2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 159,683
IMG_2943.JPG
IMG_2944.JPG
Yine dayanamadım diet mafiş oldu

Etiketler

• IMG_2957.JPG
    IMG_2958.JPG
    IMG_2960.JPG
    IMG_2961.JPG
    IMG_2962.JPG
    IMG_2964.JPG
    İç taraflara sabah yürüdüm kalabalık Ve işe gidenleri görmek için ama yine yok.Bu Yunanistan da bir rahatlık var.Gerçekten sokaklar Muğla ya benziyor.Eski ve şirin tarih kokan dükkanlar var.Bir de kahve aldım.Dünkü yemekten Sonra acıkmadım hala bir testi de şarabı içince.

IMG_2959.JPG
IMG_2965.JPG
IMG_2966.JPG
IMG_2967.JPG
IMG_2968.JPG
Yanya da bir de sanırım bakır işçiliği mi diyorlar çekiçle vura vura yaşlı amcalar tepsiler dekoratif eşyalar üretiyorlar.Gezerken bir de börekçi gördüm ama nefsime hakim oldum almadım.Efsaneye dönünce domates bir dilim kepek ekmek üçgen light peynirden kahvaltı edeceğim buradan ayrılmadan

IMG_2970.JPG
IMG_2972.JPG
IMG_2974.JPG
Tam Efsaneye dönerken off road çıların dikkatini çekecek Fransız Land cılarla karşılaştım.Enteresan borulu Ne olduğunu çözemediğim bir sistem vardı birinin üzerinde.Bir tanesinde bir ara karavanı yaptırmadan çok araştırdığım Mongollia marka üst bagaj gibi olan çadırdan vardı.Hızlı gezilerde bu çadırlar çok pratik arabanın üzerinde bence.

IMG_3592.JPG
Maggiolina ismi yanlış yazmışım.İnternet Sitesini incelerseniz çok değişik geziler için ürünler var.Türk yapımı taklitler de var daha uygun fiyatlı.

IMG_2975.JPG
Yanya macerası da artık bitti.Pazartesi oldu artık gece 01.00 de feribota binmem gerekiyor Venedik e.Bileti çok önceden internetten almıştım Minoan Lines dan.Binmeden önce yeni limandaki binadan Check in yapmak gerekiyor.Sonrasında geminin yanaşacağı peron numarasını söylüyorlar.liman girişinde aramadan Sonra sıraya girip bekliyoruz geminin gelmesini.

IMG_2980.JPG
IMG_2986.JPG
IMG_2990.JPG
IMG_2992.JPG
IMG_2994.JPG
İgomenitsa ya sıkıntısız vardım.Kilometre de 17 m3 tam yüklü Efsane 415 kuruş yakıyor ama hiç zorlamadan çok yumuşak kullanarak.Bir daha yaptırırsam yine kesin 17 m3 yaptırırım.Uydu taktırmam bu sefer kullanmıyorum hiç ve motoru büyük olandan tercih ederim.

IMG_2987.JPG
IMG_2988.JPG
IMG_2989.JPG
IMG_2990.JPG
IMG_2991.JPG
IMG_2993.JPG
İgomenitsa tam bir liman şehri tavsiyem gemiden kısa bir süre önce gelmek zamanı Yanya da geçirmek.Check in imi yaptım biraz dolaştım bir yemek yedim uyudum tekrar çıktım zaman geçmedi burada.Gündüz de bütün dükkanlar kapalı.Güzel bir cafe dahi beyenenedim.

afiyet olsun şimdiden
1 hafta götürür herhalde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet valla alışverişi yapıp yemeği kendim hazırlıyorum genelde o zaman gezi de çok uygun oluyor.Tabi bazı yerlerde dışarıda da yemek yiyorum.Ama genelde bisikletle çıktığımda canım kahve bile istese to go bardağına yapıp karavana dönüp yanıma alıp çıkıyorum gezerıen içiyorum.O zaman geziler çok uyguna geliyor.Dört sene önce Nordkap gezisi toplamda 14.000 km yaptık iki arkadaş 32 gün tüm maliyet 4000 Euro tuttu kişi başı 2000 Euro ki mazot köprü geçişleri feribot yeme içme zaman zaman Camping i içine koyarsak inanılmaz ucuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.