3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,524

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Her zamanki gibi süper bir etkinlik olmuş,umarım görseller bu kadar değildir 8)

Hamdi bey festivalin olumsuz olup olmadığını 3 günsonra öğreneceğim diyorsunuz , neden acaba 3 günsonra,
ancak mı belirtilerini gösterecek, olumsuz yönlerrr???inşallah 3 gün sonra olumzuz yönler değlde
olumlu yönleri anlatırsınızzzzz

aahhkatibim_34' Alıntı:
Hamdi bey festivalin olumsuz olup olmadığını 3 günsonra öğreneceğim diyorsunuz , neden acaba 3 günsonra,
ancak mı belirtilerini gösterecek, olumsuz yönlerrr???inşallah 3 gün sonra olumzuz yönler değlde
olumlu yönleri anlatırsınızzzzz

3 gün sonra derken?
nolcek ki? ???

Nursel' Alıntı:
Sağlık olsun Ferdane. Biz de 2011 için hazırlanırız :smiley: Bak bitti bile festival. Şimdi gidenler ne kadar üzgündürler dönüş yolunda :D
;) Kesinlikle Nurselciğim :( bu seneki üzüntümü unutmayacağım,şimdiden hazırlanmaya başlayacağım ;) ....Seneye biz de varızzzzzzzz

2011 Katılımcı Listesi

1-Nursel
2-Ferdane Gül
3
4
*
*
*

ferdane gül' Alıntı:
;) Kesinlikle Nurselciğim :( bu seneki üzüntümü unutmayacağım,şimdiden hazırlanmaya başlayacağım ;) ....Seneye biz de varızzzzzzzz

Hehehehe..... güzel... :smiley:

2011 Katılımcı Listesi

1-Nursel
2-Ferdane Gül
3-Alfonse ;D
4
*
*
*

bu kadar geniş alanda ve bu kadar kalabalıkta yapılabileceklerin en iyisiydi.... görevli arkadaşlara ve emeği geçen herkese çok teşekkürler...
Gerçi araclar sabaha kadar çadırlar arasında dolaştı, araç alarmları hiç susmadı onca ikaza rağmen ki ikaz etmeye ne gerekvar çöplar kamp alanında bırakılıp gidildi..... her şey güzeldi :smiley:

İNAQUASANİTAS' Alıntı:
bu kadar geniş alanda ve bu kadar kalabalıkta yapılabileceklerin en iyisiydi.... görevli arkadaşlara ve emeği geçen herkese çok teşekkürler...
Gerçi araclar sabaha kadar çadırlar arasında dolaştı, araç alarmları hiç susmadı onca ikaza rağmen ki ikaz etmeye ne gerekvar çöplar kamp alanında bırakılıp gidildi..... her şey güzeldi :smiley:
Kocaelinde kuruyemiş v.s. esnafı Hayati var, tanıyorsanız selamlar...
Bide hiç çöp bırakılmaz gezenbilirlerde diye biliyorum ???

Kocaeline selamlar...

Aleyküm Selam hocam .. beş parmağın beşi bir değil... ama herşey çok güzeeldi

İNAQUASANİTAS' Alıntı:
çöplar kamp alanında bırakılıp gidildi.....

Kamp alanını bazı arkadaşlarımız çöplerini almadan terk etmiş olabilirler. Netice itibariyle kalabalık bir aileyiz ve bazı arkadaşlarımız uyarıları dikkate almamış olabilirler(ki esasen bu konuda uyarıyada gerek olmamalı). Ancak Dernek Başkanımız Sedat bey, yönetimden bazı arkadaşlar ve yine ailemizden bazı üye arkadaşlar bu geceyide festival alanında geçiriyorlar ve gerekli tüm kontroller yapılıyor. Bırakılan çöplerinde kaldırılacağından emin olabilirsiniz. Hassasiyetiniz için teşekkürler Ufuk bey. Biz sizin gibi hassas, doğaya saygılı insanların oluşturduğu bir aileyiz ;)

İNAQUASANİTAS' Alıntı:
Aleyküm Selam hocam .. beş parmağın beşi bir değil... ama herşey çok güzeeldi

Selaymun Aleykum kardeşim....
Katılıyorum, beş parmağın beşi bir değil ama, TeK GeZeNbiLiR var ;)

Ve bu konuda çok hassaslar, dernek prestijide önemli tabi....

Siz oradan ne zaman ayrıldınız?
Kendini bilmezler çöplerini bırakmış olabilir ortalıkta ama, bildiğim kadarıyla oradan en son yöneticiler v.s. ayrılıyor ve çöp kaldıysa toplanıyor...

Dostluk, paylaşım ise en önemlisi, herşeyin güzel olması gerektiğini ve öyle olduğuna eminim...
Sevindim...

AYDURAN' Alıntı:
Kamp alanını bazı arkadaşlarımız çöplerini almadan terk etmiş olabilirler. Netice itibariyle kalabalık bir aileyiz ve bazı arkadaşlarımız uyarıları dikkate almamış olabilirler(ki esasen bu konuda uyarıyada gerek olmamalı). Ancak Dernek Başkanımız Sedat bey, yönetimden bazı arkadaşlar ve yine ailemizden bazı üye arkadaşlar bu geceyide festival alanında geçiriyorlar ve gerekli tüm kontroller yapılıyor. Bırakılan çöplerinde kaldırılacağından emin olabilirsiniz. Hassasiyetiniz için teşekkürler Ufuk bey. Biz sizin gibi hassas, doğaya saygılı insanların oluşturduğu bir aileyiz ;)

Murat,
Ben senin mesajını görmeden yazdım bi üstteki mesajını, bende yöneticilerden hangisi cevap verecek diye bekliyordum...

Eyvallah, doğru tahmin ettiğimi öğrenmek sevindirdi beni...

Ben yarın o tarafa kapalı kamyonla gideceğim büyük ihtimal, ürün götüreceğim... Sedat' ıda ararım giderken/gidersem... belki bi işe yararım kamyonla...

Selamlar...

AYDURAN' Alıntı:
ve her gün biraz daha büyüyeceğiz yer yüzü sevginin yüzü oluncaya dek...
tekrar emeği geçen herkese teşekkürler

İNAQUASANİTAS' Alıntı:
ve her gün biraz daha büyüyeceğiz yer yüzü sevginin yüzü oluncaya dek...
tekrar emeği geçen herkese teşekkürler

Hayırlısı, İnşallah, Maşallah ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR