bu pazar azdım ik defa offroad yaptım o da burnumdan geldi 2-3 gün kendime gelmem sürer her halde.. ;D
izmit/yuvacık/dan ercova yapmayı düşünüyordum ..en azından bildiğim yerdi ama uzaktı azcık..araştırıp karıştırdım daha yakın menekşe yaylası varmış..
trekinğcilerin ,endurocuların sitelerinden bilğiyi aldım..hatayıda orda yapmışım.. ??? ??? ???
tüm gün ormanda kayboldum desem yalan olmaz..bu ayakkabı ile offroad yapanların patiklarına düştüm zaman zaman hiç teker izi yok ama gözüm kara ..
daracık patikadan geri vites yapıcam dönecek yer yok benim kocamana..asvalt lastikli standard araclada off road olabiliyormuş.. :
sonuda buldum menekşe yaylasını harıka bir yer ama nefis kekik kokuyor ..köylüler sahiplenmiş cevirip ev yapmış ,cevirip hayvan otlagı yapmış..adamın evinin önünde piknık yapmakda hoş olmazdı caydım bir dik çıkıştn yapılı niva indi ben deneseydim o lastikle cıkmaz arka tamponda orada kalır cinstendi.. ;D
özetlersek:
köprünün yanındaki büfe den 50 cm capında 20 tl ye ekmek aldım...o harika cıktı..
dün gectiğim +gittiğim yolları bir Allah+birde araba biliyor..benim ve garminin herhangibir fikri yok..diyebilirim.. ;D yuvacıktan girip dönüp dolaşıp 200km yol yapıp yaklaşık.gölcüge cıktım..
dallar kapılarımı fena cizdi.. :
??? ??? ???
1850kg lik aracda offroad yapıyor asvalt lastiği ile
110 eşeklik motor yeterli oluyor..
4L viteste dizelin muhteşem alt devir torku birleşince muhteşem oluyor dik rampaları 2. vites cıkıyor.. ;D ;D
>> ortalama 800<>950 rakımda dolaştım..200 km üzeri yol yaptım ..taşlardn gecip altı accık degdirdiğim de oldu ..fena zorladım..
>> garmin ekranında hararet 102 dereceyi gördüm..
aracın kendi göstergeleri gayet sakindi..
;D
>>xl-7 td sahibi arkadaşların kulagına küpe olsun 2. bir ilave hararet saati olmadan yazın kullanımı tehlikeli bu aracın derim..tek kelime..
offroadda sürat yok ..önden yellenme de olmayınca..2adet elektirikli fan sogutmaya yeterli degil..altını çizerim.. :-\ ???
asvaltta no problem..