oguz1134
Zirve
>> Ülkemizdeki motorin kalitesi ise avrupa standartlarıyla bire bir aynıdır, üstelik kontroller de çok sıkı artık, siz istemediğiniz sürece kolay kolay yanlış yakıt alma şansınız yoktur. "Bizde yakıt kalitesi malum" edebiyatı kalitesiz araba üreticilerinin ve servislerin bahanesidir. <<
yaklaşık 150bin km de sökülmüş bir rhw motor kapagı gördünüzmü..?..gördüyseniz kac tane gördünüz..gözünüze bir şeyler carpmadımı..
gördüyseniz ne sebeble sökülmüşlerdi..kronik bildiğiniz problemleri varmıdır..?
ben 3-5 tane gözümün gördüğünü yazdım.. ;D
alçak tahsilli olduğumdan fenden fizikten ,edebiyattan cakmam..elimin anahtar tutma özelliğinden başkada bir maharetim yoktur ..otomobil hobim olup işimde degildir..
30senelik pejo tamircileri arkadaşlarım var..onlar 20 senedir dükkan işletiyorlar dükkanlarını ilk actıklarında tanışmıştık..
>>onların lafı >tüp egrli sistemler.<bu 406 motorları egr iptal edilemez..edilirse performans düşer..
bunu anlatmak istedim..ama azottan mazottan cakmam tabii.
intercooler motora soğutulmuş hava ile performansın artmasını saglar.egr'nin sıcak gazıda benim..mantığıma göre biri yapar biri bozar şeklinde calışıyor..
psa'da illaki benden akıllı tipler vardır..bakıp ayarlamışlardır..derim..
yaklaşık 150bin km de sökülmüş bir rhw motor kapagı gördünüzmü..?..gördüyseniz kac tane gördünüz..gözünüze bir şeyler carpmadımı..
gördüyseniz ne sebeble sökülmüşlerdi..kronik bildiğiniz problemleri varmıdır..?
ben 3-5 tane gözümün gördüğünü yazdım.. ;D
alçak tahsilli olduğumdan fenden fizikten ,edebiyattan cakmam..elimin anahtar tutma özelliğinden başkada bir maharetim yoktur ..otomobil hobim olup işimde degildir..
30senelik pejo tamircileri arkadaşlarım var..onlar 20 senedir dükkan işletiyorlar dükkanlarını ilk actıklarında tanışmıştık..
>>onların lafı >tüp egrli sistemler.<bu 406 motorları egr iptal edilemez..edilirse performans düşer..
bunu anlatmak istedim..ama azottan mazottan cakmam tabii.
intercooler motora soğutulmuş hava ile performansın artmasını saglar.egr'nin sıcak gazıda benim..mantığıma göre biri yapar biri bozar şeklinde calışıyor..
psa'da illaki benden akıllı tipler vardır..bakıp ayarlamışlardır..derim..