3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 246
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,463
Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

21 nolu L 200 ün gece ve gündüz resmi olan varmı özellikle havuzda

Etiketler
Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

Arkadaşlar gerçekten çok başarılı bir organizasyondu. Yaklaşık 6 yıldır Ercova - İnönü - Soğucak ve daha önceki tüm Yörük yaylası etkinliklerinin tümüne katıldım ancak bu organizasyon kesinlikle en keyifli olanı idi. Kampa ilk giriş alanından itibaren özellikle Serkan , Zafer ve görevlilerin tüm katılımcılara gösterdiği misafirperverlik ilgi / alaka takdire değer idi. İzlediğim kadarı ile organizasyonu başarılı kılan 2 etken vardı
1) yerel yönetim ve bölge halkının tam desteği alınmış olması
2) katılımcıların bu tür organizasyonlarda uyulması gereken tüm alışkanlıklara gösterdiği maksimum hassasiyet.Genelde gördüğümüz kötü manzaraların hiçbiri ile karşılaşmadık. Tüm katılan arkadaşlara tekrar teşekkürler
Bu organizasyonda da kıymetli arkadaşlar edindim , özellikle cuma gecesi ateşbaşı sohbetini paylaşan Osman Beye teşekkürler . Osman Beyin Otomatik şanzıman soğutucu hortumu patlayan Honda CRV ye aç kurtlar misali "buna benden başkası ellmemeli" diyerek saldırıp , aracından getirdiği mini tamirhane ile aracı yürüten görüntüsü gözlerimin önünde maalesef bu kareleri çekememişiz.
Cuma gecesi yalnız olduğum kampta ateşimi yakan bizi yalnız bırakmayan sevimli köy gençlerine de selamlar
Cts gece kamp ateşimiz daha da şenlendi ve ailece ilk gece çadır kampımızı yaptık. Çocuklar açısından müthiş bir deneyim oldu, bu zamana kadar birçok gündüz gezisine katılmalarına rağmen onlar için gece ayrı bir keyf ve heyecan idi.
Bircan hanım özellikle kız çocuklarının olduğu organizasyonlarda lütfen direksiyon başına geçmeyin :smiley::smiley: bizim kız şimdiden ne zaman yarışabilirm diye sormaya başladı.
Şimdi foto zamanı (bu arada tüm fotoğraflar Özgür ve Ömer arkadaşımızdan)

Görüşmek üzere

Denef , Janberk, Jankat ilk kampları

IMG_0048.JPG

IMG_0049.JPG

IMG_0051.JPG

IMG_0109.JPG

IMG_0103.JPG

bu fotoyu Ankara görsellerinden arakladım

çamur havuzunun başı,

Kamera Murat ın, fotoyu çeken ya Murat ya da Co Plot Gökhan.

şahsım adına altına 10 sayfa yazabilirim ...

GROUP by ANKARA.JPG

birkaç fotoda gönlümüzün bağlı olduğu renklerden
FB Topuk Yaylası zirve yolu ve muhteşem FB nin muhteşem tesisleri :smiley::smiley:

IMG_0062.JPG

IMG_0065.jpg

IMG_0094.jpg

Özgür arkadaşımız koyu BJK lı ancak yeni aldığı Pajerosu doğru yolu bulmuş ve FB bayrağı çekmiş :smiley:

IMG_0075.JPG

Zafer arkadaşıma çok anlattım ama dinletemedim
Bu çamur cuma gecesi çok araç yuttu dedim "deneyeceğim dedi" :-\, Ford Ranger ın sonu halat + Pajero ;D
aracı çamurdan çıkardıktan sonra 6 yaşındaki Jankat ın yorumu " Zafer amca batmadın sadece biraz yardım almak zorunda kaldık"

IMG_0101.JPG

yarışın en heyecanlı sektörü, orman içi çapraz çukur ve derin çukur. açık ve kale arkasından görüntüler

IMG_0214.JPG

IMG_0219.JPG

vitarajan' Alıntı:
Özgür asrkadaşımızın çektiği fotolardan
muhtemel kırılmadan önceki hali :smiley:
selamlar

evet tam da o çukurdan çıkarken kırıldı çok teşekkürler buna da şükür diyorum...

mertbirincioglu' Alıntı:
evet tam da o çukurdan çıkarken kırıldı çok teşekkürler buna da şükür diyorum...
etap gerçekten zorlu idi, sanırım ulusal yarışlardaki seyirci etebı zorluğunda idi. size ve yarışta maddi hasara uğrayan herkese geçmiş olsun

genel-1

IMG_0104.JPG

IMG_0108.JPG

IMG_0118.JPG

IMG_0125.JPG

IMG_0126.JPG

Bence muhteşem 2 foto ile bitiriyoruz
selamlar

IMG_0198.JPG

IMG_0199.JPG

fotoğraf.JPG

jeomad' Alıntı:
21 nolu L 200 ün gece ve gündüz resmi olan varmı özellikle havuzda
Murat bey,
mevcut olan fotolar. gece etabında çok başarılı idiniz, gündüz etabında ise yanılmıyorsam derin su çukurunda kalan araç sizinki idi ve epey zor uğraşlar sonunda çıkabildiniz. Gördüğüm kadarı ile araçta epey hasar vardı. Geçmiş olsun

IMG_0182.JPG

IMG_0183.JPG

IMG_0184.JPG

IMG_0231.JPG

çok güzel kareler varmış, yeni çıktı ortaya :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR