3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,395
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Fotolar

CIMG2369.jpg

CIMG2379.jpg

CIMG2380.jpg

CIMG2381.jpg

CIMG2382.jpg

Etiketler

Tebrikler Cengiz bey (acd).Ellerinize sağlık. İşin, ehil ellerden çıktığı hemen belli oluyor.

3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali müthiş bir etkinlikti katıldığım için kendimi çok şanslı görüyorum,emeği geçenlere ve katılımcılara sonsuz teşekkürler.[attachment=4]toyota ormanda 7 kaplan gücündedir[attachment=5]Kartallar yüksek uçar

CIMG2388.jpg

CIMG2390.jpg

CIMG2391.jpg

03072010300.jpg

04072010301.jpg

Öncelikle amacımın nasıl daha iyi yapabilir.

Doğaçlamadan kasıt şu; tabiki etkinliklerin adı konumuş ve belli, tabi ki aynı anda birkaç etkinlik beklemiyorum. Ancak bu etkinliklerin detayları belli değil.
Kimsenin alınganlık göstermemesi için sadece şunu söyleyebilirim,

Festival alanının girişine uygun bir yere bir pano yapılarak;

Her etkinlik için; etkinliğin günü, saati, yeri, sorumlusu (gerekirse cep telefonu) gibi bilgiler bu panoda yer alırsa, telsizle yapılan duyurulara ihtiyaç duymadan daha genele yayabilirsiniz. Örnek ; Pazar sabahı yürüyüşü içi katılım 11 kişi, sizce normal midir?

Özellikle böyle katılımı yüksek etkinliklerde detaylar çok önemlidir, bunlar iyi yapılırsa memnuniyet artar, özellikle yeni katılımcılar memnun kalır ve grup büyür.

Selam ve saygılarımla,

eftaLYa' Alıntı:
En son araç numarasını almış ve hatta aracı bulmuştunuz. İntikamınızı alabildiniz mi :D

Evet buldum 30 numaralı araçtı,çadırıma çok yakın bir yere park etmişti....
deposuna ot dolduracaktım ama kıyamadım gariban benden beterdi,birileri de onu çamurlamış. ;D :D ;D ;D

Teoride saatler ve yerleri konuşmak inanın çok kolay :smiley:
Ama iş pratiğe geldimi istediğimiz gibi olamıyor..

Kanolar mesela.. saati mecburen değişti. Çünkü ilk gelen kanolar katılımcıların pek çoğunun kullanamayacağı yarış tipi kanolar çıktı :smiley:

Tırmanış duvarı bir firmadan gelecekti. Getirmediler. Alanda bulunan eski bakımsız duvarı Murat (COMPETUS) ve Efe (EKARAIS) yönetici arkadaşlarımız onararak kullanılabilir hale getirdiler.

2 etkinliğin zamanlamasının etkisi tüm haftasonuna oldu ne yazık ki..

Haklısınız daha organize olmalı bu tür şeyleri son dakikaya bırakmamalıyız..

Ama gezenbilir festivaline her ne kadar geleneksel desek de henüz 3 yaşında bir bebek :smiley: O bebeği birlikte büyütüyoruz.. Destekleriniz , önerileriniz ve katılımınızla..

Umuyorum seneye çok daha iyisi olacak.. Tek rakibimiz 1 sene evvel ki biz :smiley:

hepimizin yardım etmesi gerekliğdi bu insanlar bu işi gönüllü yapıyor fazlasını beklememek lazım
ben seval hanıma yardım ettim inanin 5-6 saat te dilimi boğazım kurudu herkese aynı şeyleri anlatmak hızlı hızlı isim yazmak bile zormuş ,
4 ncü gezenbilir festivaline tüm katılımcılar a görev verelim

eftaLYa' Alıntı:
Ödümü koparmış olmanın intikamını önümüzdeki senelerde almayı planlıyorum :smiley: (intikam soğuk içilen rakıdır! ) => böylemiydi bu söz, karıştırdım mı ;D ;D
araçın dışında olman büyük avantaj seneye senide bindirip öyle katılacam yarışa ozaman görücen ödünün nasıl koptuğunu ;D
selamlar

Doğada yapılan organizasyonlar da bu tip sıkıntıların olması gayet normal.. Genelde yabancı mekanlarda başkalarından destek yada medet umulduğu için bazı aksaklıklar yaşanıyor...Biz bunun çaresini düşündük düşündük işin içinden çıkamadık...Haldun abiyle de bir büyüğe soralım dedik...Sorduğumuz büyük te biraz takıldı ama çözümü hep beraber bulduk.. Ateş suyu, arpa suyu,üzüm suyu karıştırılıp içiliyor ve herşey unutuluyor... yalnız bizim tek sıkıntımız 350 km taşıdığımız kırkağaç kavununu derenin neresine bıraktığımızı unutup yaban ellere bırakmak oldu... :D :D

kokteknik' Alıntı:
araçın dışında olman büyük avantaj seneye senide bindirip öyle katılacam yarışa ozaman görücen ödünün nasıl koptuğunu ;D
selamlar

Ya dışındasındır çemberin..
Ya da içinde yer alacaksın..
Kendin içindeyken...
Kafan dışındaysa??

Çaresi yok kardeşim her akşam böyle içip kederlenip mutsuz olacaksın... Meyhane masalarında kahrolacaksın...

------------

Direk bu şarkı geldi aklıma :D Çok istiyorum araçlardan birinde olmayı. Ama aynı zamanda dışarıdan fotoğraf çekmek de istiyorum.. Bakalım.. Hayırlısı :smiley:

arwin' Alıntı:
yalnız bizim tek sıkıntımız 350 km taşıdığımız kırkağaç kavununu derenin neresine bıraktığımızı unutup yaban ellere bırakmak oldu... :D :D

GPS ile koordinat alsaydınız keşke.
Bir daha ki sene sarı balon bağlayın kavuna.
Su ile sürüklense de balon sayesinde bulunur hemen.
- Balon patlar mı.?
- Eee olacak o kadar kadı kızında kusur.
;D

bi kaç eleştiri geldi. eleştirilere yanıtta
bende eklemek istiyorum bi kaç şey. mesela evet çok büyük bi alandı çok büyük alana dağıldık ve yeni insanlarla tanışamadık vs. vs. vs. esranın dediği gibi bebeğimiz her yıl daha güzel olacak üyelerin gördüğü eksiklikler dikkate alıncak ve 5-10 yönetici arkadaşımızın böylesine büyük ve teferruatlı bi organizasyonu bu kadarıyla bile yapmak bence büyük başarı üyelerde elinden geldiğince işin ucundan tutarak daha mükemmel başarılar elde edebiliriz ingilteredeki festivalleride bilen biri olarak türkiyede daha çok yeni olan böylesine organizasyonları en iyi yapan ekibinde gezenbilir ekibi oldugunu düşünüyorum başka grupların günü birlik yada kamplı festivallerinide biliyorum. bu yüzden bu cümleyi rahatlıkla söylüyorum. ingilterede ateş püskürenlerden tutunda gösteri sanatlarından onlarca kişinin katıldıgı gösteri yaptıgı elektronik müzik den tutunda vs. bi çok şeyin yapıldıgı festivaller var onların geçmişi 20 yıllık bizim geçmişim 3-5 yıllık. ilk yılına katılamadım etkinliğin ama 2 yıldır biliyorumki eksiklik diye gördüğümüz hiç bişey hiçkimsenin orda gezenbilir ailesi ile birlikte olmanın verdiği keyfi kaçıramadı. bu bile çok hoştu.
bide çocuklarla ilgili etkinlikler demişisiniz evet benimde aklıma gelen düşüncelerden biri ama ailemizin içinde bu görevi üstlenecek tiyatrocu, animatör arkadaşlar varmıdır bilemiyoruz.

sevgilerle

sağdan baktım anlamadım,soldan baktım anlamadım.yahu kardeşim kim,kimi kurtarıyor.biri ikisinimi?ikisi birinimi?yoksa kim,kimi çekersemi? ;D ; ;D ;D ;D ;D

DSC04654.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR