3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,390
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Merhaba Arkadaşlar

süper bir etkinlikti az önce eve geldim.

selamlar

Etiketler

Bizde biraz önce eve girdik. 2 araç çoluk çocuk bebek gitmiştik..:smiley::smiley:::smiley:: Emeği geçen herkese teşekkürler. Bende olan fotolardan ekleyeceğim.

sizde hoş geldiniz Barış bey, olumsuz bir durumla karşılaşmadan hayırlısıyla sağlıkla dönmüşsünüz, çocuklarınız da kene veya sivrisinek ısırma durumu olmaıştır inşallah, korkulduğu gibi yağmur olayı olmadı galiba ,yediğiniz içtiğiniz de sizin i olmasın, gezdiğiniz gördüğünüzle birlikte hepsini anlatın dermişimmmm

hoş geldinizz sefa geldiniz Murat bey, sağlıkla gidip sağlıkla döndünüz eğlenceli birfestival olmuştur inşallah
festivalden önceki olumsuzluklar yaşandımı acaba öncelikle onlarısorayım, gece soğukmuydu,yiyecek , içecek ,alma sorunu oldumu, kene sivrisinek, olayı oldumu, ve tabiki olumlu yönlerinide,

evet bende yeni girdim eve. sincanda şiddetli yağmur karşıladı beni.10 dakka evin önünde inemedik araçtan.aslında iyide oldu çamurlu aracım yıkandı biraz :smiley: güzelbir etkinlikti emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür.

biz de evimizee döndükk.Çok güzel bi haftasonu oldu.hava da etkinliklerde mangalda sohbette süperdi.bi kaç resmii biraz sonra atıyorumm ::smiley:

aahhkatibim_34' Alıntı:
hoş geldinizz sefa geldiniz Murat bey, sağlıkla gidip sağlıkla döndünüz eğlenceli birfestival olmuştur inşallah
festivalden önceki olumsuzluklar yaşandımı acaba öncelikle onlarısorayım, gece soğukmuydu,yiyecek , içecek ,alma sorunu oldumu, kene sivrisinek, olayı oldumu, ve tabiki olumlu yönlerinide,
Bence olumlu bir etkinlikti, olumsuz olup olmadığınıda üç gün sonra öğrenecem.

Bende şimdi eve döndüm. Çok güzel bir etkinlikti. Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Festival'den ...

CSC_7016.jpg

Aladağlar1.jpg

DSC_6937_fhdr.jpg

DSC_6943_fhdr.jpg

DSC_7023_fhdr.jpg

Bizde yeni geldik,giderken beklediğimiz yağmur dönüşte bizimle birlikte ankara'ya geldi ;D

kenan akca' Alıntı:
Bende şimdi eve döndüm. Çok güzel bir etkinlikti. Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Az önce girdim eve Ankaraya dönüş yolu yağmurluydu ama şans bizden yanaydı ki festivalde bir tek damla yağmur yoktu ve güneşde yakıcı değildi...

Süpper fotograflar çektik yine gelemeyen arkadaşlarımız ve seneyeki festivale kadar arasıra bakmak için..Emeği geçen ismini sayılamayacak kadar çok değerli arkadaşlarımızın ellerine sağlık

Arkadaşlıklar ve ateş yine çok güzeldi , Resimler yolda

Mehmet

mehmet demek sende eve döndünn bak bazı fotoları atıyorumm.sende ateş başı sohbetlerimizi paylaşabilirsinn ;D

aahhkatibim_34' Alıntı:
sizde hoş geldiniz Barış bey, olumsuz bir durumla karşılaşmadan hayırlısıyla sağlıkla dönmüşsünüz, çocuklarınız da kene veya sivrisinek ısırma durumu olmaıştır inşallah, korkulduğu gibi yağmur olayı olmadı galiba ,yediğiniz içtiğiniz de sizin i olmasın, gezdiğiniz gördüğünüzle birlikte hepsini anlatın dermişimmmm

Çok teşekkür ederim. Çok keyifli ve eğlenceliydi. En büyük Korkumuz yağmur ve soğuk olmasıydı. Korktuğumuz gibi olmadı ve doğa gezenbilirden yanaydı ): En ufak bir sinek ısırığı bile yok. Bunu festival alanından aldığımız spreye mi borçluyuz bilemiyorum ama sonuçta sinek kene vb. en ufak bir sıkıntı yaşamadık. Özellikle 1 yaşındaki oğlumuz ve 6 yaşındaki kızımız için çok eğlenceliydi.

Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

işte birkaç fotoğraff

PIC_0005.jpg

PIC_0007.jpg

PIC_0027.jpg

PIC_0033.jpg

PIC_0045.jpg

devammm

PIC_0072.jpg

PIC_0084.jpg

PIC_0096.jpg

devammm

PIC_0050.jpg

PIC_0071.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR