İç taraflara sabah yürüdüm kalabalık Ve işe gidenleri görmek için ama yine yok.Bu Yunanistan da bir rahatlık var.Gerçekten sokaklar Muğla ya benziyor.Eski ve şirin tarih kokan dükkanlar var.Bir de kahve aldım.Dünkü yemekten Sonra acıkmadım hala bir testi de şarabı içince.
Yanya da bir de sanırım bakır işçiliği mi diyorlar çekiçle vura vura yaşlı amcalar tepsiler dekoratif eşyalar üretiyorlar.Gezerken bir de börekçi gördüm ama nefsime hakim oldum almadım.Efsaneye dönünce domates bir dilim kepek ekmek üçgen light peynirden kahvaltı edeceğim buradan ayrılmadan
Tam Efsaneye dönerken off road çıların dikkatini çekecek Fransız Land cılarla karşılaştım.Enteresan borulu Ne olduğunu çözemediğim bir sistem vardı birinin üzerinde.Bir tanesinde bir ara karavanı yaptırmadan çok araştırdığım Mongollia marka üst bagaj gibi olan çadırdan vardı.Hızlı gezilerde bu çadırlar çok pratik arabanın üzerinde bence.
Yanya macerası da artık bitti.Pazartesi oldu artık gece 01.00 de feribota binmem gerekiyor Venedik e.Bileti çok önceden internetten almıştım Minoan Lines dan.Binmeden önce yeni limandaki binadan Check in yapmak gerekiyor.Sonrasında geminin yanaşacağı peron numarasını söylüyorlar.liman girişinde aramadan Sonra sıraya girip bekliyoruz geminin gelmesini.
İgomenitsa ya sıkıntısız vardım.Kilometre de 17 m3 tam yüklü Efsane 415 kuruş yakıyor ama hiç zorlamadan çok yumuşak kullanarak.Bir daha yaptırırsam yine kesin 17 m3 yaptırırım.Uydu taktırmam bu sefer kullanmıyorum hiç ve motoru büyük olandan tercih ederim.
İgomenitsa tam bir liman şehri tavsiyem gemiden kısa bir süre önce gelmek zamanı Yanya da geçirmek.Check in imi yaptım biraz dolaştım bir yemek yedim uyudum tekrar çıktım zaman geçmedi burada.Gündüz de bütün dükkanlar kapalı.Güzel bir cafe dahi beyenenedim.
Evet valla alışverişi yapıp yemeği kendim hazırlıyorum genelde o zaman gezi de çok uygun oluyor.Tabi bazı yerlerde dışarıda da yemek yiyorum.Ama genelde bisikletle çıktığımda canım kahve bile istese to go bardağına yapıp karavana dönüp yanıma alıp çıkıyorum gezerıen içiyorum.O zaman geziler çok uyguna geliyor.Dört sene önce Nordkap gezisi toplamda 14.000 km yaptık iki arkadaş 32 gün tüm maliyet 4000 Euro tuttu kişi başı 2000 Euro ki mazot köprü geçişleri feribot yeme içme zaman zaman Camping i içine koyarsak inanılmaz ucuz