2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 159,472

Etiketler

Selanik e gidince İzmir ozlemimi gidermistim, deniz urunleri guzel, Ataturk un dogdudu ev, roma donemi kalintilari ve beyaz kule ( Osmanli dan.kalma) gorulmeli derim :smiley:
Saglikla kalin,

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMG_2876.JPG
Pazar öğlene doğru acele etmeden kalktım kahvaltımı ettim ve pazartesi geceki gemiye yetişmek için Igomenitsa ya doğru yola çıktım.Acelem yok Çan'ımın istediği yerde duruş gezeceğim.Kahvemi yaptım Chopper Club üyeleri ile vedalaştım.Motorcu abilerim Atina ya doğru yola çıktılar akşam Sakız a onların da feribotları var.

keyifle takip ediyoruz gezi paylaşımlarınızı teşekkürler.ama eski gezi yazılarınız daha ayrntılı idi eğer imkanınız varsa biraz daha ayrıntıya girerseniz sevinirim.sadece bu gezinizi değil diğer gezilerinizide takip ettim okudum.okuduğum gezi yazılarından karavancılıkla ilgili çok şey öğrendim.eski gezenbilir çok daha keyifli paylaşım çok daha fazla idi.bir defasında bir kaç yıl önce gezenbilirden bir arkadaşımızın gezi yazısını okumuştum.sonra üzerinden bir yıl falan geçti.antalaya yıldırım kampingdeyim karavanla. tenteyi kapatırken biraz zorlandım.karavancı bir arkadaştan yardım isteyeyim dedim.baktım gezenbilirde gezi yazısı okuduğum arkadaş.sağolsun ismi ile hitap edince kendisine şaşırdı.bana yardım etti.tabi gezileri kaleme almak oturup yazmak meşakketli bir iş.sağlıcakla kalın.

keyifle takip ediyoruz gezi paylaşımlarınızı teşekkürler.ama eski gezi yazılarınız daha ayrntılı idi eğer imkanınız varsa biraz daha ayrıntıya girerseniz sevinirim.sadece bu gezinizi değil diğer gezilerinizide takip ettim okudum.okuduğum gezi yazılarından karavancılıkla ilgili çok şey öğrendim.eski gezenbilir çok daha keyifli paylaşım çok daha fazla idi.bir defasında bir kaç yıl önce gezenbilirden bir arkadaşımızın gezi yazısını okumuştum.sonra üzerinden bir yıl falan geçti.antalaya yıldırım kampingdeyim karavanla. tenteyi kapatırken biraz zorlandım.karavancı bir arkadaştan yardım isteyeyim dedim.baktım gezenbilirde gezi yazısı okuduğum arkadaş.sağolsun ismi ile hitap edince kendisine şaşırdı.bana yardım etti.tabi gezileri kaleme almak oturup yazmak meşakketli bir iş.sağlıcakla kalın.
Çok teşekkürler daha ayrıntılı yazmaya çalışacağım.Daha gezinin başı olduğundan bir de bu yolları defalarca yaptığımdan az ayrıntıya girmiştim ama bundan Sonra biraz daha fazla yazmaya çalışacağım.Selamlar

IMG_9245.JPG
IMG_9244.JPG
IMG_9243.JPG
İlk karavan edinmeye karar verdiğimde böyle nostaljik bir karavan istediğimden E tipi ehliyet bile almıştım.Bir arkadaşımın babasının 302 mercedes otobüsünü alacaktım nerdeyse ama kısmet olmadı.Bu gezi değil ama önceki gezilerden birinde Salzburg da Camping komşumu paylaşmak istedim

IMG_2879.JPG
Selanik'ten ayrıldıktan Sonra Pazar öğlenden pazartesi geceyarısına kadar zamanım olduğundan kalan yolum da İgomenitsa ya takribi 600 km civarı olduğundan ilk Veria tabelasını görünce otobandan çıktım.Ama Veria ya değil de yakınındaki küçük bir kasabada durdum.B-twin katlanır bisikleti çıkardım.Kasabayı turladım.

IMG_2883.JPG
IMG_2882.JPG
IMG_2881.JPG
IMG_2880.JPG
Pazar olduğundan herkesler dışarıda idi.Şık şık giyinmişler cafeleri doldurmuşlar huzur içinde sohbet ediyorlardı.Çok özendim.Bu arada bir sürü para verip çok pahalı katlanır bisiklet almaya gerek yok.Dechatlon dan aldığım kayışlı ve göbekten otomatik vitesli b-tvin süper iş görüyor.Dezavantajı biraz katlanınca büyük olması.Yukarıdaki eski resimdeki bisiklet aparatını ve motorsiklet aparatını söktüm bu gezide.Nedenlerini ileride yazarım.

IMG_2886.JPG
IMG_2884.JPG
İnsan avukat olunca mahkeme binası görünce resim çektiriyor.Ama burada Avukatlık yapmak istemezdim bina nın halinden durumun biraz vahim olduğu anlaşılıyor

IMG_2899.JPG
IMG_2900.JPG
Daha Sonra Yanya ya gelmeden E 90 üzerinde Grevena ya girdim.Yemek yapmak istemedim.Karavanda Selanik den aldığım malzemeler var ama üşendim.Yunan cacık ı domates salatalık sosis ve hazır salatalar ile feta peyniri almıştım.Gerevena da küçük meydanda şirin bir yerde yemeğimi yedim.Yanya da kalmayı planlıyorum.Annemle yaptığımız önceki gezimizde bir kahve içmiştik göl kenarında çok hoşuma gitmişti

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR