COMPETUS
Moderatör
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)
Senin resimler nerede kaldı Çiğdem
Senin resimler nerede kaldı Çiğdem
SelamlarOff_Road' Alıntı:Reha bey ayni durum benim içinde geçerli ... göl kenarından gelirken kamp ve aracınızın yanından geçerken uğramak istedim ama aracınızın kaputu açık ve etrafınızda kalabalıktı rahatsız etmeyelim.. nasılsa merkezi kamp yerinde veya off road parkurunda karşılaşırız dedimdi ama oda olamadı..
gelecek etkinlikte umarım ...
Evet dereceye giremeyen bizlerinki dahil öğrenebilsek iyi olurdu .. sanırım bunu Dereceleri bildiği halde ödül törenine kadar sır gibi saklayan ;Dmagnum06' Alıntı:Off-Road dereceleri ne zaman açılanacak sabırsızlıkla bekliyoruz??????
Off_Road' Alıntı:Evet dereceye giremeyen bizlerinki dahil öğrenebilsek iyi olurdu .. sanırım bunu Dereceleri bildiği halde ödül törenine kadar sır gibi saklayan ;D
Ender arkadaşımız ilan edecektir .. :
fozgen' Alıntı:Herkese merhaba
Çok keyifli bir haftasonu oldu, emeği geçen herkese teşekkürler...
Bilet krizi yaşadığımız sırada "sorun değil biz sizi mutlaka İstanbul'a ulaştırırız" diyerek içime su serpen Ender Bey'e, sonra bir telefonla sorunu çözen İrfan Bey'e, beni yarış alanına götürüp getiren Can Bey'e, gösteri şovları sırasında aracına alıp unutamayacağım anları yaşatan Erkan Bey'e binlerce teşekkür...
Ve Muzaffer Bey Bizi kamp alanına gelirken yoldan alan Muzaffer Bey inanılmaz bir insandı. Ödül töreni bittikten sonra bolu terminale gittiğimizi zannediyorduk : Yolda Muzaffer Bey biriyle telefonda konuşarak geliyoruz ve açız dedi, sonra kendimizi yaylada güleryüzlü bir ailenin evinde mükellef bir sofrada bulduk.Yaylada yediğim o nefis kaymağın tadını asla unutmayacağım Daha fazlasını anlatıp ağzınızı sulandırmayayım ;D Sonra tekrar yola çıktık, kızı Büşra'ya göz kırparak aşıya devam edelim dedi ve bizi gölcük mesire alanına götürdü...
Yani söyleyecek söz bulamıyorum, Muzaffer bey ve ailesine kocaman sevgiler...
Evime geldiğimde ilk işim bilgisayarımı açıp 2. el off road araçlarının fiyatına bakmak oldu. Bakalım belki seneye yarışlarda ben de olurum
endy' Alıntı:Ertuğrul Abicim;
Dereceleri Yönetim olarak en kısa zamanda açıklayacağız; Tüm ekip çok yorgun daha dün gece döndüler; hem şehire geri dönmenin hemde dağdaki o yorgunluğu atmanın ardından elimizdeki tüm bilgileri resimlerii dereceleri paylaşacağız.
Birazcık daha sabır rica ediyoruz.
Selamlar
Ender
mkursats' Alıntı:Öncelikle bu organizasyondan haberdar olmamı sağlayıp beni misafir eden kuzenim Mehmet Altun'a sonrada bu organizasyonu düzenleyen herkese tek tek teşekkür ederim.
Duyuru ve kamp alaninda çok sayıda bireysel ateş yakıldığı konusunda haklısınız ancak kamp yerimiz belirlendiğinde yönetici arkadaşlar dereden olması gereken minumum mesafe ve güvenli ateş yakılabilecek yerler ( önceden ateş yakılmış.. etrafı taşlarla çevrili.. üzerinde ağaç uzantısı olmayan yerler .. ) konusunda bizi bilgilendirdiler ve sadece orda yaktık.Buna rağmen bazı bireysel kamp ateşlerinin çok büyük ve abartılı ( alevi 6-8 m.lere kadar yükselen ) olduğunu ne yazıkki bende gözlemledim ... yakacak odunu ise sanırım bizim gibi hemen herkes kamp bölgesinde yere düşmüş ağaç parçaları toplamakla çözmüştür... eminim gelecek etkinliklerde yönetim bu konuda daha sıkı tedbirleri alacaktır.Zakof' Alıntı:Doğası, katılımı, hava durumu, katılımcısı, yarışmaları, eğlenceleri ve organizasyonuyla, kısacası herşeyi ile mükemmel olan bu festivalin, bence eksik olan tarafı ; Duyurunun yapıldığı ilk sayfada belirtilen Festival Kuralları başlığındaki, mangal ateşi dışında açık ateş yakmanın kesinlikle yasak olduğunun ve bireysel ateş yakılmasına izin verilmeyeceğinin belirtilmesine rağmen bir çok bireysel ateş yakılmasıydı.
Bizler, herkesin bu kurala uyacağını düşünerek, yanımızda hiç odun götürmedik... Bu yüzdende pişman olduk.
Maalesef onlarca bireysel kamp ateşi vardı.
Aklıma takılan bu konuyu paylaşmak istedim.
Selamlar,