Goldwingerr
Zirve
Maps me de rota yapmıyorum sadece Garmin konuşuyor yoksa bir kere ikisini kurdum kafam şisti.
Haaa o zaman sizin navigasyonunuzun kadın ve erkek olarak sadece birer sesi var demek ki...
Maps me de rota yapmıyorum sadece Garmin konuşuyor yoksa bir kere ikisini kurdum kafam şisti.
Haaa o zaman sizin navigasyonunuzun kadın ve erkek olarak sadece birer sesi var demek ki...
Ekli dosyayı görüntüle 61682 Sonunda dayanamadım internetten okudum fiyat fayda ilişkisinde en uygun elektrikli bisikletmiş.Şimdi efsane de üç katlanır bisiklet oldu buna ama yer bulmam lazım çünkü koridorda duruyor.bakalım kullanınca yazacağım nasıl olduğunu.
Bolzano dan Vipiteno ya çıktım sp12 den.Ama sulu kar başladı.Avusturya otobanına girdim 8 Euro verdim ama değdi sis sulu karla Münih e girdim gece 02.00 gibi.Ama yolda biraz tırstım.Biz alışık değiliz sise Kara.Direk şehir merkezindeki Camping e gittim tabi kapalı ama girişteki otoparka koydum efsaneyi.Yol çok yormuş.Vebasto yu yakıp vurdum kafayı yattım.Sabah Ola hayrola artık.
Evet doğrudur.Birer ses var ve BAYAN sesi ara sıra küfür bile ediyor..
Şimdi yolculuk Köln e doğru ama geze geze Münih Heidelberg KölnHayırlı olsun..bencede iyi fiyat
Şimdi nereye yolculuk
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Heidelberg de randevum var brompton u elektrikliye çevirmek için.1200 Euro fiyat verdiler 100 km menzilli kaliteli bir kit ama bu bisikleti görünce şaşırdım fiyatı 649 euro bisiklet ve de elektrikli.Düşündüm iki tane alsam kit parası.Menzil kısa ise tek gezerken diğerinin de pilini alırım yedek olarak.Zaten 25 km yeter de artar diye düşündüm.Hep baktığım bisikletler 1200-3000 Euro arasıydı.Dedim denk geldi almazsan pişman olursun al BurakBurak bey ben kaçırdım sanırım. elinizdeki katlanır bisikletlerden birini elektrikli bisiklete çevirtecektiniz .vazgeçip Yeni bisikletmi aldınız.aldı iseniz nereden ne kadara ne marka aldınız sakıncası yoksa.bende elektrikli bisiklet düşünüyorum belki fikir oluşturur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çok teşekkür ederimBisikletinizi güle güle kullanın...
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi