3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,377
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

[attachment=1]

16..jpg

Etiketler

Pazar sabahı saat 07h00' de gölün etrafından yürümek üzere 11 kişi yola çıktık. Kah göl kıyısından, kah orman içinden yürüdük. Çok sayıda balıkçı erken saatlerde oltalarını atmışlardı. Gölün üzerinde pembe renkli çiçek tarlaları vardı. Evet yanlış yazmıyorum. Gölün üzerinde çiçek tarlaları. İnanmazsanız resimlere bakın.

DSC_0142.jpg

DSC_0144.jpg

DSC_0145.jpg

DSC_0148.jpg

DSC_0151.jpg

endy' Alıntı:
Bu Seneki doğa sporları festivalimize katılan Tüm üyelerimize, katılımcılarımıza öncelikle Teşekkür'ü bir borç bilirim. İyiki varsınız, varlığınızla katılımınızla paylaşımlarınızla bizleri çok mutlu ettiniz. Sizin değerlendirmeleriniz, duygu ve düşünceleriniz bizlerinde bir anlamda mutluluk karnesi.

Organizasyonda emeği geçen dostlarım, Çok Değerli Bol-off Klübü üyeleri başta Başkanı İrfan Bilgin'e, Samim Düzen'e, Erkan Çimen'e, Yaşar Uzun'a en içten teşekkürlerimi sunarım; bizden yardımlarınızı esirgemediğiniz için minnettarız.

Çok uzun zamandır hiç bir yerde örneğini görmediğim Bolu İtfaiye Müdürü Sayın Muzaffer Yıldız'a Çok teşekkür ederiz. Yeri geldi bizimle derenin içinde taş döşedi, yeri geldi bizimle beraber elind kürekle kum, mıcır attı ve dediki : " Müdürlük Şehirde, bende burda sizlerle beraberim" Sırt sırta verdiği destek için çok teşekkürler.

Mountrain gibi harika bir tesisi Bolu'ya Kazandıran, Desteğini ve Abiliğini bizden Esirgemeyen Sayın Ömer Tümay'a

Bolu Gençlik spor il müdürlüğü personeline, Sayın Suat Çelen Ve ilhami Özdemir'e ; Tesis Amirimiz Tevfik Bey'e gösterdikleri ilgi için ayrıca teşekkür ederiz.

Sayın Bolu Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz'a Ödül törenimize katıldığı için;

Telsiz ve Anons sponsorumuz olan Aselsan ve Umut Kaptan'a ve ekibine; çok yoğun desteklerine ne kadar teşekkür etsek azdır.
Yaban TV muhabir arkadaşlarımıza,
Midland temsilcisi Ozan arkadaşımıza
Huma Oto, Adnan Bey'e

ve adını sayamadığım bir çok destekçimize Katılımarından ve desteklerinden ötürü çok teşekkür ederiz.

Ve dahası gönülden bizi destekleyen adlarını saymakla bitiremeyeceğim tüm Gezenbilir ailesine en içten teşekkürlerimiz sunarım.

Bu festivalin hazırlanması aşamasında Canla başla birlikte Çalıştığımız Başkan Sedat Açıl'a, Mehmet Ali Yücesan'a, Canlarım Funda'ya, Esra'ya (Face'i de unutmayalım), Rumeysa ve Piraye'ye, Can'a, Nilsun'a ve Kenan'a, Her iki Mustafa'ya :smiley: , Sevgi'ye, Serdar'a, Hakan'a ve Mürsadıma Efe Karaismailoğlu ve Murat Albayrak, Reha Yurdakul abilerimize ayrıca teşekkür ederim ve daha adını sayamadığım Tüm Gezenbilir Yönetimine sonsuz teşekkürler.

En içten Saygı ve Sevgilerimle

Ender KURUTLU

not: Bir kare bile resm çekemedim; tüm paylaşacağınız resimler benim de resimlerim :smiley:

endercim bende bu kampta olmaktan ve sizin gibi değerli bir ekibin içinde bu organizasyonun bir parçası olmaktan da çok mutlu oldum.gelen misafirlerimize güzel bir hafta sonu geçirtebildikse ne mutlu bize.

Doğanın içinde geçen üç keyifli günden sonra tekrar İstanbul’ un karmaşasına dönmek hiç hoş olmadı.
Festivale katılan tüm üyelerimize teşekkür ederim.
Off-road sırasında beni aracına konuk eden Sivas’ tan Mustafa Bey’ e, koşuşturmacanın arasında bana mola verdirip likit ikram eden Korkut ve Ufuk’ a, görev arkadaşım Bülent’ e ayrıca teşekkür ederim.

Yürüyüşe sabah erken başladığımız için katılım azdı. Yine de 11 kişiydik. Aslında gün doğuşundan az önce çıkabilseydik gölün üzerinde sis oluşumunu izleyecektik. Açıkçası saat beşbuçukta yürüyüş teklif etmeye çekindim. Kimse gelmeyebilirdi.

DSC_0152.jpg

DSC_0155.jpg

DSC_0156.jpg

DSC_0159.jpg

DSC_0161.jpg

Bizim için çok erken olan o saatlerde yayla köyünde yaşam çoktan başlamıştı. Ormancılıkla uğraşan köylüler tomruk taşımakla meşgulduler. Gece çiğ yağdığından dolayı her yer ıslaktı. Yeşil fışkırıyordu adeta topraktan.

DSC_0163.jpg

DSC_0167.jpg

DSC_0168.jpg

DSC_0170.jpg

DSC_0172.jpg

Efe Abi Gölün üzerinde ki pempe çiçekler harikaymış ; şimdi kaçırdığıma üzüldüm

Toplam 8 km yolu 2 saatte yürüyerek başladığımız noktaya geri döndük. Saat 9 olmuştu. Kampta hala birçok kişi uyuyordu.

DSC_0173.jpg

DSC_0177.jpg

DSC_0178.jpg

DSC_0179.jpg

DSC_0183.jpg

endy' Alıntı:
Efe Abi Gölün üzerinde ki pempe çiçekler harikaymış ; şimdi kaçırdığıma üzüldüm

Ender gerçekten çok güzeldi. Ben de teleobjektif götürmediğime pişman oldum. Elimdeki resimden büyüterek tekrar ekliyorum.

1.jpg

Bu ilk katılımımdı. Orman harika. İnsanlar cana yakındı. İlk defa bir off road aracına binip o sulu, çamurlu parkurdan geçme şansıda buldum. Şimdiden arkadaşlarım bana özenmeye başladılar :smiley:
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

_MG_3598.jpg

_MG_3628.jpg

_MG_3673.jpg

_MG_3556.jpg

_MG_3843.jpg

Öncelikle bu organizasyondan haberdar olmamı sağlayıp beni misafir eden kuzenim Mehmet Altun'a sonrada bu organizasyonu düzenleyen herkese tek tek teşekkür ederim.[attachment=1][attachment=3][attachment=2][attachment=4][attachment=5]

_MG_3861.jpg

_MG_3984.jpg

_MG_4058.jpg

_MG_4035.jpg

_MG_4111.jpg

resimlere bak bak doyamadımm.sanki gitmemişimde oraları fotoğraflardan görüyormuşum gibi hayranlıkla baktımm.Gerçekten çok güzel bir organizasyondu.

EKARAIS' Alıntı:
Ender gerçekten çok güzeldi. Ben de teleobjektif götürmediğime pişman oldum. Elimdeki resimden büyüterek tekrar ekliyorum.

Efe abi gerçekten çok güzeller; ben bir kare bile resim çekemedim en çok ona yanıyorum

herkese merhaba orhan bıyıklı abiyle görüştüm akşam kızınıni rahatsızlığı nedeniyle henüz siteye bakamamış durumda varsa elinde fotografları en kısa zamanda yükleyeceğinden eminim. hepinize selamlarını yolladı..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR