MaGNETICMAN
Her YOL Asfalttt
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)
Efenim, sizlere tüm içtenliğimle katılmaktayım.Bana göre de fevkaledenin fevkinde birkaç güzel gündü...Beyfendinin söyledikleri de elbette haklı şeyler.Doğamız gereği hep daha iyiyi aramamızdan yazılanlar.Ve hep daha iyisi de olacaktır elbet.Haklı ve yerinde her eleştiri güzeldir ve değerlendirilmelidir bana göre.Çocuk konusunda ise hepsine palyaço olurum...cidowsky' Alıntı:bi kaç eleştiri geldi. eleştirilere yanıtta
bende eklemek istiyorum bi kaç şey. mesela evet çok büyük bi alandı çok büyük alana dağıldık ve yeni insanlarla tanışamadık vs. vs. vs. esranın dediği gibi bebeğimiz her yıl daha güzel olacak üyelerin gördüğü eksiklikler dikkate alıncak ve 5-10 yönetici arkadaşımızın böylesine büyük ve teferruatlı bi organizasyonu bu kadarıyla bile yapmak bence büyük başarı üyelerde elinden geldiğince işin ucundan tutarak daha mükemmel başarılar elde edebiliriz ingilteredeki festivalleride bilen biri olarak türkiyede daha çok yeni olan böylesine organizasyonları en iyi yapan ekibinde gezenbilir ekibi oldugunu düşünüyorum başka grupların günü birlik yada kamplı festivallerinide biliyorum. bu yüzden bu cümleyi rahatlıkla söylüyorum. ingilterede ateş püskürenlerden tutunda gösteri sanatlarından onlarca kişinin katıldıgı gösteri yaptıgı elektronik müzik den tutunda vs. bi çok şeyin yapıldıgı festivaller var onların geçmişi 20 yıllık bizim geçmişim 3-5 yıllık. ilk yılına katılamadım etkinliğin ama 2 yıldır biliyorumki eksiklik diye gördüğümüz hiç bişey hiçkimsenin orda gezenbilir ailesi ile birlikte olmanın verdiği keyfi kaçıramadı. bu bile çok hoştu.
bide çocuklarla ilgili etkinlikler demişisiniz evet benimde aklıma gelen düşüncelerden biri ama ailemizin içinde bu görevi üstlenecek tiyatrocu, animatör arkadaşlar varmıdır bilemiyoruz.
sevgilerle