Goldwingerr
Zirve
Teşekkürler arada ses verin vallaha ben de kendi kendime mi paylaşıyorum hissine kapıldım bir ara TeşekkürlerPaylaşımlarını büyük bir zevkle takip ediyoruz..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler arada ses verin vallaha ben de kendi kendime mi paylaşıyorum hissine kapıldım bir ara TeşekkürlerPaylaşımlarını büyük bir zevkle takip ediyoruz..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok teşekkürler daha ayrıntılı yazmaya çalışacağım.Daha gezinin başı olduğundan bir de bu yolları defalarca yaptığımdan az ayrıntıya girmiştim ama bundan Sonra biraz daha fazla yazmaya çalışacağım.Selamlarkeyifle takip ediyoruz gezi paylaşımlarınızı teşekkürler.ama eski gezi yazılarınız daha ayrntılı idi eğer imkanınız varsa biraz daha ayrıntıya girerseniz sevinirim.sadece bu gezinizi değil diğer gezilerinizide takip ettim okudum.okuduğum gezi yazılarından karavancılıkla ilgili çok şey öğrendim.eski gezenbilir çok daha keyifli paylaşım çok daha fazla idi.bir defasında bir kaç yıl önce gezenbilirden bir arkadaşımızın gezi yazısını okumuştum.sonra üzerinden bir yıl falan geçti.antalaya yıldırım kampingdeyim karavanla. tenteyi kapatırken biraz zorlandım.karavancı bir arkadaştan yardım isteyeyim dedim.baktım gezenbilirde gezi yazısı okuduğum arkadaş.sağolsun ismi ile hitap edince kendisine şaşırdı.bana yardım etti.tabi gezileri kaleme almak oturup yazmak meşakketli bir iş.sağlıcakla kalın.