına göre epeyce zengin bir arşiv yayını olacak umarım ... ;D

;D ;D ;D ;D ;D

Herkese Merhaba,

Öncelikle bu etkinliği düzenlemekte emeği geçen herkese ayrıca katılımcılara teşekkür ediyorum. Ancak eksik gördüğüm birkaç konuya da değinmek istiyorum;
- Festival kapsamındaki etkinliklerin detayları iyi çalışılmamış ve biraz doğaçlama gibi oldu. Büyük gruplar ile yapılan etkinliklerde bu birçok insanın rahatsız olmasını sebep oluyor. Etkinlikler tüm detayları ile gerekirse yerinde önceden çalışılmalı ve sitede paylaşılmalı diye düşünüyorum.
- Festival kapsamındaki etkinliklerin sayısı ve katılımı bir şekilde mutlaka artırılmalı ki insanlar böylece birbirlerini daha iyi tanıyıp, ilişkilerini geliştirebilirler.
-Festival kapsamında özellikle çocuklara yönelik de bazı oyunlar, etkinlikler planlanmalı.
-Rahatsız olduğum bir diğer husus ise Off-Road meraklısı gibi görünen bazı kişilerin pervasız ve vurdumduymaz bir tutum içinde olarak etraftaki diğer katılımcıları rahatsız ettiklerine şahit oldum ve üzüldüm.

Şimdilik bunlar. Tekrar teşekkürler.

NOT : Adnan abiye özellikle teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum.

jumanji14' Alıntı:
Bu gün Kamp alanındaki seyyar WC'yi almak için çıkmıştık ve dere boyundaki çöpleri toplarken derenin içinde ağacın köklerine takılmış,yalnızlıktan sıkılmış kırkağaçlı olduğunu sizden öğrendiğim kavunu yalnızlığından kurtardık ...;) Ama böyle olmuyor kavunu unuutun bari rakıyı da unutsaydın :smiley:
Helal et arkadaşım sıcakta iyi geldi walla :smiley:
Sevgili İrfan sizlerin u etkinlikteki can'ı gönülden çalışmalarınızı biliyorum tabiiki helal olsun sizlerin bulacağını bilseydik yanına bonus olarak yeni rakı ve beyaz peynirin yanında manda yoğurdundan yapılmış şahane cacık ta bırakırdık sevgiler haldun.

SANY0133.jpg

derya06xx' Alıntı:
birlikteliğimiz kısa sürdü efecim ama umarım bir dahaki festivalde görüşürüz yine ;)

Annem ve babam doğayı ve kampları seviyor zaten, ben de sevdim, etrafta ilgimi çeken çok hareketlilik ve renk vardı çünkü ;)
Anne ve babamın benimle ilk kamp tecrübesi gayet başarılıydı, bu yüzden o gün bir engel çıkmazsa bütün kaplara katılacağız :D :D :D

sayyıldız arkadaşa kısmen katılıyorum.birde cevreyi inanılmaz bir ses kirliliği kaplamıştı.2 si ise oraya gelenlerin coğu doğa etkinliği değilde şehrin mesire yerine pikniğe gider gibi dağılmaları ve dağıtmalarıydı.B irde sanki bira icme yarışı vardı cok şaşırdım.Büyük konuşmamak lazım hergün gördüğüm sahil piknik manzaralarına :söylenen ben bir anda etrafımda ve uyandığımda onları buldum.İnşallah tahrib ettiğimiz çayır cimen ve ağaclar kendini onarmaya başlamıştır. devamı zamanı gelince gelecektir.

efe' Alıntı:
Teşekkür ederim Derya Ablaaaaaaaa, şımaracağım ama :D :D :D

efeciğim hem festivalin en yakışıklısıydın hemde en tatlısı....... :smiley:

[attachment=1]Uğur[attachment=2]off-road meraklıları[attachment=3]Bilge,Ege,Selahattin,Hasan,Ozan[attachment=4]çamurrrr

SANY0200.jpg

SANY0201.jpg

SANY0202.jpg

SANY0203.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

10,07,04~28152.jpg

10,07,03~28002.jpg

10,07,03~28024.jpg

10,07,03~28069.jpg

10,07,04~28152.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

10,07,04~28157.jpg

10,07,04~28161.jpg

10,07,04~28162.jpg

10,07,04~28167.jpg

10,07,04~28196.jpg

bundan sonraki fotoları ben çekmedim, kamp alanımızda adını hatırlyamadığım ayağını incitem arkadaşımız tarafından bilgisayarıma yüklendi .kendisine teşekkürler eder ,tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunarım.

CIMG2250.jpg

CIMG2251.jpg

CIMG2254.jpg

CIMG2269.jpg

CIMG2275.jpg

aahhkatibim_34' Alıntı:
iyi akşamlarrr, Barış bey, kücük kızınızın bu yaşta doğadan böyle keyif alması eğlenmesi güzel, şimdii çocuklar apartmanlar arasında, yada evde bilgisayar başında vakit geçiriyor. bienim çocukluğum köyde yeşillikller içinde, çalı çırpı, toprak, hayvanlar içinde doaha doğrusu doğa içinde geçti, sizin bilemiyorum tabiki, o nedenle şimdiki çocuklar aman böcekten sinekten bile korkuyorlar. ya hastalanırlarsa, ya kene ısırırsa diye anne babalarda temkinli, küçüçük çocuklar bilgisayar başında , benim yeğenim 4 yaşındabilgisayarı açıp kendi başına oyunları açıyor CO koyuyor, bir bakıma iyi yönleride var ama, olumsuz yönleri daha fazla, anne babaların korkmadan çocuklarını doğayla buluşturmalı, o nedenle taktir ettim sizi ve eşinizi, ,inşallah bir etkinlikte karşılaşır tatlı yanaklarından öperimmmm kızınızınnn saygılarrr

Merhaba Öznur hanım.. Kesinlikle katılıyorum size. Doğayı çok seven bir aileyiz. Özellikle kızımız korktuğu doğaya yeni yeni alışıyor. Amacımızda doğayı sevmeyi , korumayı öğretmek. Önceden 100 metreden gördüğü kediden köpekten korkan , arabaya saklanan ve saatlerce çıkmayan kızımız şimdi iyice alışmaya başladı :::smiley:) 1 yaşındaki oğlumuzun zaten öyle bir korkusu yok :::smiley:: aksine peşlerinden koşturuyor :smiley: Doğa ile ilgili her etkinliğe katılmaya çalışıyoruz. İnşallah bir etkinlikte karşılaşırız. O zaman yanaklarından bol bol öpersiniz. Saygılarımla.

sayyıldız' Alıntı:

- Festivalde düzenlenen etkinlikler geçen sene ile aynı idi. Kano - Duvar Tırmanışı - Geocaching - Offroad... Doğaçlama gibi olan kısmı anlayamadım :smiley: Gitmeden önce de belli idi ne oynanarcak diye ::smiley: Paylaşılması gereken detayları siz bizlerle paylaşırsanız kulağımıza küpe yapar seneye uygulamaya çalışırız.

- Amacımız insanların tüm oyunlarda ekip olarak yarışarak "Genel Klasman" büyük ödül ve kupasına sahip olmalarını sağlamak. Bu yüzden aynı saatte farklı yerlerde farklı oyunlar olamıyor. Oyunların sayısı 4.. ve 2 güne anca sığdı. Ve hatta Ödül töreni sırasında katılımcıların %50Sinden fazlası ayrılmıştı kamp alanından.

- Çocuklar için ne gibi etkinlikler düzenlenmesini önerirsiniz?

freegraf' Alıntı:
...cevreyi inanılmaz bir ses kirliliği kaplamıştı.2 si ise oraya gelenlerin coğu doğa etkinliği değilde şehrin mesire yerine pikniğe gider gibi dağılmaları ve dağıtmalarıydı.B irde sanki bira icme yarışı vardı cok şaşırdım...

Sohbetler, müzikler kısmı bence ses kirliliği değil (elbette belli bir saate kadar.. ) Ama araçların alarmları cidden sorun.. Umarım arkadaşlar seneye bu konuya ekstra özen gösterirler.

Kamp alanından son ayrılan (pazartesi akşam) grup olarak arkamızda öyle haline üzülecek bir doğa bırakmadığımızı kesinlikle söyleyebilirim. Son ıslak mendil parçasına kadar topladık. toplanan çadırların yerlerindeki çimler yağan şiddetli yağmurun da etkisi ile şimdiden kendine gelmişti.. ;) :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR