2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 158,737
IMG_3787.JPG
IMG_3788.JPG
Yolda Ne görelim ilk Wiener Cafe imiş ne tatlılar Ne tatlılar.Yüce rabbim zayıf kalmamı istemiyor.Bisiklete bineyim diyorum yağmur yapıyor,yürüyeyim diyorum tatlıcı çıkıyor karşıma.Ama yemedik yürümeye devam.Bu arada dandik selfi çubuğu arızası ile uğraştık.Çekme tuşuna basınca goggle a giriyor tel :(((

Etiketler

Ekli dosyayı görüntüle 62148 Ekli dosyayı görüntüle 62149 Ekli dosyayı görüntüle 62150 Wiesbaden güzel bir şehir.Ama artık anladım ki küçük bile olsa şehirler ilgimi çekmiyor.Ha tatlıcı olursa o ayrı.Ya da teknik malzeme satan dükkanlar.Çok yorulduk 500 metre yürüyüş yapınca içim kıyıldı tatlı yiyelim dedik:tearsofjoy:
Bence o tatlı dolu rafları görmekten ''için kıyılıyor'' senin (!):smiley::smiley:;)
Fakat , eğer o tatlılardan sıcak bir kahve eşliğinde yiyyorsan , üstüne de karavanınla istediğin yere gidiyorsan , senin üstüne HESSEN KONT'u tanımam Goldwinger :smiley::smiley::p
Eski Kont'un şatosu Schloss Bie-brich ise , seninkisi de Schloss İ-Kİ-brich !..
Bu arada üstüne badem dilimlenmiş turtalar var , onlardan mı denedin yoksaaaa (!)... :yum::eek::yum:;)
Afiyet Olsun.... Sen yedikçe , biz de tadına varıyoruz..:smiley::smiley: Paylaşımlara devam

Bence o tatlı dolu rafları görmekten ''için kıyılıyor'' senin (!):smiley::smiley:;)
Fakat , eğer o tatlılardan sıcak bir kahve eşliğinde yiyyorsan , üstüne de karavanınla istediğin yere gidiyorsan , senin üstüne HESSEN KONT'u tanımam Goldwinger :smiley::smiley::p
Eski Kont'un şatosu Schloss Bie-brich ise , seninkisi de Schloss İ-Kİ-brich !..
Bu arada üstüne badem dilimlenmiş turtalar var , onlardan mı denedin yoksaaaa (!)... :yum::eek::yum:;)
Afiyet Olsun.... Sen yedikçe , biz de tadına varıyoruz..:smiley::smiley: Paylaşımlara devam
Ben üzeri kırmızı olan pastalardan denedim.Yoldaşım da böğürtlen gibi üzzeri koyu olandan aldı ama tuvalete gidince onunkini de yemek zorunda kaldım.Aramız biraz limoni oldu :p

IMG_3829.JPG
IMG_3830.JPG
IMG_3831.JPG
IMG_3832.JPG
IMG_3835.JPG
IMG_4254.PNG
Wiesbaden dan Eltville ye geçtim.Şimdi Rhen kıyısından yukarı çıkacağım.Hava yapmurlu saat 17.00 ye yaklaştı.Trafik fena çok adım adım Wiesbaden dan çıktık.Eltville küçük bir kasaba köpüklü şarabı çok meşhurmuş.nehir kıyısındaki kale yıkılmış sadece kulesi kalmış omda özel mülkmüş artık.Rhen kıyısında çok verimli bir ovaya kurulu kasaba.Park yeri sorun olmuyor.

Kaleden çıkınca çok güzel bir restoran buluyoruz.Tatlıyı yememdeki mahcubiyetimi Yoldaş'a şarap ısmarlayarak affettiriyorum.Barışıyoruz :smiley:
Yol ancak yoldaşla güzel !...
Varmak değil , yola düşmek asıl olan :smiley:
10 puanı aldın bu jest ile :wink:
Bu gezdiğin maket gibi kasabalarda PEYZAJ yapılmamış 1 metrekare toprak bulamayacaksın anlaşılan :smiley::tearsofjoy:
Üzüm Bağı'na nazır şarap keyfi de bambaşka tabiii !...

Ren nehrinin baştan sona büyük bir kısmını gezdim. En çok hoşuma giden bölümü Mainz-Koblenz arası oldu. Şimdiye kadar gezi notlarınızı zevkle okudum. Zevkli okumaya şimdi bir de merak eklendi. Bu bölgeyi bakalım siz nasıl bulacalksınız?

Burak bey, harika bir üslupla kaleme alınmış çok değerli bilgilerle dolu gezi serinizi bir solukta okudum. Çok keyifli ve farklı bir deneyim..Paylaşım için teşekkürler..
Devamını merakla takip ediyor olacağım..:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR