3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 246
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,456

Etiketler
Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

emeği gecen herkese teşekkürler

Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

Resimlerden ve yorumlaradan anladığım kadarıyla süper bir organizasyon olmuş Dosod'u tebrik ediyorum devamanı temenni ediyorum TEBRİKLERRRRR...!!!

http://www.duzceparantez.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=475:eek:ff-road-yari%C5%9Flari-sona-erdi

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Emeği geçenlerin eline sağlık,
güzel vakit geçirdik.
ve
bir de video ...

http://www.dailymotion.com/video/xl6rlh_camur-havuzu-yorukler_auto

Metin Hocam çamurda taş sektirmiş :smiley: Bravo!

Çok güzel, iyi ki gelmişiz dediğimiz bir organizasyondu.Parkur çok zevkliydi. Yoğun çabalar sonucu gerçekleştirildiği her detayından belliydi. Serkan Bey ve emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler

emegı gecen herkesın ellerıne saglık.paylasım ıcın tesekkurler....

Kaynaşlı'da ilk iş bir çift çamur lastiği. SAMSUNelli 55/01 R 41

DSCF0401.jpg

Katılım,hava koşulları,organizasyon her şey çok iyiydi.

DSCF0293.jpg

Selamlar olsun herkese, tebrik mesajları için herkese çok teşekkür ediyorum. Ama burda bence bu organizasyonu bu kadar güzelleştiren ve özel kılan sizlerin katılımıydı bu söylememek olmaz. herkese yeniden çok teşekkür ediyorum saygılar.

bircanefe' Alıntı:
Sevgili dostlarım yazımda özellikle belirttim sizlerin paranın p sinden bile bahsetmediğinizi...Katılanlarda bu samimiyetinizi canla başla çalışmanızı görmüştür...Görmeyenlere zaten diyecek lafım yok..Trilyonlar yatıralım diyen yok gücü olan,canı çeken bir işin ucundanda ben tutayım diyen dostlarımız var bunun için istedim hesap numarasını..çorbada azıcık payımız olsun dedim....gösterdiğiniz onca emeğin yanında bizim desteğimiz hep devede kulak kalacaktır...lakin hep eleştirmekle olmaz güzel olan şeyleri desteklemek lazım..Bu illa para değildir..Bir dahaki organizasyonda görev almakta katkıdır örneğin...Tekrar sağolun dostalrım her şey için...

Sevgili dostlar bir konu var organizasyonun ilk dakikalarından itibaren gelen misafirlerimizin ne zaman nereye para ödiyeceğiz diye soru sormasıydı
bizlerde sizler bizim misafirimizsiniz diyip geçiştirmek oldu, ama Bircan hanım ve Sakarya gurubu bu konuda yukarıda da belittikleri gibi farklı önerilerde
bulundular arkadaşlar ile konuştuk bizler bu işi para için yapmadık dediler biraz da gurur yaptılar ama ben yine de kulüplerine ait hesap numarasını aldım ve
buradan sorulan soru üzerine yazıyorum ama dediğim gibi hiç kimsenin bir mecburiyeti yok soruldu yazıyorum.
Düzce Otomobil Sporları ve Off-Road Kulübü İş bankası Düzce Şubesi 4320 şube kodu 1536424 Hesap Nosu dur İBAN: TR670006400000143201536424

Yerel basında haber ve sonuçlar
http://www.duzceparantez.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=475:eek:ff-road-yari%C5%9Flari-sona-erdi

Yerel basına verdiği katkılardan dolay,ı linkteki sayfalarında sizlerde birer yorum yaparsanız seviniriz bizler için en büyük desteklerden biriside bu olur

Mükemmel bir organizasyon. Her şey 4X4'lük. ne kadar gece etabında aracımı kırmış olsamda, hiç neşemi kaybetmeden katılımalara eşlik ettim. hatta en son dakikaya kadar orada kaldım. Yine, Yeni, Yeniden diyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum. Tüm emeği geçenlere sönsuz teşekkürler.

herşey çok güzeldi ben çok eylendim karanlıkta ışıksız ormanda gezmenin tecrübesini de yaşamış olduk.gündüz aydınlık olunca olanlar oldu zaten tüm dostları ercovada görmek dileğiyle herkese teşekkürler.

zorluk derecesi fazlaydı etabın offroad yakışan bir oyun oldu.bu ağır parkurda traktör lastiği bence serbes olmalıydı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR