Yalnız bu sayfada üstte bir araç görünüyor bizdeki Korando Sportsların jantların aynısından var teneke jant
Demek ki aynı versiyon oradada var aşağı yukarı
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de
rottweiler' Alıntı:
Yalnız bu sayfada üstte bir araç görünüyor bizdeki Korando Sportsların jantların aynısından var teneke jant
rottweiler' Alıntı:
İşte Türkiye'ye getirilen versiyonda bu... Tek eksiği yolcu hava yastığı... Sanıyorum o da gelirken gemiden denize düştü... ;D
Bu araca Avustralya'da Tradie diyorlar... Bunun Türkçe'deki karşılığı Esnaf...
Yani aslında Korando Sports'un hiç bir donanımı olmayan Tradie versiyonu adından da anlaşılacağı gibi bakkal, manav, pastane, fırın, restoran, nalbur gibi küçük işletme sahibi esnafın ticari işlerinde kullanması için üretilmiş... O nedenle de bomboş...
Bu araç off road yada hobi amaçlı olarak alınamaz...
Bugün araçları yakından görmek için bana en yakın Ssangyong bayisi Oğuşlar'a gittim...
İçeride 2 tane Korando Sports, 2 tane Actyon Sports ve 3 tane de Korando vardı...
Yani isteyen varsa 4X2 Actyon Sports'lar halen bulunabiliyor... En azından İstanbul Ümraniye Oğuşlar'da var...
Korando SUV'lar bildiğimiz gibi... Fena değil... Fiyat fırlamasın diye onlarında en donanımlısını getirmemişler...
Neyse...
Asıl konuya yani Korando Sports'a gelirsek...
Çok açık ve net olarak söyleyeyim ki; bu donanımla bu araca benden kuruş çalışmaz... Bu Korando Sports benim hayallerini kurduğum Korando Sports değil...
Ancak bana yardımcı olan görevli en üst donanımlı 4X2 araçlarında bu yıl içinde geleceğini söyledi...
4X4 araçlar içinse yasal düzenleme yapılması bekleniyormuş... Gördüğüm kadarıyla bu düzenleme konusunda da bayağı bir olumlu beklenti içindeler...
dammak' Alıntı:
Bugün araçları yakından görmek için bana en yakın Ssangyong bayisi Oğuşlar'a gittim...
İçeride 2 tane Korando Sports, 2 tane Actyon Sports ve 3 tane de Korando vardı...
Yani isteyen varsa 4X2 Actyon Sports'lar halen bulunabiliyor... En azından İstanbul Ümraniye Oğuşlar'da var...
Korando SUV'lar bildiğimiz gibi... Fena değil... Fiyat fırlamasın diye onlarında en donanımlısını getirmemişler...
Neyse...
Asıl konuya yani Korando Sports'a gelirsek...
Çok açık ve net olarak söyleyeyim ki; bu donanımla bu araca benden kuruş çalışmaz... Bu Korando Sports benim hayallerini kurduğum Korando Sports değil...
Ancak bana yardımcı olan görevli en üst donanımlı 4X2 araçlarında bu yıl içinde geleceğini söyledi...
4X4 araçlar içinse yasal düzenleme yapılması bekleniyormuş... Gördüğüm kadarıyla bu düzenleme konusunda da bayağı bir olumlu beklenti içindeler...
Ssangyong Kyron çok iyi bir araç,
Pahalı tabiki ama hem donanımı,hemde tam şasisi ile araziyede şehiriçinede uyacak çok güzel bir araç
2.elleri çok uygun ileride 2.el bir tane bakabilirim kendime
Korando Sportslar ise boş ama donanımlı olarak geldiğinde reklamıda yapılırsa piyasayı süpürür tek kelime ile...
rottweiler' Alıntı:
Ssangyong Kyron çok iyi bir araç,
Pahalı tabiki ama hem donanımı,hemde tam şasisi ile araziyede şehiriçinede uyacak çok güzel bir araç
2.elleri çok uygun ileride 2.el bir tane bakabilirim kendime
Korando Sportslar ise boş ama donanımlı olarak geldiğinde reklamıda yapılırsa piyasayı süpürür tek kelime ile...
Sanıyorum satışlardan pek emin olamadıkları için çok fazla araç getirmemişler... Getirdiklerini de olabilecek en ucuz yani en düşük donanımlı versiyonda getirmişler...
Aslında haksız da sayılmazlar...
Bu donanımdaki 4X2 pick-up talebi kısa sürede doyuma ulaşır... Tabii bütün fırıncı esnafı elindeki kamyonetleri bunlarla değiştirmeye karar vermezse... ;D
Bunun dışında Ssangyong'un asıl işi 4X4 A/T araç üretmektir... Bu onların tarzını ve ruhunu yansıtmakta olup kataloglardaki bütün araçlarının üst donanımlı versiyonları 4X4 A/T dir...
Dolayısıyla müşteride de böyle bir ruh hali ve beklenti oluşmuş durumda...
Umarım 4X4 pick-up larla ilgili yasal düzenleme bir an önce yapılır ve bizlerde kendi Korando Sports'larımıza kavuşuruz...