3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 246
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,454
Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

görmemişin kupası olmuş:smiley:

IMG_0932.JPG

IMG_0938.JPG

IMG_0940-1.JPG

IMG_0970.JPG

IMG_0973.JPG

Etiketler

Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

çok başarılı bir organizasyon du. ilk defa katıldım beklentimin çok üstünde herşey düşünülmüştü. Emeği geçen herkeze ayrıca tüm katılımcılara teşekkür ederim. bundan sonraki organsazyonu sabırsızlıkla bekliyorum.

302944_2214171267120_1032698814_2512672_1527961978_n.jpg

308086_2214171707131_1032698814_2512673_1508923830_n.jpg

311682_2214160906861_1032698814_2512643_945904577_n.jpg

316118_2214165946987_1032698814_2512659_1549322451_n.jpg

318383_2214091385123_1032698814_2512448_1666384393_n.jpg

gerçekten süper bir organizasyondu.emeği geçenlere ve katılımcılarına teşekkürler.
ben cumartesi akşamı yarışlar başladığında gelmeme rağmen pisti tanımadan yarışa girmek istemesemde içimdeki
heyacanı yenemedim ve son numara (43) yarışlarda buldum kendimi.
pistin tamamen deforma olması ve cehennem çukurunun çıkışı tam bir set olması sebebiyle ve bendeki hırs'ın birleşiminde
çukurda bir iki şahlanma ve sonuç olarak ön defransiyelin çatlamasıyla sonuçlanan adrenalin yüklü bir yarış.
bence son yarışmacılara doğru pistin biraz elden geçmesi gerekirdi.zira her araç geçişinde etap zorlaştı.
seneye yapılacak organize için benden nacizane bir öneride olabilir bu.
10 üzerinden 9 verdiğim süper bir hafta sonoydu
tekrar herkeze teşekkürler.

TezzMertek' Alıntı:
Adaşım ayrı bir konu açmayı anlayamadım.??
Linki verdiğin konu ile bu konuyu birleştirsek diyorum.

Mekan aynı mekan , zaman aynı zaman.
Ne dersin.??
tabiki ankara grubunun çektiği foto ve videolar burayada atılacaktır,hatta atılmıştır.
sadece grup olarak bize soranlar merak edenler için açılmış olabilir o topic.

bence bu resim en ilginç olanı.

OF9CB1~1.JPG

Gelen katılan emeği geçen herkese teşekkürler. 10 numara bir organizasyon oldu. Parkurun büyük bir kısmının göz önünde olması izleyenler içinde ayrı bir güzellik ve heyecandı :smiley:

ÖNCELİKLE VE YENİDEN TEKRAR SÖYLÜYORUM BU ORGANİZASYONA KATILAN VE KATILAMAYAN TÜM DOSTLARIMIZA TEKRAR TEKRAR TEŞEKÜR EDİYORUM. BİR KONUYA DEYİNMEK İSTİYORUM. BU KONU KESİNLİKLE YANLIŞ ANLAŞILMASIN BİZLER DOSOD OLARAK ŞİMDİYE DEK GERÇEKLEŞTİRDİGİMİZ HİÇ BİR ORGANİZASYONDA KATILIMCCILARDAN YARİŞ VE KAMP ALNINA GİRMEK İÇİN PARA TALEP ETMEDİK ÇÜNKÜ BİZ DOSOD OLARAK KİMSEDEN BİRŞEY TALEP ETMEDİK KATILIMINIZ DIŞNDA, ARKADAŞLAR LÜTFEN YANLIŞ ANLASILMASIN TEKRAR SÖYLÜYORUM. ADPAZARINDAN KATILAN BİRCAN HANIM ABLAMIZIN SİZLERDE OKUMUŞSUNUZDUR UMARIM BİZDEN BİR İSTEĞİ OLDU BUDA ŞÖYLE, KÜLÜBÜMÜZÜN HESAP NUMARASINI İSTEDİ ŞU AMAÇLA VE KENDİSİNİN BANA DEDİĞİ. BEN 2 SENEDİR BU ORGANİZASYONA KATILIYORUM VE KATILACAGIM, O SEBEPDEN DOLAYI BU ÇORBADA BENİMDE TUZUM OLSUN DEMEK ADINA BİR KATKIDA BULUNMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ. ARKADAŞLAR BU BİR MENFAAT YADA ÇIKAR AMÇLI KESİNLİKLE DEGİLDİR BU BİLİN. BEN DOSOD OLARAK TÜM DOSTLARIMA BENİ YANILŞ ANLAMIÇAKLARI ADINA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM SAYGILARIMLA ZAFER ALTINIŞIK. SEVGİLİ BİRCAN ABLA BU KONUYU BURDA YAZMAK BİZLERE YAKIŞMAZ YANLİŞ ANLAŞILMASIN DİYE BEN TELİ SANA YAZIYORUM ARASAN BİLGİLERİ SANA VEREBİLİRİM GÖRÜŞMEK ÜZERE 0532 652 37 12.

Nefis, nefis, nefis...
Çok kıskandım gerçekten; aman nazar değmesin...
Resimler bile insanın ağzını sulandırıyor bu sene geçti " next time İNŞALLAH :D"
tebrik ederim emeği geçen herkesi, seneye görüşmek üzere yada belki daha erken yaparsınız ha bu sefer yağmur yoktu sayılmaz aslında :D
C.C.

Nasıl derler :smiley:
Bi daha... bi daha ... bi daha :smiley:
Herkesi kutlarım...

bircanefe' Alıntı:
Bu yüzden ben bu etkinliğin devam etmesini istiyorum.başta Serkan arkadaşım olmak üzere canla başla çalışan bu ekibe yardımcı olmamız gerektiğini düşünüyorum..Kolay iş değil bu kadar katılımcını olduğu bir etkinliği böyle alnının akıyla bitirmek...O yüzden bir dahaki organizasyonda bizlerede görev düşmeli...Kimimiz maddi kimimiz görev alarak destek olabiliriz bence...Paranın P sini bile etmeyen bu arkadaşlara karınca kararınca yardım etmek bize yakışandır...Gittiğimiz bir çok etkinlikte nasıl kamp parası yada yarışmacı parası ödediysek...bu sefer zaruriyetten değil içinde olmaktan keyif aldığımız bir etkinliğe gönüllü destek olmaktan bahsediyorum..DOSOF taki dostlarımızın gönüllülükleri parayla pulla ölçülemez elbette...Ama biz senede 2 defa olsun diye bağırıken biraz elimiz taşın altına sokmak istiyoruz dostlar..ve yanlış anlamazsanız derneğinizin hesap numarasını istiyoruz...
l
evet katılıyorum çok güzel demek teşekkür etmenin ötesinde elimizi taşın altına koyabiliriz....bu adamlar bu organizasyon işini çok güzel yapıyor madem hiç sorun çıkmıyor jandarmasından belediyesine emek veriyorlar biz de hakkını verelim hem ilkbahar hem sonbaharda olsun 2 kere olsun biz de elimizi cebimize atalım...ben varım eğer böyle birşey olursa...buradan açık destek veriyorum...

Emeği geçenlerin eline sağlık,
güzel vakit geçirdik.
ve
bir de video ...

http://www.dailymotion.com/video/xl6rlh_camur-havuzu-yorukler_auto

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Emeği geçenlerin eline sağlık,
güzel vakit geçirdik.
ve
bir de video ...

http://www.dailymotion.com/video/xl6rlh_camur-havuzu-yorukler_auto

Tebrik ederim Metin bey
Batmadan gecen tek siz oldunuz. O kadar hızlı gectinizki kanatlanmışdı cj sanki bizde ucundan donduk de cj dayanışması cıkardınız bizi cukurdan

dosod' Alıntı:
ÖNCELİKLE VE YENİDEN TEKRAR SÖYLÜYORUM BU ORGANİZASYONA KATILAN VE KATILAMAYAN TÜM DOSTLARIMIZA TEKRAR TEKRAR TEŞEKÜR EDİYORUM. BİR KONUYA DEYİNMEK İSTİYORUM. BU KONU KESİNLİKLE YANLIŞ ANLAŞILMASIN BİZLER DOSOD OLARAK ŞİMDİYE DEK GERÇEKLEŞTİRDİGİMİZ HİÇ BİR ORGANİZASYONDA KATILIMCCILARDAN YARİŞ VE KAMP ALNINA GİRMEK İÇİN PARA TALEP ETMEDİK ÇÜNKÜ BİZ DOSOD OLARAK KİMSEDEN BİRŞEY TALEP ETMEDİK KATILIMINIZ DIŞNDA, ARKADAŞLAR LÜTFEN YANLIŞ ANLASILMASIN TEKRAR SÖYLÜYORUM. ADPAZARINDAN KATILAN BİRCAN HANIM ABLAMIZIN SİZLERDE OKUMUŞSUNUZDUR UMARIM BİZDEN BİR İSTEĞİ OLDU BUDA ŞÖYLE, KÜLÜBÜMÜZÜN HESAP NUMARASINI İSTEDİ ŞU AMAÇLA VE KENDİSİNİN BANA DEDİĞİ. BEN 2 SENEDİR BU ORGANİZASYONA KATILIYORUM VE KATILACAGIM, O SEBEPDEN DOLAYI BU ÇORBADA BENİMDE TUZUM OLSUN DEMEK ADINA BİR KATKIDA BULUNMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ. ARKADAŞLAR BU BİR MENFAAT YADA ÇIKAR AMÇLI KESİNLİKLE DEGİLDİR BU BİLİN. BEN DOSOD OLARAK TÜM DOSTLARIMA BENİ YANILŞ ANLAMIÇAKLARI ADINA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM SAYGILARIMLA ZAFER ALTINIŞIK. SEVGİLİ BİRCAN ABLA BU KONUYU BURDA YAZMAK BİZLERE YAKIŞMAZ YANLİŞ ANLAŞILMASIN DİYE BEN TELİ SANA YAZIYORUM ARASAN BİLGİLERİ SANA VEREBİLİRİM GÖRÜŞMEK ÜZERE 0532 652 37 12.
Sevgili dostlarım yazımda özellikle belirttim sizlerin paranın p sinden bile bahsetmediğinizi...Katılanlarda bu samimiyetinizi canla başla çalışmanızı görmüştür...Görmeyenlere zaten diyecek lafım yok..Trilyonlar yatıralım diyen yok gücü olan,canı çeken bir işin ucundanda ben tutayım diyen dostlarımız var bunun için istedim hesap numarasını..çorbada azıcık payımız olsun dedim....gösterdiğiniz onca emeğin yanında bizim desteğimiz hep devede kulak kalacaktır...lakin hep eleştirmekle olmaz güzel olan şeyleri desteklemek lazım..Bu illa para değildir..Bir dahaki organizasyonda görev almakta katkıdır örneğin...Tekrar sağolun dostalrım her şey için...

tolgafeyyaz' Alıntı:
Siyah cehorekenin hakkı yendi. Gece yarısında ben ordaydim kapıya çarpmadı pistin en pis zamanında hicbiryere takılmadan gecti gündüzde 2ciye 35 saniye fark attı cheroke açık ara birinciyken genel kılasmanda gecedenceza var diye ikinci yaptılar hatta sabah cezalar iptal dediler sonra baktılar birincilik elden gidiyor cezalar kalkmadı diyolar 39 numaralı araç açık ara birinci olmalıydı

Tolga bey bilmem bu işleri ne kadar iyi biliyorsunuz ben hem ulusal da hem mahalli de çok yarışlara katıldım ben en kritik noktaya 3 arkadaşımı
koydum 3 kişinin yanlış gördüğünü sizin doğru görmeniz entersan artı birinci gelen arkadaşımız bizim yakınımız falan değil. Cezaların iptali diye birşey
yarış başlamışken mümkün değil bu kadar emin ve net eleştiri bence gerekli değildi ama biz birdaha ki organizasyonda bunu ile ilgili önlem konusunda
gerekli dikkati göz önüne alabiliriz bu arada 3 kapı nolu araç olsa gerek biz zaman karnesine kapı cezası yazmıştık arkadaş değmediğini ifade etti kapı görevlisi
arkadaşlar notlarında olmadığını belirtince iptal ettim yinede yorumlarınız için teşekkürler

Arkadaşlar Merhaba,

Süper bir organizasyondu, Serkan ve Zafer e özellikle teşekkürü bir boç bilirim, her zaman yanımızda olduklarını bzie hissettirdiler ve yardımlarını bir an olsun esirgemediler. Sağolun var olun. Ayrıca her organizasyonda olduğu gibi yine bir sürü çok değerli, çok kıymetli dostlar , arkadaşlar edindim onlarada buradan kucak dolusu sevgiler ve saygılar olsun. İlk defa off road oyunu izledim ve çok keyif aldım. En kısa sürede araç alma kararım kesinleşti fakat oyunlar için değil beraber olmak için. Çünkü araçla hareket daha kolay oluyormuş :smiley:)) Bircan hanım size söyleyecek söz bulamıyorum :smiley: Bayanların gururusunuz bunu hep dile getirdim sizi canı gönülden tebrik ediyor ve her zaman destekliyorum.

Yine güzel organizasyonlarda buluşmak dileği ile.

Sevgiler&Saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.