3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,395
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

cidowsky' Alıntı:
bi kaç eleştiri geldi. eleştirilere yanıtta
bende eklemek istiyorum bi kaç şey. mesela evet çok büyük bi alandı çok büyük alana dağıldık ve yeni insanlarla tanışamadık vs. vs. vs. esranın dediği gibi bebeğimiz her yıl daha güzel olacak üyelerin gördüğü eksiklikler dikkate alıncak ve 5-10 yönetici arkadaşımızın böylesine büyük ve teferruatlı bi organizasyonu bu kadarıyla bile yapmak bence büyük başarı üyelerde elinden geldiğince işin ucundan tutarak daha mükemmel başarılar elde edebiliriz ingilteredeki festivalleride bilen biri olarak türkiyede daha çok yeni olan böylesine organizasyonları en iyi yapan ekibinde gezenbilir ekibi oldugunu düşünüyorum başka grupların günü birlik yada kamplı festivallerinide biliyorum. bu yüzden bu cümleyi rahatlıkla söylüyorum. ingilterede ateş püskürenlerden tutunda gösteri sanatlarından onlarca kişinin katıldıgı gösteri yaptıgı elektronik müzik den tutunda vs. bi çok şeyin yapıldıgı festivaller var onların geçmişi 20 yıllık bizim geçmişim 3-5 yıllık. ilk yılına katılamadım etkinliğin ama 2 yıldır biliyorumki eksiklik diye gördüğümüz hiç bişey hiçkimsenin orda gezenbilir ailesi ile birlikte olmanın verdiği keyfi kaçıramadı. bu bile çok hoştu.
bide çocuklarla ilgili etkinlikler demişisiniz evet benimde aklıma gelen düşüncelerden biri ama ailemizin içinde bu görevi üstlenecek tiyatrocu, animatör arkadaşlar varmıdır bilemiyoruz.

sevgilerle
Efenim, sizlere tüm içtenliğimle katılmaktayım.Bana göre de fevkaledenin fevkinde birkaç güzel gündü...Beyfendinin söyledikleri de elbette haklı şeyler.Doğamız gereği hep daha iyiyi aramamızdan yazılanlar.Ve hep daha iyisi de olacaktır elbet.Haklı ve yerinde her eleştiri güzeldir ve değerlendirilmelidir bana göre.Çocuk konusunda ise hepsine palyaço olurum...:smiley:

Etiketler

Kamp atesi tek yerde olur, her yerde olur, hic olmaz, kimi sabaha kadar icer, kimi hic icmez, kimi bagira bagira sarkisini soyler, kimi erkenden yatar uyur.
Benim hicbirinden sikayetim yok
Ama keske birisi golden kiloluk aynali sazan ciktigini soyleseydi ona gore bizde hazirlikli gelirdik
Biz orada ayy tabiat ne guzel derken adam yanibasimda koca baligi cekti. Biraz sirinlik felan yaptik baligi aliriz diye ama hic tinmadi eleman.
Hepinize tesekkurler

sertem41' Alıntı:
Bizlerde farklı şeyler söylemiyoruz, sonuçta her kesimin katılacağı birlikteliklerden çıkacak ortak sonuçlardan yola çıkılarak daha sağlıklı ve kimse için yorucu olmayan ve zevkli olabilecek bir festivaldir amacımız.

Erken den yapılacak ve bir konsey tarafından planlamar daha başarılı olacaktır.
"Eleştiri" kelimesi nedense olumsuz bir ifade olarak algılanmakta kaldı ki hiçbir arkadaşımın olumsuz ve kötü bir eleştiri yaptığını düşünmüyorum ve zaten hepimiz bu ailenin bir üyesiyiz ve ailemizin çok daha başarılı olması yönünde bir fikir alışverişi olarak görülmesinden yanayım, ve yine hiçbirimiz yönetimdeki arkadaşlarımızın emeğini inkar etmiyoruz herkezin emeğine sağlık.. Burda herşeyi paylaşamayacaksak nasıl aile olabiliriz..

off-road festivaline ilk defa yeğenlerimide yanıma alarak katıldım;iyide oldu zannediyorum.diğer etkinliklerde buluşmak üzere...
[attachment=1][attachment=2][attachment=5]

bulu19.jpg

bulu21.jpg

bulu10.jpg

DSCN1251.jpg

DSCN1275.jpg

sarıalan yaylasındayız..işte sizlere özgür karakoç un malikhanesi...
[attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSCN1304.jpg

DSCN1283.jpg

DSCN1285.jpg

DSCN1282.jpg

DSCN1324.jpg

recep_altay' Alıntı:
Kamp atesi tek yerde olur, her yerde olur, hic olmaz, kimi sabaha kadar icer, kimi hic icmez, kimi bagira bagira sarkisini soyler, kimi erkenden yatar uyur.
Benim hicbirinden sikayetim yok

Yok canım sizde şaka yapıyorsunuz herhalde, :D. Başkalarının rahatsız olduğu bir ortamda tüm yukarda saydıklarınızı umursamıyor olamzsınız. :D

cem seni göremedim kamp alanında

Bir daha ki festivalde yemek yapma yarışması düzenlesin, süper bence de.... :D :D :D :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR