3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,377
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Sedat bey ile şimdi tlf'da görüştüm ve son durum hakkında bilgi aldım. Belediye temizlik işçileri, İtfaiye erleri ve gezenbilir ailesi mensubu arkadaşlarımız hava kararıncaya kadar temizlik yapmışlar ve kamp alanında kalan gezenbilir mensupları yarın gündüz gözüyle son bir kontrol daha yapıp alandan ayrılacaklarmış... 1500-2000 kişinin katıldığı bir organizasyonu düzenlemek gerçekten kolay değil :smiley:

Bende hepinize teşekkür ediyorum ;)

Etiketler

Arkadaslar,
emegi gelen herkesin ellerine saglik .. cok guzel bir doga, guzel dostlar,guzel bir organizasyon ve cok kısmetli bir hava durumu.. Fazla kelimeye gerek yok, sayeniz de cok guzel bir haftasonu gecirdik, mutlu olduk.. sagolun, varolun.. dilerim herkes de evine saglikla varmıştır.. reha

Alfonse' Alıntı:
Ben doğayı kirletip gidildi anlamında yazmadım zaten en son ayrılan ekipteydik bizde çevrede bırakılanları toparlayıp ayrıldık ve oranın öyle bırakılmayacağındanda eminim ben katılımcılar biraz daha duyarlı olabilirdi anlamında yazmıştım yanlış anlaşıldı galiba

Arkadaşlar kimsenin bunu yanlış anlayacağını sanmıyorum. Ben yanlış anlamadım zaten. Sadece Gezenbilir ailemize mensup tüm arkadaşları bilgilendirmek için yazdım. Ayrıca yanlış anlamak bir kenara, aksine duyarlılığınız için çok teşekkür ediyorum...

AYDURAN' Alıntı:
Sedat bey ile şimdi tlf'da görüştüm ve son durum hakkında bilgi aldım. Belediye temizlik işçileri, İtfaiye erleri ve gezenbilir ailesi mensubu arkadaşlarımız hava kararıncaya kadar temizlik yapmışlar ve kamp alanında kalan gezenbilir mensupları yarın gündüz gözüyle son bir kontrol daha yapıp alandan ayrılacaklarmış... 1500-2000 kişinin katıldığı bir organizasyonu düzenlemek gerçekten kolay değil :smiley:

Bende hepinize teşekkür ediyorum ;)

Sedat' a benden selam söylediniz mi?
Söylemediniz ;D Biliyorum ;D

reha' Alıntı:
Arkadaslar,
emegi gelen herkesin ellerine saglik .. cok guzel bir doga, guzel dostlar,guzel bir organizasyon ve cok kısmetli bir hava durumu.. Fazla kelimeye gerek yok, sayeniz de cok guzel bir haftasonu gecirdik, mutlu olduk.. sagolun, varolun.. dilerim herkes de evine saglikla varmıştır.. reha

Reha abi, gene tanışamadık yüz yüze... tüh...

Harika bir festivalin ardından Karadeniz Ereğli ye iki adet kupa ile dönmenin gururunu yaşıyoruz..
En kısa zamanda foto.ları ekleyeceğim ve tüm arkadaşlardan da foto.ları bekliyoruz..
Gezenbilir ekibine ve orada olan tüm doğa tutkunu arkadaşlara sonsuz teşekkürler..
Karadeniz Ereğliden Sevgiler
Murat AYRAL

AYDURAN' Alıntı:
Arkadaşlar kimsenin bunu yanlış anlayacağını sanmıyorum. Ben yanlış anlamadım zaten. Sadece Gezenbilir ailemize mensup tüm arkadaşları bilgilendirmek için yazdım. Ayrıca yanlış anlamak bir kenara, aksine duyarlılığınız için çok teşekkür ediyorum...

Yanlış anlama yoktur kesinlikle, hani bi laf vardır ya kuyuya bi taş düşer, elli kişi çıkaramaz diye... ben o yüzden hemencik savunmalı atlamıştım olaya. İyide etmişim. yukarıda yazdığım gibi, haklıydım, buda sevindirdi beni....

