Ekli dosyayı görüntüle 62115 Ekli dosyayı görüntüle 62116 Ekli dosyayı görüntüle 62117 Ekli dosyayı görüntüle 62118 Ekli dosyayı görüntüle 62119 Ekli dosyayı görüntüle 62120 Köln de bisikletlerle Kölner Dom un oraya bisikletleri üç kilitle deli bağlar gibi kilitledim.Hem ön tekerleklerden hem şahsiden hem de koltuklarını.İspanya da yolda elinde bisiklet koltuğuyla gezenlere anlam verememiştim ama sonradan anladım ki bisikletlerin koltuklarını da çalıyorlar.Ben de ince bir çelik tel yaptım ve şasiye kilitledim.Bu arada plan otobandan aşağıya inip Rhen nehri kıyısından geze geze yukarı çıkmak
Benim de duyduğuma göre artık yasaklamışlar buraya kilit takmayı.çalıp satıyorlarmış bile kırıp kilitleri2015 yılına ait haberlere göre Köln köprüsündeki bu kilitler 22 tonu bulmuslar. Aşklarını ebedileştirmek isteyen çiftler böyle devam ederlerse köprü bir gün bu ağırlığı taşıyamaz hale gelecek.
Benim de duyduğuma göre artık yasaklamışlar buraya kilit takmayı.çalıp satıyorlarmış bile kırıp kilitleri2015 yılına ait haberlere göre Köln köprüsündeki bu kilitler 22 tonu bulmuslar. Aşklarını ebedileştirmek isteyen çiftler böyle devam ederlerse köprü bir gün bu ağırlığı taşıyamaz hale gelecek.
Arkadaşımla beraberim bu ikinci turdaBurak bey çoğul eki kullanmaya başladınız gezide.geziye yanlız devam etmiyorsunuz sanırım.haddimiz olmayarak meraktan soruyorum.yanlış anlamayın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gerçekten güzel bir karavan parkı,Bekçinin dediği doğruysa ilk kalan türk karavancı biziz Üç yıl önce biz gittiğimizde gece bekçisi yoktu zar zor bir yer bulmuştuk parkamatikten aldığımız 10 euroluk fişi karavanın camına koymadığımız için sabah yedide kontrole gelen görevli tarafından uyandırıldık,bisikletimiz olmadığı için köln şehir merkezine hemen yakınındaki Duraktan tramvayla gittikEkli dosyayı görüntüle 62096 Ekli dosyayı görüntüle 62097 Ekli dosyayı görüntüle 62098 Köln deki bu stellplatz merkeze 2.5 km uzaklıkta haritalarda var.Nehrin kıyısında Ve bisiklet yolunun dibinde.Rezervasyon mümkün değil.Gece hoşsohbet bir bekçi var.Siz ikinci Türk karavancısınız 10 yıldır buraya gelen dedi ama bence çok kişi bizden gitmiştir.