2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 152,121
Ekli dosyayı görüntüle 61853 Ekli dosyayı görüntüle 61854 .


Yazdıklarınızın ve düşündüklerinizin şarkısı var " Ich hab mein Herz in Heidelberg verloren"

Kalbimi Heidelberg'de kaybettim. :smiley:

Video: https://youtu.be/BY5UBz5JlTw


Başlığınızla bu kadar kişiyi yanınızda gezdirmenizin içten ve çekincesiz yazım tarzınızın dışında da sebebi olmalı ?
Bence yazı başlığınızın sonuna " LIVE" yazın. :p

Not
Umarım siz de solist gibi Heidelberg'i Schloss' un (Saray) bahçesinden seyretmişsinizdir ?
Şarkı süpermiş.Evet çıkıp seyrettim ama bu sefer değil de bir önce motorsikletle yaptığımız turda çıkmıştık arkadaşımla.Karavancı olmadan önceden iki resim
 

Etiketler
IMG 4115
IMG 4116
Motorla Heidelberg de iken Karavancı olmadan önce
 









IMG 3165
Heidelberg'de Efsane'ye döndükten sonra bir yemek yedim ve gece Efsaneyi bırakacağım ve dörtbuçuk ay kalacağı otoparka doğru yola çıkayım dedim sabah erken orada işlerimi bitirip dolaşmaya devam ederim diye düşündüm.Bir de aksilik çıkarsa b ve c planı olarak Düsseldorf ve Diusburg da iki arkadaşım var onların evlerinin önü müsaitmiş oraya da bırakabilirim diye plan yaptım.cuma Cumartesi bu işi halletmeliyim Pazar heryer kapalı.Pazartesi 1 Mayıs yine öyle.Salı da ben döneceğim.
 




IMG 3291

Gece karavanı bırakacağım yerin yanında Aldi markete geldim.Burada ki favori marketim.Hem alışveriş ucuz Ve kaliteli hem de otoparkından yararlandım bu gece.Sabah 10 gibi firma ya geldim.Burasını mailleşmelerden büyük bir karavan park yeri olarak düşünmüştüm.Ama büyük bir bina içinde depolar var.İnsanlar kiralayıp kullanıyor.Bir nevi saklama alanları.Bahçesinde ise beş karavan için park yeri yapmışlar kiraya veriyorlar.Aylık 50 Euro Ve 150 Euro da depozito alıyorlar.Kiralama sözleşmesi yapıyorlar.Otopark kapısı elektrikli bir chip li anahtarla açılıp kapanıyor.Video ile izleniyor güvenlikli.İçime çok sindi.
IMG 3167
 


Bisiklet turuna devam burada üniversiteyi okumak isterdim.İzmir Buca da Hukuk Fakültesinde okudum garip ben.Bir de buradaki öğrencilerin ortamına bak.
Bisiklet turuna devam burada üniversiteyi okumak isterdim................. ''Maket Şehir'' adeta !.. Hassas Optik Cihazların üretim/tasarım merkezi aynı zamanda ...
Kaç Ö.S.S. puanıyla alıyolarmış aceba Üniversiteye ?...
50'sinden sonra okuyasım geldi tekrar :rolleyes:
 

Bisiklet turuna devam burada üniversiteyi okumak isterdim................. ''Maket Şehir'' adeta !.. Hassas Optik Cihazların üretim/tasarım merkezi aynı zamanda ...
Kaç Ö.S.S. puanıyla alıyolarmış aceba Üniversiteye ?...
50'sinden sonra okuyasım geldi tekrar :rolleyes:
Valla araştıralım beni de kız kardeş okutursa okurum burada.O avukatlık yapsın ben yeniden okuyayım.Ama pek sıcak bakmıyor teklifime :smiley:)))
 

IMG 3176
IMG 3177
IMG 3181
Düsseldorf a yakın Neuss da Semih kardeşime uğradım onda kaldım bir gece.Beni sağ olsunlar Düsseldorf da disco ya götürdüler.Çok eğlendik.Arada huzur huzur huzur da bunaltıyor gece hayatına da girmek gerek.Disco larda çok ilginç bu Almanlar.Herkes herkesle sohbet ediyor.Bizde olsa vay sen benim yanımdakiyle konuştun diye kavga çıkar.İnsanlar olgun Ve saygılı birbirine.
 



Ekli dosyayı görüntüle 61887 Ekli dosyayı görüntüle 61888 Ekli dosyayı görüntüle 61889 Düsseldorf a yakın Neuss da Semih kardeşime uğradım onda kaldım bir gece.Beni sağ olsunlar Düsseldorf da disco ya götürdüler.Çok eğlendik.Arada huzur huzur huzur da bunaltıyor gece hayatına da girmek gerek.Disco larda çok ilginç bu Almanlar.Herkes herkesle sohbet ediyor.Bizde olsa vay sen benim yanımdakiyle konuştun diye kavga çıkar.İnsanlar olgun Ve saygılı birbirine.

Absolut candır


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,508
Mesajlar
1,519,021
Kayıtlı Üye Sayımız
172,164
Kaydolan Son Üyemiz
erensipahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst