milannbaross
Kamp I
Af buyur oda kahve demliğiymiş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben yurt dışında değişik devletlerde araç kullanırken sürekli MAPS ME kullanıyorum,hiç sıkıntı çıkarmadı.
Maps me offline olması süper.Ama mesela otobandan çıkıp iki üç yol olursa o zaman bazen şaşırabiliyor insan.Şehirde de süper çalışıyor yaya ikenMaps.me offline kullanılabildiğinden, yayalar için biçilmiş kaftan kıymetinde. Fakat araçlarda geç reaksiyon veriyor.
Geçen yaz Dedeağaç'ta tavsiye ettiğim iki Alman gençle kışın Tayland'da tekrar buluştuğumuzda, Sibirya ve Moğolistan'da yol navigasyonu için de çok kurtarıcı olduğunu söylemişlerdi. Biz de Asya'da otobüs ya da trenlerden nerede ineceğimizi göstermesinden ya da olur olmaz köşeleri yaya olarak sorunsuzca gezdirmesinden çok memnunuz.
Evet valla çok güzel kahve yapıyor altına su koyup üst taraftaki hazneye kahveyi koyuyorum.Isınan su yukarı kahveden geçip üst tarafta birikiyor.Kıvamını kahve miktarı ile ayarlıyorusunuz.Su eklerseniz Amerikano süt eklerseniz cafe Latute şade olursa ekspresso gibi oluyor.Yapması da eğlenceli.Af buyur oda kahve demliğiymiş
Harita olarak kullanıyorum,daha doğrusu kullandırıyorum,biz karı koca minibüsü nöbetleşe kullandığımız için,yanda oturan bir taraftan etrafı seyrederken öte yandan da cep telefonundan MAPS ME yi takip ediyor,gerekli uyarıları yapıyor..
Harita gibi mi kullanıyorsunuz, yoksa sesli komuta alarak mı ?
Ben sesli navigasyonun, Tomtom yada Garmin navigatörleri kalitesinde olmadığını kast etmiştim. Komutların zamanlaması uygunsuz mesela.
Yoksa harita kalitesinde bir sorun olmadığı gibi, detaylı ve birçok şeyin diğerlerine nazaran birarada görülebilme avantajı var.
Harita olarak kullanıyorum,daha doğrusu kullandırıyorum,biz karı koca minibüsü nöbetleşe kullandığımız için,yanda oturan bir taraftan etrafı seyrederken öte yandan da cep telefonundan MAPS ME yi takip ediyor,gerekli uyarıları yapıyor
Ekli dosyayı görüntüle 61674 Verona dan saat 14.00 ü geçerek ayrıldım amacım Garda gölünün kıyısından yukarıya çıkmak Bolzano dan Münih e gitmek.Zorlanırsam kalırım biryerde.Yolda enteresan karavanlara rastlıyorum.
Evet genelde sakin bir yer karışan yok gibi ama genel olarak İtalya yı sevmiyorum.Benim anılarım hep turist olarak çok iyi değil.Burak bey geçen yıl bizde veronada sizin kaldığınız yerde kalmıştık hafta sonu olduğu için hiç bir ücret ödemedik.belki ondan veronayı sevmiştik
Bence de bunun imalatı mümkün değilGerçekten çok enteresan
Biz burda motokaravan için zor izin alıyoruz buna hiç izin vermezmer