3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,390
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Emeği olan herkese teşekkürler. Biz de birkaç saat önce İstanbul'a döndük. Ne Aladağlar'da ne de yolda yağmura yakalanmadık, doğa bizden yanaydı. Kamp alanı ve ortam çok güzeldi, biz acemilerin eksiklerini kapatan tüm komşularıma özellikle teşekkür ederim. İlk gece soğuktan donduk ama ikinci gece fazladan bir battaniyeyle sorunu çözdük. Gündüzse hava harikaydı. Kene-sivrisinek falan sorun olmadı, sanırım bir tek ben ısırıldım sivrisinekler tarafından =D zaten en çok beni severler, ensemi ısırmış ikisi, ama başka hiç vaka duymadım. Bir de bileklikler işe yaramıyormuş onu öğrendim, bilekliği taktığım akşam, hem de bilekliğin olduğu koluma bir tanesi kondu da ben kovaladım =D Sprey almadık biz, çok tercih etmiyorum alerji durumları yüzünden. Bir de, dereyi ve girişteki çukuru geçmeye cesareti olmayan bizler, arabaya güvenip bin parça halinde getirdiğimiz şeyleri taşırken biraz zorlandık, sağolsun arkadaşlar yardım etti de yolda kalmadık =D Ama belirtmek lazım tabi, cesareti olanlar çatır çatır geçtiler... Neymiş, cesaret gerekliymiş. =)

Başkaa... rüzgar sörfü ve yarış kanoları harikaydı! Gidip deneyen insan sayısının bu kadar az olması şaşırtıcı, ben orada kuyruklar olmasını beklerdim doğrusu. Bir de tüm aktivitelere katılacağız diye düşünüp 1-2sine ancak katılma fırsatı bulduğumuz için üzüldük, keşke enerjimiz ve zamanımız daha çok olsaydı da her şeyi yapabilseydik. Tabii bunun için en az bir haftalık bir festival gerekiyor =D Demek ki neymiş, kayıt masasına gidip yaz sen beni her şeye demeyecekmişiz =D Efendi efendi yapabileceklerimizi planlayacakmışız.

Bir de iphone ile geocaching yapılmazmış, sizi işaretlediğiniz noktaya en yakın yola götürmeye çalışır, kilometrelerce deli danalar gibi koştururmuş. sonra da tam oranın yanlış olduğunu anlayınca şarjı bitermiş =(( siz de cache i bulamazmışsınız doğal olarak.

Öğrendiğimiz son bir ders de, fındık kabuğu kömür olarak kullanılmamalıymış, yoksa saatlerce yanabilen, ama hiçbir şeyi pişiremeyen bir mangalınız olurmuş.

Etiketler

Evettt..
Gezenbilir Bolu-Aladaglarda düzenledigi 2010 Festivali bitti...

Katılımın yogun oldugu bir festivaldi..İyisiyle kötüsüyle ,begeneni ile begenmeyeni ile ufak tefek tatsızlıkları ile de olsa emek verilmiş bir festival bitti..

lafı bırakalım da biraz fotograf koyalım...lafımızı ederiz nasıl olsa ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

DSC_9776.jpg

DSC_9777.jpg

DSC_9780.jpg

rosengela' Alıntı:
Emeği olan herkese teşekkürler. Biz de birkaç saat önce İstanbul'a döndük. Ne Aladağlar'da ne de yolda yağmura yakalanmadık, doğa bizden yanaydı. Kamp alanı ve ortam çok güzeldi, biz acemilerin eksiklerini kapatan tüm komşularıma özellikle teşekkür ederim. İlk gece soğuktan donduk ama ikinci gece fazladan bir battaniyeyle sorunu çözdük. Gündüzse hava harikaydı. Kene-sivrisinek falan sorun olmadı, sanırım bir tek ben ısırıldım sivrisinekler tarafından =D zaten en çok beni severler, ensemi ısırmış ikisi, ama başka hiç vaka duymadım. Bir de bileklikler işe yaramıyormuş onu öğrendim, bilekliği taktığım akşam, hem de bilekliğin olduğu koluma bir tanesi kondu da ben kovaladım =D Sprey almadık biz, çok tercih etmiyorum alerji durumları yüzünden. Bir de, dereyi ve girişteki çukuru geçmeye cesareti olmayan bizler, arabaya güvenip bin parça halinde getirdiğimiz şeyleri taşırken biraz zorlandık, sağolsun arkadaşlar yardım etti de yolda kalmadık =D Ama belirtmek lazım tabi, cesareti olanlar çatır çatır geçtiler... Neymiş, cesaret gerekliymiş. =)

Başkaa... rüzgar sörfü ve yarış kanoları harikaydı! Gidip deneyen insan sayısının bu kadar az olması şaşırtıcı, ben orada kuyruklar olmasını beklerdim doğrusu. Bir de tüm aktivitelere katılacağız diye düşünüp 1-2sine ancak katılma fırsatı bulduğumuz için üzüldük, keşke enerjimiz ve zamanımız daha çok olsaydı da her şeyi yapabilseydik. Tabii bunun için en az bir haftalık bir festival gerekiyor =D Demek ki neymiş, kayıt masasına gidip yaz sen beni her şeye demeyecekmişiz =D Efendi efendi yapabileceklerimizi planlayacakmışız.

Bir de iphone ile geocaching yapılmazmış, sizi işaretlediğiniz noktaya en yakın yola götürmeye çalışır, kilometrelerce deli danalar gibi koştururmuş. sonra da tam oranın yanlış olduğunu anlayınca şarjı bitermiş =(( siz de cache i bulamazmışsınız doğal olarak.

Öğrendiğimiz son bir ders de, fındık kabuğu kömür olarak kullanılmamalıymış, yoksa saatlerce yanabilen, ama hiçbir şeyi pişiremeyen bir mangalınız olurmuş.

Hehehehe.... :smiley:

Fındık kabuğu en güzeliymiş? @@@@ ;D ;D ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

DSC_9783.jpg

DSC_9786.jpg

DSC_9792.jpg

DSC_9794.jpg

İsmail bey fotolar çok hoş, teşekkürler...
Devm ediyor di mi?
hlkptre baylıdm.............

(Yeni konu açlcak mı? buradan mı devm?)

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

DSC_9814.jpg

DSC_9835.jpg

DSC_9836.jpg

DSC_9838.jpg

Teşekkürler Alfonse...

bende fotograf bitmez...2 günde sanırım 1000 kare çekmişim..sırası gelince yükleyecegim... ;D

fotoğrafları görünce gelemediğime bir kez daha üzülüyorum :-\ :smiley:

mdr' Alıntı:
Teşekkürler Alfonse...

bende fotograf bitmez...2 günde sanırım 1000 kare çekmişim..sırası gelince yükleyecegim... ;D

Ben Teşekkürler.... ;D ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

DSC_9853.jpg

DSC_9850.jpg

DSC_9849.jpg

DSC_9843.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

DSC_9870.jpg

DSC_9866.jpg

DSC_9865.jpg

DSC_9863.jpg

DSC_9861.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

DSC_9860.jpg

DSC_9858.jpg

DSC_9855.jpg

DSC_9854.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

DSC_9730.jpg

DSC_9732.jpg

DSC_9742.jpg

DSC_9749.jpg

DSC_9750.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]

DSC_9751.jpg

DSC_9752.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]
[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC_9791.jpg

DSC_9775.jpg

DSC_9774.jpg

DSC_9762.jpg

DSC_9758.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR