geziniz çok maceralı ve stresli geçiyor sanırım.ilgi ile takip ediyorum.italyayla ilgili çok değerli bilgiler.teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 61665 Ekli dosyayı görüntüle 61666 Ekli dosyayı görüntüle 61667 Ekli dosyayı görüntüle 61668 Ekli dosyayı görüntüle 61669 Verona resimlerini paylaştım yağmurlu bir gezi oldu.
İTALYA DA PARK ETMEK
İtalya da saat genelde 19.00 veya 20.00 den sabah 08.00 e kadar otopark bedava.Hafta sonları da Cumartesi 19.00 veya 20.00 den pazartesi sabah 08.00 e kadar bedava.Ama bazı yerlerde değişebilir tabi.
Burada çizgi renkleri ile belirleniyor park etme durumu.Beyaz çizgi varsa bedava ama bulmak zor.Mavi çizgi bu fiyat Ve saat durumuna bağlı ve park otomatına para atarak oluyor.Çıkan küçük kağıdı cama görünür bir yere koyuyorsunuz.Kalabalık yerlerde genelde en fazla iki saatlik zaman veriyor Ve iki Euro Bu nedenle karavanda Demir para bulundurmak gerekiyor .sarı çizgiler ise yaşayanlara Veya özel park yeri oluyor park etmemek lazım.Sarı mavi olanlar ise öncelik yaşayanlarda ama para ile park edebilirsiniz.Park ederken yola taşmamaya bisiklet yolunu kapatmamaya çok dikkat etmek lazım.Ben mesela şöyle yapıyorum gece geç saatte geldiğimde iki arabalık yere park ettiğimden iki bilet aldım iki saatlik.Sabah sekizden başlıyor 10.00 a kadar bilet.10.00 a kadar uyuyup kahvaltıyı halledip gezmeye çıkarken de iki saatlik iki bilet alınca 12.00 ye kadar gezme zamanım oluyor.
Stres pek yok tek çekindiğim Allah korusun bir kaza veya arıza olmadı iki sene önce tam otobanda lastik patlayıp parçalanmıştı çok zorluk çekmiştik.Ama Allah'a şükür sıkıntı yokgeziniz çok maceralı ve stresli geçiyor sanırım.ilgi ile takip ediyorum.italyayla ilgili çok değerli bilgiler.teşekkürler.
Şehire merkezine çok yakın park ettiğimden almadım bisikleti Verona da uzun bir çarşı var Ve lüks mağazalar yürüyerek gezmek en iyisi.Yağmur serinletmiş galiba. Bisiklet iptalmi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İtalya da motor ile gezide sizin gibi otoparklı otelleri tercih ettik hep ama bir keresinde Roma da kapalı otoparka 40 Euro motor için vermiştik.Onun haricinde campingde kalıp şehire toplu taşımla gitmeyi tercih ediyorum.Karavan ile şehirde konaklayacaksam ya Camping e giriyorum ya da ülkeye göre mesela İtalya ise paralı otoparka ya da zengin bir mahalleye koyuyorum.Üsküp de canım yandı bir kere.Cenmax sensöre duyarlı alarm Ve her kapıda da sürgülü kilit varMotosiklet ile italya gezisinde herzaman otoparklı otelleri seçmiştik. Araç ile yol kenarında park güvenlik açısından nasıl? Mesela tercih ettiğiniz durumlar varmı? Örneğin merkeze yakın olsun veya yerleşim yerlerine yakın olsun gibi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok faydalı bilgi çok teşekkür ederim.Verona da Camping bakmamıştım hiç fazla zaman geçirmeyi planlamadığım için.Ama belki bir dahaki sefere kalabilirim bilmiyordum orayı.Emektar Garmin'i artık emekli etmeniz için nefis bir fırsatınız var.
Navigatore | TomTom
Sayfasından TOMTOM GO 520-620 henüz Türkiye'de satışa çıkmamış Wİ-Fİ özelliği olan, mıknatıslı bağlantısı sayesinde araçtan ayrılırken hemen yanınıza alabileceğiniz, alet kullanım boyu dünya haritaları yüklemeli, akıllı telefonunuz ile aktüel trafik için Bluetooth bağlantılı olan navigatörlerden birini tavsiye ederim. Bilgisayara ihtiyaç yok !
Almanya'da da mağazalarda bulabilirsiniz.
Harita ya da radar bilgileri aslında neredeyse her hafta aktüalize ediliyor. Almayı düşünürseniz, ilk yüklemenin büyüklüğü için durumunuzu söyleyip satın almanızın şartı olarak, mağazada yükleme zorunda olduğunuzu söyleyebilirsiniz ? Ben Türkiye için bazen optimal olmasa da Avrupa'da son beş seneki tecrübelerimden çok memnunum.
Verona'da 4-5 kere kaldığımız karavan park için 24 saat 10€ veya sadece su&artık icin 3€ ödeyeceğiniz yer.
8FQGCXMH+P5
Arenaya 7-8 dakika yürüyerek. Belki biliyordunuz ?
- Ekli dosyayı görüntüle 61670 Ekli dosyayı görüntüle 61671 Ekli dosyayı görüntüle 61672 Ekli dosyayı görüntüle 61673 Uzun zamandır almak istediğim kahve demliğinin mağazası Verona çarşı girişinde solda.O kadar şirin fincan vs aksesuarlar var ki.Ben üç kişilik olandan aldım.Bir de eve sarı olandan aldım fincanları içinde set fiyatı 22 euro Kahvesi kırmızı kutu 5.25 ben siyah kutu sertmiş kırmızı orta sert olandan aldım.Kendimi alışveriş konusunda kafamı birşeye takarsam frenleyemiyorumçok fena bir huy.Allahtan bayan olmamışım