Geçen sene Ankara' da bi Pazar etkinliğimizden sonraki gün çöpler kalmıştı diye bişeyler duymuştum. toplandığından emin olmama rağmen hemen bi kaç kişiye haber verip taa nereye bakmak için yola çıktık.
Sırf çöp toplamaya giderken, yolda, O ana kadar ulaşamadığımız Can' dan felan çöplerin Yavuz abi tarafından alındığını öğrendik, rahatladık...

Yani, maalesef ağızların büzülemediği, insanlarımızın ağzının torba olmadığı caaNNıMM memleketimizde çöplerimizin toplanması kadar söylentiyede dikkat etmek gerekiyor, maalesef....

Çöpler tabiki toplanmıştır, bu konuda kapanmıştır....

Ohhh.... misssss....

(Haaaa....
-Alo...
-Sedat... Senmisin? hah...
-Alp ben... Selamlar, tebrikler hocam ;D)

PajeroCat' Alıntı:
Harika bir festivalin ardından Karadeniz Ereğli ye iki adet kupa ile dönmenin gururunu yaşıyoruz..
En kısa zamanda foto.ları ekleyeceğim ve tüm arkadaşlardan da foto.ları bekliyoruz..
Gezenbilir ekibine ve orada olan tüm doğa tutkunu arkadaşlara sonsuz teşekkürler..
Murat AYRAL

Tebrikler...

[attachment=1]Murat AYRAL...
Kaplan Kral...
:smiley:

12137.jpg

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki böyle bir organizasyonun zorlukları açısından, planlaması, fizibilite çalışması, güvenlik unsuru ve nihayetinde herkesin mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde evlerine geri dönmesi en önemli olgudur..Tabiki eksikler olabilir beklentiler neticesinde fakat ben öncelikle bize böyle bir siteyi kurarak hepimizin bilgi paylaşımını, tanışmasını ve dostluk kokan arkadaşlıklar kurmamızı sağlayan Sn. Sedat AÇIL (Yol) Beye ve festival süresince güvenliğimiz ve rahat edebilmemiz adına canla başla çalışan Gezenbilir deki tüm arkadaşlara ve bu organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürü bille az görüyorum buraya karaladığım bir kaç satır ile..
Sağol varol GEZENBİLİR.....
Ve Offroad yarışmasında 1. ve genel klasmanda 3. olan sevgili arkadaşım Alper ALPAGO' yu da buradan bir kez daha tebrik ediyorum..
Muhteşem bir festivalin ardından evlerimizdeyiz..
Umarım tüm arkadaşlar da sağ salim dönmüşlerdir..
Sevilerimle..
Murat AYRAL
Karadeniz Ereğli

ferdane gül' Alıntı:
;) Kesinlikle Nurselciğim :( bu seneki üzüntümü unutmayacağım,şimdiden hazırlanmaya başlayacağım ;) ....Seneye biz de varızzzzzzzz

2011 Katılımcı Listesi

1-Nursel
2-Ferdane Gül
3 - Murat AYRAL:smiley:
4 -
*
*
*

Ferdane katılamamana üzüldüm ancak görseller ile çok yakın bir zamanda katılmış gibi olacaksın arkadaşım..:smiley:
Sevgi ve selamlar..

diger fotografları bu akşam yükleyecegim..

PajeroCat' Alıntı:
Murat AYRAL
Tebrik ederim :smiley:
Selamlar..

selam arkadaşlar
fotoğraflardan anlaşılıyorki katılan herkes yine çok eğlenmiş ; benim gibi katılamayanlar ise buruk bir şekilde fotoğraflarla avunuyoruz ; katılımcı tüm arkadaşların emeğine sağlık

Cevdet bey Merhaba,

festivale geldiniz de bir türlü karşılaşamadık demek.
ben Sakarya grubu arkadaşlarla beraberdim..Aynı yerde çadır kurduk..yarışlarda da araç üzerinden fotograflar çektim...
hatta cumartesi akşamı 2 araç bolu plakalı arkadaş grubu geldi.seslendik duymadılar..
şanssızlık.

Alper'e bir tebrik te benden. :D

PajeroCat' Alıntı:
Ve Offroad yarışmasında 1. ve genel klasmanda 3. olan sevgili arkadaşım Alper ALPAGO' yu da buradan bir kez daha tebrik ediyorum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR