3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 246
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,456
Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

cj5amc79' Alıntı:
zorluk derecesi fazlaydı etabın offroad yakışan bir oyun oldu.bu ağır parkurda traktör lastiği bence serbes olmalıydı
sanırım traktör lastiği bütün yarışlarda yasaklandı,
ama yarışın orta bölümlerinde parkur biraz stebilize edilebilirdi.zira başlarda yarışanlarla sonlarda yarışanlar arasında %30,%40 zorluk farkı oluştu.

Etiketler

Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

ya hiç kimsede gece etabı resimleri yok mu tüm başllıklara bakıyorum yok yok yok...hele benim aracın resmi hiç yok...o kadar da kırmıştık poz verecez diye :smiley:

mertbirincioglu' Alıntı:
ya hiç kimsede gece etabı resimleri yok mu tüm başllıklara bakıyorum yok yok yok...hele benim aracın resmi hiç yok...o kadar da kırmıştık poz verecez diye :smiley:

Mert, bende aynı dertten muzdaribim. Allahtan Birileri 1-2 poz çekmişte havuzdan geçerken kendimi görebildim. :smiley:

mahirisa' Alıntı:
Mert, bende aynı dertten muzdaribim. Allahtan Birileri 1-2 poz çekmişte havuzdan geçerken kendimi görebildim. :smiley:

Hüseyin (sakal ) gece etaplarında bol bol foto çekti..ilk start havuzu çıkışına konuşlanmıştı.. ;D

bir ara "hafıza kartı olana aktarayım yüklesin " gibi bişi diyordu..

mertbirincioglu' Alıntı:

aynı sekilde mert bizde kırdık ama hiç poz yok maalesef :smiley:

aracınızı gordum size bakındım ama bulamadım lastikleri takmıssınız hayırlı olsun :smiley:

mdr' Alıntı:
Hüseyin (sakal ) gece etaplarında bol bol foto çekti..ilk start havuzu çıkışına konuşlanmıştı.. ;D

ismail abi selam :smiley:

aracı verdik servise bekliyoruz artık gunahını :smiley:

bende tel.den cekme 4-5 video kaydı var gunduz etaplarının dun gece yuklemesini yaptım akşama atarım artık.

Sefer umarım masraf fazla yoktur....

bekliyoruz video ve fotografları...

emeği geçen herkese teşekkürler.çok güzeldi

mertbirincioglu' Alıntı:
:smiley: evet bir sürü fotografçı arkadaş vardı etkinlikte...nerde fotograflar arkadaşlar...
Mert kapı numaranı söylesene arkadasım belki yüklemediklerim içinde varsa göndereyim...

mdr' Alıntı:

işimiz ona kaldıysa yandık...fotoğraf yükleme konusunda çok uyuşuktur kendisi...

ttos' Alıntı:

aracınızı gordum size bakındım ama bulamadım lastikleri takmıssınız hayırlı olsun :smiley:

evet abi taktım lastiklerden çok memnunum....bi de parkuru tamamlasaydım çamur performansı hakkında daha çok fikrim olacaktı ama kısmet artık ercovaya...

ttos' Alıntı:

sen nereyi kırdın bu arada....

bircanefe' Alıntı:
:smiley: evet bir sürü fotografçı arkadaş vardı etkinlikte...nerde fotograflar arkadaşlar...
Mert kapı numaranı söylesene arkadasım belki yüklemediklerim içinde varsa göndereyim...

kapı numaram 34 ve gece 12 den bayağı sonra start aldım ...eğer bulabilirsen çok sevineceğim....

mertbirincioglu' Alıntı:
kapı numaram 34 ve gece 12 den bayağı sonra start aldım ...eğer bulabilirsen çok sevineceğim....

benim de 5. bana da bana da :D

mertbirincioglu' Alıntı:
Özgür asrkadaşımızın çektiği fotolardan
muhtemel kırılmadan önceki hali :smiley:
selamlar

IMG_0207.JPG

IMG_0208.JPG

IMG_0209.JPG

IMG_0210.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR