2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 152,127
IMG 3077
Burası da Münih merkez Rathaus yani Belediye binası ama altında restoranlar var.Yukarıda saat var Prag daki gibi belirli zamanlarda çalıyor Ve kuklalar çıkıp dönüyor.İnsanlar o zamanda toplaşıyorlar.Artık dönme zamanı geldi.Hem ıslandım Hem üşüdüm.Aklım kilitlendiğim elektrikli bisiklette ne oldu acaba? Üşüdü mü pili bitti mi duruyor mu :smiley:))
 

Etiketler

İzmirde yanıyoruz 1 haftadır. Yazılan 35,hissedilen 40 derece.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 





IMG 3080
Kahvemi yeni demliğimde yaptım.Koydum termosa emektar Garmin e Heidelberg i işaretledim.Üç dört sene önce annemle kaldığım canpingi çıktım Münih ten yola.Ben İzmirliyim bu kadar soğuk bize ters :smiley:))
Yol çok güzeldi.Gece yol yapmak rahat oluyor gündüz trafiği ve tırlar yok.saat 02.00 gibi Heidelberg e ulaştım.Altstadt yani eski şehir tarafında park yeri baktım yok Nehir kıyısından ilerleyip ilk köprüden diğer yakaya geçip tekrar Altstadt tarafına geldim.Yani bir U çizdim.Kafama park yerlerini yazdım.amanin bir de ne göreyim Altstadt da tam tarihi köprü ayağında iki araçlık yerden biri boş Ve Almanca komşular Ve işi olanlar kalabilir diyor.E işim var benim de e-bike firmasında randevum var brompton a kit taktıracağım.Maillerim de var.Parkschein yani para makinesi de yok.Valla ben koyarım buraya Efsaneyi kafayı da vurup yatarım.Uykum gelmiş zate.
 


IMG 3086
IMG 3087
IMG 3092
IMG 3093
IMG 3094
IMG 3097
Efsaneden kahvaltı sonrası bisiklet almadan çıktım.Merkezdeyim zaten.E bike mağazasına gideceğim.Bisikletle gitmeden önce bir kite bakayım.üç km diyor Maps me.Hava da süper 24 derece.Münih de dönerken burası cennet.Bu arada efsaneyi park ettiğim yerin merkeziliği.İşten gece şehire geç saatte gelince avantajlardan biri park bulmak.gündüz gelsem duraklayamam bile orada
 

Park yerinin manzarası süpermiş,tek başına seyehatin avantajlarını biliyoruz sınırsız özgürlük,ne istersen ye,zaman kavramı ,yanındakini memnun etmek gibi durumlar yok.peki olumsuz tarafları sizce neler ?
 





Park yerinin manzarası süpermiş,tek başına seyehatin avantajlarını biliyoruz sınırsız özgürlük,ne istersen ye,zaman kavramı ,yanındakini memnun etmek gibi durumlar yok.peki olumsuz tarafları sizce neler ?
Şadan Abi insan elbette sosyal bir varlık.Yalnız seyahat etmek bence güzel değil.Yanında bir nefes olması bile güzel.Bir de bu güzellikleri paylaşmak sohbet etmek elbette benim tercihimdir.Ama gezinin bu aşamasında izin vs durumlarından dolayı ilk defa yalnız seyahat deneyimim oldu.Bir dezavantaj yaşamadım çünkü her destinasyonda arkadaşlarımla beraber oldum.Bir de hızlı gezi olduğu için sıkılmaya zaman olmuyor.Fakat uzun soluklu seyahate yalnız çıkmam.Ama iki sene yalnız dünya turu yapan dostum da var.Yani işin özü yalnız gezi güzel ama benimkisi gibi arkadaşlara uğrayıp istediğin zaman yalnız kalma seçimi sana ait olursa.Ama yalnızlık mecburiyet olursa çok kötü çekilmez.
 


IMG 3100
IMG 3101
Hava güzel yürüye yürüye tıngırı mangırı E-bike atölyesine doğru gidiyorum.Burası öğrenci şehri herkes bisikletlerle ve her ırktan dinden öğrenci var.Yolda rahmetli babamın üniversiteyi kazandığımda bana armağan ettiği 7 yıl kullandığım Vosvos'un aynı model ve renginden gördüm.Çok duygulandım.Sizlerle de paylaşayım.
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,023
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst