Değer gerçektenBizide yakıyosun. Sırf tatlı yemek için yapıcam galiba rotayı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence o tatlı dolu rafları görmekten ''için kıyılıyor'' senin (!)Ekli dosyayı görüntüle 62148 Ekli dosyayı görüntüle 62149 Ekli dosyayı görüntüle 62150 Wiesbaden güzel bir şehir.Ama artık anladım ki küçük bile olsa şehirler ilgimi çekmiyor.Ha tatlıcı olursa o ayrı.Ya da teknik malzeme satan dükkanlar.Çok yorulduk 500 metre yürüyüş yapınca içim kıyıldı tatlı yiyelim dedik
Ben üzeri kırmızı olan pastalardan denedim.Yoldaşım da böğürtlen gibi üzzeri koyu olandan aldı ama tuvalete gidince onunkini de yemek zorunda kaldım.Aramız biraz limoni olduBence o tatlı dolu rafları görmekten ''için kıyılıyor'' senin (!)
Fakat , eğer o tatlılardan sıcak bir kahve eşliğinde yiyyorsan , üstüne de karavanınla istediğin yere gidiyorsan , senin üstüne HESSEN KONT'u tanımam Goldwinger
Eski Kont'un şatosu Schloss Bie-brich ise , seninkisi de Schloss İ-Kİ-brich !..
Bu arada üstüne badem dilimlenmiş turtalar var , onlardan mı denedin yoksaaaa (!)...
Afiyet Olsun.... Sen yedikçe , biz de tadına varıyoruz.. Paylaşımlara devam
Yol ancak yoldaşla güzel !...Kaleden çıkınca çok güzel bir restoran buluyoruz.Tatlıyı yememdeki mahcubiyetimi Yoldaş'a şarap ısmarlayarak affettiriyorum.Barışıyoruz