tabiki ankara grubunun çektiği foto ve videolar burayada atılacaktır,hatta atılmıştır.TezzMertek' Alıntı:Adaşım ayrı bir konu açmayı anlayamadım.??
Linki verdiğin konu ile bu konuyu birleştirsek diyorum.
Mekan aynı mekan , zaman aynı zaman.
Ne dersin.??
lbircanefe' Alıntı:Bu yüzden ben bu etkinliğin devam etmesini istiyorum.başta Serkan arkadaşım olmak üzere canla başla çalışan bu ekibe yardımcı olmamız gerektiğini düşünüyorum..Kolay iş değil bu kadar katılımcını olduğu bir etkinliği böyle alnının akıyla bitirmek...O yüzden bir dahaki organizasyonda bizlerede görev düşmeli...Kimimiz maddi kimimiz görev alarak destek olabiliriz bence...Paranın P sini bile etmeyen bu arkadaşlara karınca kararınca yardım etmek bize yakışandır...Gittiğimiz bir çok etkinlikte nasıl kamp parası yada yarışmacı parası ödediysek...bu sefer zaruriyetten değil içinde olmaktan keyif aldığımız bir etkinliğe gönüllü destek olmaktan bahsediyorum..DOSOF taki dostlarımızın gönüllülükleri parayla pulla ölçülemez elbette...Ama biz senede 2 defa olsun diye bağırıken biraz elimiz taşın altına sokmak istiyoruz dostlar..ve yanlış anlamazsanız derneğinizin hesap numarasını istiyoruz...
TEKNIKISLEM' Alıntı:Emeği geçenlerin eline sağlık,
güzel vakit geçirdik.
ve
bir de video ...
http://www.dailymotion.com/video/xl6rlh_camur-havuzu-yorukler_auto
Sevgili dostlarım yazımda özellikle belirttim sizlerin paranın p sinden bile bahsetmediğinizi...Katılanlarda bu samimiyetinizi canla başla çalışmanızı görmüştür...Görmeyenlere zaten diyecek lafım yok..Trilyonlar yatıralım diyen yok gücü olan,canı çeken bir işin ucundanda ben tutayım diyen dostlarımız var bunun için istedim hesap numarasını..çorbada azıcık payımız olsun dedim....gösterdiğiniz onca emeğin yanında bizim desteğimiz hep devede kulak kalacaktır...lakin hep eleştirmekle olmaz güzel olan şeyleri desteklemek lazım..Bu illa para değildir..Bir dahaki organizasyonda görev almakta katkıdır örneğin...Tekrar sağolun dostalrım her şey için...dosod' Alıntı:ÖNCELİKLE VE YENİDEN TEKRAR SÖYLÜYORUM BU ORGANİZASYONA KATILAN VE KATILAMAYAN TÜM DOSTLARIMIZA TEKRAR TEKRAR TEŞEKÜR EDİYORUM. BİR KONUYA DEYİNMEK İSTİYORUM. BU KONU KESİNLİKLE YANLIŞ ANLAŞILMASIN BİZLER DOSOD OLARAK ŞİMDİYE DEK GERÇEKLEŞTİRDİGİMİZ HİÇ BİR ORGANİZASYONDA KATILIMCCILARDAN YARİŞ VE KAMP ALNINA GİRMEK İÇİN PARA TALEP ETMEDİK ÇÜNKÜ BİZ DOSOD OLARAK KİMSEDEN BİRŞEY TALEP ETMEDİK KATILIMINIZ DIŞNDA, ARKADAŞLAR LÜTFEN YANLIŞ ANLASILMASIN TEKRAR SÖYLÜYORUM. ADPAZARINDAN KATILAN BİRCAN HANIM ABLAMIZIN SİZLERDE OKUMUŞSUNUZDUR UMARIM BİZDEN BİR İSTEĞİ OLDU BUDA ŞÖYLE, KÜLÜBÜMÜZÜN HESAP NUMARASINI İSTEDİ ŞU AMAÇLA VE KENDİSİNİN BANA DEDİĞİ. BEN 2 SENEDİR BU ORGANİZASYONA KATILIYORUM VE KATILACAGIM, O SEBEPDEN DOLAYI BU ÇORBADA BENİMDE TUZUM OLSUN DEMEK ADINA BİR KATKIDA BULUNMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ. ARKADAŞLAR BU BİR MENFAAT YADA ÇIKAR AMÇLI KESİNLİKLE DEGİLDİR BU BİLİN. BEN DOSOD OLARAK TÜM DOSTLARIMA BENİ YANILŞ ANLAMIÇAKLARI ADINA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM SAYGILARIMLA ZAFER ALTINIŞIK. SEVGİLİ BİRCAN ABLA BU KONUYU BURDA YAZMAK BİZLERE YAKIŞMAZ YANLİŞ ANLAŞILMASIN DİYE BEN TELİ SANA YAZIYORUM ARASAN BİLGİLERİ SANA VEREBİLİRİM GÖRÜŞMEK ÜZERE 0532 652 37 12.
tolgafeyyaz' Alıntı:Siyah cehorekenin hakkı yendi. Gece yarısında ben ordaydim kapıya çarpmadı pistin en pis zamanında hicbiryere takılmadan gecti gündüzde 2ciye 35 saniye fark attı cheroke açık ara birinciyken genel kılasmanda gecedenceza var diye ikinci yaptılar hatta sabah cezalar iptal dediler sonra baktılar birincilik elden gidiyor cezalar kalkmadı diyolar 39 numaralı araç açık ara birinci olmalıydı