Goldwingerr
Zirve
Vay şimdi baktım bu Freilichtmuseum Monschau nun dibindeymiş hiç bilmiyordum.Gerçi zaman yoktu ama gezmeye
Maalesef sıkıldım...Ekli dosyayı görüntüle 61989 Ekli dosyayı görüntüle 61990 Ekli dosyayı görüntüle 61990 Ekli dosyayı görüntüle 61991 Ekli dosyayı görüntüle 61992 Ekli dosyayı görüntüle 61993 E........Umarım gezinin ilk bölümünü okuyanlar beğenmişlerdir.Sıkmamaya çalıştım ...........
Evet bakalım dönüşte nelerle karşılaşacağım.Düsseldorf daki fuardan Sonra geri getireceğim Efsane yiGüzel gezi notlarınızın yanı sıra karavanı geçici bir süre Almanya’da bırakma konusundaki deneyiminizin forum için çok değerli bir bilgi olduğunu düşünüyorum.
Sizin gezi yazılarını da çok keyifle takip ediyorum.İnşallah yüzyüze de tanışacağız bir gün.Sizin maceraları da bekliyoruz sabırsızlıklaBurak gerçekten Hüseyin abininde dediği gibi altın değerinde bilgiler ve paylaşım.Geçen bana videosunu gönderdiğin Koblenz'deki nehir kenarı kamping ne kadar güzeldi.Özledim vallahi ne diyeyim.Bizim askerliğin bitmesine bir ay kaldı ramazan bayramının birinci günü akşamı her zamanki gibi bayramlaşıp İğoumenitsa yollarına düşüyoruz. 30 haziranda Ancona feribotuna rezervasyonumuz var.İlk durak İsviçre İnterlaken.Nasipse bu sene sevgili Hüseyin abiyede uğrayacağız.
Senin paylaşımların gezi öncesi çok iyi geldi telefonda tavsiye ettiğin Yanya'da uğramayı düşünüyoruz .
Geçen hafta Datça Aktur F.I.C.C buluşmasına katıldık karavancılığı özlemişiz bu ayrı bir tutku insanın içine girdimi tedavisi pek mümkün değil selamlar.
Ekli dosyayı görüntüle 62092
Ekli dosyayı görüntüle 62093
Ekli dosyayı görüntüle 62094
Ekli dosyayı görüntüle 62095