Bir iki kapalı dükkanın vitrinini çektim.Burada yaşamak istemezdim köy gibi biryer İgomenitsa zaman geçmek bilmiyor.Keşke Yanya dan çok daha geç çıksaydım
Gemi ye binmek için 10.00 da sıraya girip 10.30 da arama yapılıp sırama geçtim.Bir baktım önümde Türk bir karavan.Gittim hemen kapısını çaldım.Stutgart dan emekli bir eski Tır şöförü amca.Doktor kontrolüne gidiyormuş.70 yaşında maşallah dedim.gemi gece 01.00 yerine 03.00 de geldi.Ben de arka yatakta yattım uyumuşum görevli yumrukladı efsaneyi öyle uyandım.
Venedik feribot ücretine araç ve kişi bazında ne kadar ücret ödediniz . Gidiş dönüş mü aldınız . Kamara ve yemek ücreti dahilmidir . İyi yolculuklar , iyi tatiller dilerim .
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben soru sorup keyfinizi kaçırırım düşüncesi ile sadece okuyordum.
Lütfen uygun ve mümkün olan resimlerde mekanın koordinatlarını yazarmısınız?
Saygılar
Ekli dosyayı görüntüle 61624Ekli dosyayı görüntüle 61625 Venedik feribot ücretine araç ve kişi bazında ne kadar ücret ödediniz . Gidiş dönüş mü aldınız . Kamara ve yemek ücreti dahilmidir . İyi yolculuklar , iyi tatiller dilerim .
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben soru sorup keyfinizi kaçırırım düşüncesi ile sadece okuyordum.
Lütfen uygun ve mümkün olan resimlerde mekanın koordinatlarını yazarmısınız?
Saygılar
Estağfurullah hocam neden keyfim kaçsın mutlu olurum.Ama koordinat konusunda biraz zayıfım ondan şimdiye kadar kullanmadığından yazamıyorum ama bundan Sonra yazmaya çalışacağım.Çok selamlar
Ben akıllı telefondan resim çekerken foto ayarlarında GPS sistemini açıyorum.Resim çekilince koordinatta kayıt edilmiş oluyor.
Bilgiçlik yaptımsa af ola.
Deneme yapacağım hemen bu gps den de bir türlü beceremedim koordinat işini.Aslında öğrenmem gerek yelkencilik de var.Zor durumda kalsam nerede olduğumu bildiremeyecwğim sahil güvenliğe
Yok valla gidenler için gezilere bir nebze yardım olursa çok sevinirim kendi açımdan.Ben karavanı yaptırma açısından çok yararlanmıştım bu siteden.Güzel mesajınız için teşekkürler