2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 152,529

Etiketler

Ben yurt dışında değişik devletlerde araç kullanırken sürekli MAPS ME kullanıyorum,hiç sıkıntı çıkarmadı.

.
Harita gibi mi kullanıyorsunuz, yoksa sesli komuta alarak mı ?

Ben sesli navigasyonun, Tomtom yada Garmin navigatörleri kalitesinde olmadığını kast etmiştim. Komutların zamanlaması uygunsuz mesela.
Yoksa harita kalitesinde bir sorun olmadığı gibi, detaylı ve birçok şeyin diğerlerine nazaran birarada görülebilme avantajı var.
 
Son düzenleme:

Maps.me offline kullanılabildiğinden, yayalar için biçilmiş kaftan kıymetinde. Fakat araçlarda geç reaksiyon veriyor.:confused:

Geçen yaz Dedeağaç'ta tavsiye ettiğim iki Alman gençle kışın Tayland'da tekrar buluştuğumuzda, Sibirya ve Moğolistan'da yol navigasyonu için de çok kurtarıcı olduğunu söylemişlerdi. Biz de Asya'da otobüs ya da trenlerden nerede ineceğimizi göstermesinden ya da olur olmaz köşeleri yaya olarak sorunsuzca gezdirmesinden çok memnunuz.
Maps me offline olması süper.Ama mesela otobandan çıkıp iki üç yol olursa o zaman bazen şaşırabiliyor insan.Şehirde de süper çalışıyor yaya iken
 

Af buyur oda kahve demliğiymiş


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet valla çok güzel kahve yapıyor altına su koyup üst taraftaki hazneye kahveyi koyuyorum.Isınan su yukarı kahveden geçip üst tarafta birikiyor.Kıvamını kahve miktarı ile ayarlıyorusunuz.Su eklerseniz Amerikano süt eklerseniz cafe Latute şade olursa ekspresso gibi oluyor.Yapması da eğlenceli.
 



.
Harita gibi mi kullanıyorsunuz, yoksa sesli komuta alarak mı ?

Ben sesli navigasyonun, Tomtom yada Garmin navigatörleri kalitesinde olmadığını kast etmiştim. Komutların zamanlaması uygunsuz mesela.
Yoksa harita kalitesinde bir sorun olmadığı gibi, detaylı ve birçok şeyin diğerlerine nazaran birarada görülebilme avantajı var.
Harita olarak kullanıyorum,daha doğrusu kullandırıyorum,biz karı koca minibüsü nöbetleşe kullandığımız için,yanda oturan bir taraftan etrafı seyrederken öte yandan da cep telefonundan MAPS ME yi takip ediyor,gerekli uyarıları yapıyor.
 

IMG 3054
Verona dan saat 14.00 ü geçerek ayrıldım amacım Garda gölünün kıyısından yukarıya çıkmak Bolzano dan Münih e gitmek.Zorlanırsam kalırım biryerde.Yolda enteresan karavanlara rastlıyorum.
 

IMG 3049
Trento ve ardından Bolzano ya akşamüstü acele etmeden 18.00 gibi vardım.Bir de ne göreyim solda dev bir alışveriş merkezi ve Dechatlon panosu.Bedava park yeri de var bir gezeyim hava yağmurlu hem dinlenir hem dolaşırım.
 
Son düzenleme:





IMG 3052
IMG 3053
IMG 3055
Offf bir elektrikli bisiklete denk geldim burada fiyatı çok uygun geldi karavanda da iki tane katlanır bisiklet var alsam mı almasam mı? Çok kararsız kaldım.Kit leri satıyorlar 1200 Euro ya Brompton için bunun bisikletle fiyatı 650 Euro pil de kadro ya giriyor.Diğer baktıklarım hep katlanırlar 1200-3000 Euro arası.Bu alışveriş işi beni iflas ettirmez ise iyi.Alsam mı almasam mı alsam mı almasam mı nereye koyacağım alsam
 

Harita olarak kullanıyorum,daha doğrusu kullandırıyorum,biz karı koca minibüsü nöbetleşe kullandığımız için,yanda oturan bir taraftan etrafı seyrederken öte yandan da cep telefonundan MAPS ME yi takip ediyor,gerekli uyarıları yapıyor


.
Haaa o zaman sizin navigasyonunuzun kadın ve erkek olarak sadece birer sesi var demek ki... :p
 

Burak bey geçen yıl bizde veronada sizin kaldığınız yerde kalmıştık hafta sonu olduğu için hiç bir ücret ödemedik.belki ondan veronayı sevmiştik
 

Ekli dosyayı görüntüle 61674 Verona dan saat 14.00 ü geçerek ayrıldım amacım Garda gölünün kıyısından yukarıya çıkmak Bolzano dan Münih e gitmek.Zorlanırsam kalırım biryerde.Yolda enteresan karavanlara rastlıyorum.

Gerçekten çok enteresan
Biz burda motokaravan için zor izin alıyoruz buna hiç izin vermezmer


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,519
Mesajlar
1,519,182
Kayıtlı Üye Sayımız
172,177
Kaydolan Son Üyemiz
cengoboy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst