3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,361
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

erken kaçana kupa felan yok : ;D ;D

Etiketler

hepiniz hoş geldiniz hoş geldiniz diyorum nedeni gidemedim siz güzel güzel anlatın bende şimdiden delirmek üzereyim gitmeyi çok istiyordum
kıskandım :smiley:))

cuma,c.tesi,pazar 3 güzel gün ve ateş başında güzel sohbetlerden sonra, p.tesi sabahı işe gel ve forumdan fotolara bak...tamamen işkence :-[

kılıç78' Alıntı:
cuma,c.tesi,pazar 3 güzel gün ve ateş başında güzel sohbetlerden sonra, p.tesi sabahı işe gel ve forumdan fotolara bak...tamamen işkence :-[

yücel kardeş rakıdan kldımı.

kamp alanına gezenbilir ekibinden sonra gelen ilk biz olduk (ailece) bizden hemen sonra iki genc arkadaş geldi.Etrafı huyumdur gezerim mutlaka yine öyle yaptım.Bizden önce oraya gelen piknikciler.Malum pislik.poşetler içki kutu ve şişeleri vardı.tabiiki bunlar okadar cok değil di ama rahatsız ediciydi.Birde bu tip tipler marifetmiş gibi zıkkımlandıkları her ne ise (özellile plastik malzeme,bardak tabak gibi.)poşetleyip oraya bırakıyor.BABASININ uşağı var onun peşine gelip toplayacaklar.Bunları gördüm.vardı.Ben ayrıldığım alanı en az 15 dakika topladım ve öyle ayrıldım ateş yaktığım yer ise özellikle daha önce ateş yakılmış,bir yerdi.BU KONU COK ÖNEMLİ.Yakılan alanı da büyütmemek lazım.Fakat efrafımıza bakarsak bunlara pek riayet eden yok.Neyse bu konu başlı başına işlenecek bir meseledir.Hulasa kendi ayak izimin ve bir avuc külün dışinda hic bir şey bırakmadan saat yarım gibi ayrıldım,kapmtan 4 km öteye 4x4 amcaların yanına gittim.Benden sonra kalanlar ne ettilerse bilemem.selamlar.

süper bir organizasyondu, düzenleyen ve katılan herkese teşekkürler ;D

off-road (1).jpg

off-road (2).jpg

off-road (3).jpg

off-road (4).jpg

off-road (5).jpg

Böyle güzel, yoğun katılımlı (geniş yayılımlı) bir festivalin düzenlenmesinde ve salimen kapatılmasında emeği geçen herkese kendim ve ailem adına teşekkür ediyorum.

IMGP5187.JPG

IMGP5193.JPG

IMGP5200.JPG

IMGP5209.JPG

IMGP5234.jpg

IMGP5236.JPG

IMGP5238.jpg

IMGP2006.JPG

IMGP5204.JPG

IMGP5189.jpg

erkan14' Alıntı:
sorduğunuz soruya cevap olarak bu göletin etrafında kamp alanları mevcut.benim bildiğim iki tane var.

tşkkrler cevabınız için.
ayrıca derece yapanlara başarılarının devamını dilerim.

Bu Seneki doğa sporları festivalimize katılan Tüm üyelerimize, katılımcılarımıza öncelikle Teşekkür'ü bir borç bilirim. İyiki varsınız, varlığınızla katılımınızla paylaşımlarınızla bizleri çok mutlu ettiniz. Sizin değerlendirmeleriniz, duygu ve düşünceleriniz bizlerinde bir anlamda mutluluk karnesi.

Organizasyonda emeği geçen dostlarım, Çok Değerli Bol-off Klübü üyeleri başta Başkanı İrfan Bilgin'e, Samim Düzen'e, Erkan Çimen'e, Yaşar Uzun'a en içten teşekkürlerimi sunarım; bizden yardımlarınızı esirgemediğiniz için minnettarız.

Çok uzun zamandır hiç bir yerde örneğini görmediğim Bolu İtfaiye Müdürü Sayın Muzaffer Yıldız'a Çok teşekkür ederiz. Yeri geldi bizimle derenin içinde taş döşedi, yeri geldi bizimle beraber elind kürekle kum, mıcır attı ve dediki : " Müdürlük Şehirde, bende burda sizlerle beraberim" Sırt sırta verdiği destek için çok teşekkürler.

Mountrain gibi harika bir tesisi Bolu'ya Kazandıran, Desteğini ve Abiliğini bizden Esirgemeyen Sayın Ömer Tümay'a

Bolu Gençlik spor il müdürlüğü personeline, Sayın Suat Çelen Ve ilhami Özdemir'e ; Tesis Amirimiz Tevfik Bey'e gösterdikleri ilgi için ayrıca teşekkür ederiz.

Sayın Bolu Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz'a Ödül törenimize katıldığı için;

Telsiz ve Anons sponsorumuz olan Aselsan ve Umut Kaptan'a ve ekibine; çok yoğun desteklerine ne kadar teşekkür etsek azdır.
Yaban TV muhabir arkadaşlarımıza,
Midland temsilcisi Ozan arkadaşımıza
Huma Oto, Adnan Bey'e

ve adını sayamadığım bir çok destekçimize Katılımarından ve desteklerinden ötürü çok teşekkür ederiz.

Ve dahası gönülden bizi destekleyen adlarını saymakla bitiremeyeceğim tüm Gezenbilir ailesine en içten teşekkürlerimiz sunarım.

Bu festivalin hazırlanması aşamasında Canla başla birlikte Çalıştığımız Başkan Sedat Açıl'a, Mehmet Ali Yücesan'a, Canlarım Funda'ya, Esra'ya (Face'i de unutmayalım), Rumeysa ve Piraye'ye, Can'a, Nilsun'a ve Kenan'a, Her iki Mustafa'ya :smiley: , Sevgi'ye, Serdar'a, Hakan'a ve Mürsadıma Efe Karaismailoğlu ve Murat Albayrak, Reha Yurdakul abilerimize ayrıca teşekkür ederim ve daha adını sayamadığım Tüm Gezenbilir Yönetimine sonsuz teşekkürler.

En içten Saygı ve Sevgilerimle

Ender KURUTLU

not: Bir kare bile resm çekemedim; tüm paylaşacağınız resimler benim de resimlerim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri