2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 157,320
IMG 2996
IMG 2997
IMG 2998
Bir iki kapalı dükkanın vitrinini çektim.Burada yaşamak istemezdim köy gibi biryer İgomenitsa zaman geçmek bilmiyor.Keşke Yanya dan çok daha geç çıksaydım
 

Etiketler
IMG 3605
IMG 3606
IMG 3607
Gemi ye binmek için 10.00 da sıraya girip 10.30 da arama yapılıp sırama geçtim.Bir baktım önümde Türk bir karavan.Gittim hemen kapısını çaldım.Stutgart dan emekli bir eski Tır şöförü amca.Doktor kontrolüne gidiyormuş.70 yaşında maşallah dedim.gemi gece 01.00 yerine 03.00 de geldi.Ben de arka yatakta yattım uyumuşum görevli yumrukladı efsaneyi öyle uyandım.
 


Venedik feribot ücretine araç ve kişi bazında ne kadar ücret ödediniz . Gidiş dönüş mü aldınız . Kamara ve yemek ücreti dahilmidir . İyi yolculuklar , iyi tatiller dilerim .

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 




Ekli dosyayı görüntüle 61624 Ekli dosyayı görüntüle 61625
IMG 1081
Venedik feribot ücretine araç ve kişi bazında ne kadar ücret ödediniz . Gidiş dönüş mü aldınız . Kamara ve yemek ücreti dahilmidir . İyi yolculuklar , iyi tatiller dilerim .

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biletleri bir hayli önce almıştım.gidiş geliş ama yemek dahil değil giderken 4 kişilik kamarada kaldım dönerken canpind on board
 


Ben soru sorup keyfinizi kaçırırım düşüncesi ile sadece okuyordum.
Lütfen uygun ve mümkün olan resimlerde mekanın koordinatlarını yazarmısınız?
Saygılar
Estağfurullah hocam neden keyfim kaçsın mutlu olurum.Ama koordinat konusunda biraz zayıfım ondan şimdiye kadar kullanmadığından yazamıyorum ama bundan Sonra yazmaya çalışacağım.Çok selamlar
 


Deneme yapacağım hemen bu gps den de bir türlü beceremedim koordinat işini.Aslında öğrenmem gerek yelkencilik de var.Zor durumda kalsam nerede olduğumu bildiremeyecwğim sahil güvenliğe :tearsofjoy:
 




Emin olun sessiz sessiz ama büyük bir zevkle okuyan çok kişi var.. doğru söylüyorsunuz arada ses vermek lazım ama o kadar şiirsel yazıp anlatıyorsunuz ki herkes sessizce okuyor..


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 


  1. Emin olun sessiz sessiz ama büyük bir zevkle okuyan çok kişi var.. doğru söylüyorsunuz arada ses vermek lazım ama o kadar şiirsel yazıp anlatıyorsunuz ki herkes sessizce okuyor..


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

    Yok valla gidenler için gezilere bir nebze yardım olursa çok sevinirim kendi açımdan.Ben karavanı yaptırma açısından çok yararlanmıştım bu siteden.Güzel mesajınız için teşekkürler
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,625
Mesajlar
1,521,268
Kayıtlı Üye Sayımız
172,271
Kaydolan Son Üyemiz
flfl112

SON KONULAR



Geri
Üst