3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,361
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Herkese günaydın arkadaşlar ..
Muhteşem bir doğada harika bir etkinlik oldu.. katılımcıların şikayet ettiği bazı küçük aksaklıkların olmasını katılımcı sayısının yüksek ve kamp alanının büyük olmasına bağlıyorumki bence o kadarıni normal karşılamak gerekir...
Her Gezenbilir etkinliğinde olduğu gibi.. yine yeni dostlar edinmemizede olanak sağlayan ; bu organizasyonda emeği geçen herkese ve yönetime çok teşekkür ediyorum...

Etiketler

herkese selamlar.
öncelikle kampa katılan herkese boloff kulübü adına çok teşekkür ediyorum. gezenbilirle beraber bu organizasyonun içinde olmak bizim için onur vericiydi. kamp alanının çok geniş olmasından ve off-road oyun alanının uzak olmasından dolayı biz baya yoğun ve yorucu zaman geçirdik ama yorumları okudukça yorgunluğum gitti. ayrıca çevrede bırakılan çöpler konusunda da duyarlı mesajların yazılması beni sevindirdi. ama defalarca uyarmamıza rağmen bazı arkadaşların off road yapma uğruna yeşil alana zarar vermelerini önleyemedik. uyarılarda da söylediğimiz gibi bu kamp yaptığımız alanı orman müdürlüğü sit alanı yapmış normal de oraya kamp izni alamıyorduk. ama gerek bireysel çabalar gerekse gezenbilir ailesinin büyüklüğü izin almamıza vesile oldu. orman bölge müdürünün tek bir isteği oldu ve defalarca tekrarladı. doğayı bulduğunuz gibi bırakın diye. çöp konusu halledilir. halledildide zaten ama araçların yaptığı izlere yapacak bişey yok. bu konu dışında can sıkıcı bir olayın olmaması güzel ve sevindirici. ayrıca bu kampta eksikleri gidermemize ve resmi işlerde bizden yardımını ve bizzat katkısını esirgemeyen bolu itfaiye müdürü sayın muzaffer yıldız beye ayrıca teşekkür etmek isyerim. birdahaki kamplarda buluşmak ve görüşmek üzere.

Off Road oyunları bölümünden...

Araçlar kamptan parkura topluca hareket etmeden önce

[attachment=1]

Gezinin paparazzisi her etkinliği yakından takip eden Helikopter :smiley:

[attachment=2]

izleyici tribünü

[attachment=3]

DSC01605.jpg

DSC01615.jpg

DSC01614.jpg

Herkese teşekkürler emeği geçen ve yardımda bulunan herkese çok teşekkürler güzel festival oldu

ALPER ALAGO yu tekrar tebrik ediyorum offroad 1. den dolayı iyi günler

Biz de sağ salim döndük dün akşam. Öyle bir yorgunluk çöktü ki üstüme, nasıl uyuduğumu bilmiyorum. Güzel bir festival oldu. Bütün yönetim ekibine ve katılanlara teşekkürler.

Mükemmel bir organizasyonu daha geride bıraktık. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Saygılarımla,
Murat

konuyla alakasız bir soru sormak istiyorum. bolu aladağ göleti çevresinde istediğimiz zaman gidip kamp yapabileceğimiz bir kamping var mı yoksa bu alan festival için özel olarak izin alınarak mı buna müsait hale getirilidi öğrenmek istiyorum.
bu tür etkinliklerin katlanarak çoğalması dileğiyle..

vay be sanki hiç yaşanmamış ,işte hayat ...hadi bakalım kendi kentinize geldiniz...kendinizi şarj edin.

Dereceye girenlerin Kupaları ve Ödül töreninden...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

DSC01643.jpg

DSC01642.jpg

DSC01644.jpg

DSC01647.jpg

mtorun' Alıntı:
konuyla alakasız bir soru sormak istiyorum. bolu aladağ göleti çevresinde istediğimiz zaman gidip kamp yapabileceğimiz bir kamping var mı yoksa bu alan festival için özel olarak izin alınarak mı buna müsait hale getirilidi öğrenmek istiyorum.
bu tür etkinliklerin katlanarak çoğalması dileğiyle..

sorduğunuz soruya cevap olarak bu göletin etrafında kamp alanları mevcut.benim bildiğim iki tane var.

herkese günaydın bizde dün akşam 21:30 gibi ankaradaydık inanılmaz bi yağmur ve şimşeklerle yolu tamamladık ama yine yol boyunca çook eğlendikk konvoyda. geçen seneki gibi bir sürü insanla özlem giderdim yeni kişilerle tanıştım hatta üniversiteden arkadaşımı festivale gelmeleri konusunda ikna edip onlarla görüştük. buda beni çok mutlu etti.

sevgili orhan abi, ertugrul abi, amca, dayı ve sivas ekibi, MURAT,EFE abi, yine muhteşem yemekleri için ADNAN abi, sevgili ablalarım OYA ve SİNEM, ERTÜRK ve AİLESİ sizlere çok teşekkür ederim. izmirden mustafa abi dere kenarı sohbeti için sanada teşekkürler. ankara grubundan CAN gece trekkinginde ki innaılmaz eğlenceli muhabbetin ve dönüş yolundaki arkadaşlıgın için teşekkürler.

emeği geçen herkese koşturan yorulan bizimle eğlenen bütün yönetici arkadaşlara bu siteyi bizlere sunan SEDATA teşekkürler teşekkürler sizleri seviyorum

ayrıva kamp alnında en son ayrılan ekipten biri olarak şunu söleyebilirimki çöğ olayı tamamen kontrol altında idi bence çöplerini bırakan arkadaşlarda çöp işinin hallolacağını bildikleri için bırakmışlardır diye iyi niyetli bi düşünce ile kapatmak istiyorum konuyu

güzel hafta sonu için emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler.
ben erken ayrılmak zorunda kaldım yolum uzun ve yanımda küçük yolcular olması nedeniyle.
benim kupam nerede :D :D :D :D :D :D
ama gönderirseniz sevinirim ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Büyük çoğunluğun etkinlikten keyif aldığına şahsım ve Bolu Doğa Sporları ve off-Road kulübü adına çok sevindim.Ufak tefek aksaklıklar olmasına rağmen bu kadar büyük bir organizasyonda yer almaktan,destek vermekten büyük gurur duyduk.Özellikle uzun bir aradan sonra böyle bir organizasyona evsahipliği yapmak bizi çok sevindirdi.Dün akşam geç saatlere kadar aladağlardaydım.Forumda geçen çöp bırakma sorunu bazı yanlış anlaşılmalardan kaynaklandı sanırım,bazı arkadaşlarımız görevlendirilen çöp aracının kamp alanını gezeceğini zannederek,çöplerini toplayıp kamp yaptıkları alana bırakmışlar.Sorun bundan kaynaklanıyordu büyük ihtimalle,bu sorun da görevli arkadaşların özverili çalışmaları ile aşıldı.Bizi asıl sıkıntıya sokan bazı arkadaşların defalarca uyarılmasına rağmen yeşil alanlarda araçları ile off-road denemeleri yapmalarıydı.Kamp alanı boşaltıldıktan sonra gelen sağanak yağmurla,doğa kendini eski haline getirmeye başladı.Umuyorumki kısa bir süre sonra eski haline dönecektir.
Katılımlarından dolayı uzak-yakın yollardan kampa katılan tüm Gezenbilir Ailesine teşekkür ediyorum,4.Gezenbilir Doğa Sporları Festivalinde yine güzelliklerde buluşmak üzere,Sağolun,varolun..:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri