3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,358
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

jumanji14' Alıntı:
Aslında haklısınız bizler kamp alanının iznini almaya çalışırken sadece ortak bir kamp ateşi olacağının sözünü vermiştik.Bahsettiğiniz kamp ateşlerinin yakıldığını gördüğümüzde biraz hayal kırıklığı yaşadık,ancak bir çoğunun daha önce ateş yakılan yerlere yakıldığını ve çevresinin taşlarla çevrilip,doğal örtünün korunmasına gerekli özenin gösterildiğini gördüğümüzde içimiz bir miktar olsun ferahladı.Ama bundan daha çok bizi üzen off-road için ayrılan alan (ki Tomruk deposuydu) dışında da yeşillik alanlar ve derelerin içinde 4x4 araçlar ile katlımcıların izlerini bırakmalarıydı.Paylaşılan fotolardan kimler olduğu da belli oluyor...
Bizler Bolu off-road kulübü olarak özellikle ilkbahar aylarında yeşil alanlara araçlarımızla kesinlikle girmiyoruz,biliyoruz ki ilkbaharda doğada bıraktığımız herhangi bir iz,emare bir sonraki bahara kadar orada kalacak..
Evsahibi kulüp olarak sizleri Bolu'muzun doğasında ağırlamaktan büyük keyif aldık,sizlerin buradan memnun ayrılmanıza vesile olabildikse ne mutlu GEZENBİLİR yönetimine ve bizlere.4.Gezenbilir Doğa Sporları Festivalinde buluşmak dileklerimle
Bu arada oraya buraya koşturmaktan tek kare foto çekemedim,izninizle paylaştığınız fotolardan arşivimize ekliyorum.
Bolu Off-Road Kulübü Bşk.
İrfan BİLGİN

İrfan bey size ve bütün ekibinize gösterdiğiniz konukseverlik ve yardımlarınız için teşekkür ederim .. dilerim gelecek yıl bazı eksiklikleride hep birlikte gidererek dahada güzel etkinlikleri birlikte paylaşabiliriz ..

Etiketler

jumanji14' Alıntı:
Özcan Bey,

GEZENBİLİR Ailesine sadece Festivallerde değil,12 ay,365 gün kapımız açık,katılımınız için bizde sizlere teşekkür ederiz.

Teşekkürler, kısmet olursa rahatsız ederiz sizleri.

Selamlar,

,

aladağ 088.jpg

aladağ 089.jpg

Zakof' Alıntı:
Teşekkürler, kısmet olursa rahatsız ederiz sizleri.
Selamlar,
Ankara-Bolu yolundaki konvoyumuz sırasında teklif ettiğiniz kurabiyeleri kampta alırız demiştik ama heralde yerleşme telaşından ne sizin ne bizim aklımıza geldi ... ???
neyse alacağımız baki diyorum ben ... :smiley:

Off_Road' Alıntı:
İrfan bey size ve bütün ekibinize gösterdiğiniz konukseverlik ve yardımlarınız için teşekkür ederim .. dilerim gelecek yıl bazı eksiklikleride hep birlikte gidererek dahada güzel etkinlikleri birlikte paylaşabiliriz ..

Ertuğrul bey,
Katılımlarınız için Şahsım ve Bolu off-road kulübü adına bizlerde teşekkür ederiz..Her zaman bekleriz..:smiley:

Off_Road' Alıntı:
Ankara-Bolu yolundaki konvoyumuz sırasında teklif ettiğiniz kurabiyeleri kampta alırız demiştik ama heralde yerleşme telaşından ne sizin ne bizim aklımıza geldi ... ???
neyse alacağımız baki diyorum ben ... :smiley:

Ertuğrul bey merhaba, kurabiyeleri unutturduk sanmayın sakın teklifimiz baki.
Selamlar.

[attachment=1] Hasan (pancarmotorcu) Ahmet (arwin) ve araç misafirleri Hilal Kurtköy Opet'e gelerek beni beklediler bende yakıt ikmali yaparak konvoy'u oluşturduk iki araç diğer arkadaşlarımıız işlerindendolayı daha sonra yola çıkacaklardı[attachment=2]foto çekme özürlü olduğumu herkes bilir[attachment=3]dikiz aynasından hasan'ın arkadan gelen aracını çekmeye çalışıyorum[attachment=4]nihayet özlediğim yere geldik[attachment=5]temiz hava bol gıda ve ateş suyu ohhhhhhhhh

SANY0128.jpg

SANY0129.jpg

SANY0130.jpg

SANY0133.jpg

SANY0134.jpg

TezzMertek' Alıntı:
Aynen Sinan Bey ,
Hilux sahibi olma planlarına hız vermeli.
Seneye 4 çeker bir TezzMertek olmalıyım mutlaka.
;D
Sen artık geniş aile olma yolunda ilerliyorsun..Artık araç gerekli :smiley:Gezilerde 4*4 evdede 4*4 olman temennisiyle..biz hazır olucaz seneye...ailemiz 4*4 olmaya yakın :smiley:

[attachment=1]Hilal kamerraya bak nereye bakıyorsun[attachment=2]gittiğimiz yerlere küçük araçların gelmesine alışık değilim :smiley:[attachment=3]Hasan ( pancarmotorcu) malzemelerimizi taşımak için tranporter ile geldi[attachment=4]Arwin[attachment=5]Sinanmı bu adam

SANY0135.jpg

SANY0136.jpg

SANY0137.jpg

SANY0139.jpg

SANY0140.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR