2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihsane Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,093
Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı

MEDİCUS' Alıntı:
İhsan bey aracınız çok güzel olmuş.Konuyu yeni okudum bir sorum olacaktı,acaba karavanı ve çadırı nerden temin ettiniz? Fiyatları hakkkında bilgi verebilirmisiniz,teşekkürler..
Karavanı Başoğlu adapazarından aldım çadır da onla bereber veriyor karavana uyumlu almak isterseniz yardımcı olurum ,,,Kolay gelsin

Etiketler

Serkan Allah hakkında hayırlısını versin, her konuda yardım etmeye hazırım , ben durmadım devam ediyorum araç üzerinde çalışmaya dünya da ilk olacak pajero için dodik yapmaya başladık inşallah sonra devam ediyorum kaputu şişereceğim hood scoop yaptıracağım bakalım kalıplar çıkmaya başladı,,,,,

ALLAH razı olsun ihsan abi 2 de yola çıkıyorum yarın nasıp olursa araçta bir sorun çıkmazzsaalıp gelıcem abi disco 1 samurai
l 200 cherokee den sonra yıne bir japon abi hakkımızda hayırlısı abi ilk etapta fazla bır şey yapamıycam malum maddıyat ama yavaş yavaş bırde aracı seversem tam yapıcam abi bizim grubu bılıyon abı pıknıkcıyız bu sene nasıp olursa bırde artvın yayları nıyetım var ..........

İhsan bey teşekkürler,alacağım zaman tekrar sizi rahatsız edebilirim. :smiley:

Merhaba Ihsan Bey,

Mukemmel bir arac olmus. Izci'nin gezisinde de izledim, cok basarili yuruyordu araciniz.

Sormak istedigim bir nokta var size;

Bu model Pajero'larda arka diferansiyel kilidi standart mi acaba?

Iyi gunler dilerim.

EIRP' Alıntı:
Merhaba Ihsan Bey,

Mukemmel bir arac olmus. Izci'nin gezisinde de izledim, cok basarili yuruyordu araciniz.

Sormak istedigim bir nokta var size;

Bu model Pajero'larda arka diferansiyel kilidi standart mi acaba?

Iyi gunler dilerim.

Orjinal arka da kilitli diferansiyeli , ben Arb öne de kilitli diferansiyel uyguladım şu anlık mennunum, teşekkürler güzel sözleriniz için, Kolay gelsin

İhsan bey, aracınız gerçekten mükemmel. Nazarımız değmesin. 3 aydır inatla temiz bir wj ararken bir anda kendimi pajero ilanlarına bakarken buldum. Kesinlikle çok güzel ve çok fazla emeği olan bir aracınız var.

Size sormak istediğim konu, yükseltme, önlere kilit ve tampon maliyeti aşağı yukarı ne kadar olur? Pek fazla örneği olmadığı için kafamda fikir oluşturamadım. Lastik, jant, vinç vs. gibi ekipmanlar zaten aşağı yukarı belirli olduğundan onları sormuyorum

aybarsdnr' Alıntı:
İhsan bey, aracınız gerçekten mükemmel. Nazarımız değmesin. 3 aydır inatla temiz bir wj ararken bir anda kendimi pajero ilanlarına bakarken buldum. Kesinlikle çok güzel ve çok fazla emeği olan bir aracınız var.

Size sormak istediğim konu, yükseltme, önlere kilit ve tampon maliyeti aşağı yukarı ne kadar olur? Pek fazla örneği olmadığı için kafamda fikir oluşturamadım. Lastik, jant, vinç vs. gibi ekipmanlar zaten aşağı yukarı belirli olduğundan onları sormuyorum

aybarsdnr' Alıntı:

Zor bir araçtır pajero Türkiye de ustası da yok denecek kadar azdır var olanla da uğraşmak zordur yaptığı işlere sahip çıkmama gibi kötü huyları vardır,,,,lastik+jant + vinç on bin tl tutar, kamp için kullanacaksan mükemmel bir araçtır yolda bırakmaz, sakın american alma zor araçtır alan seviniyor satan daha çok seviniyor Kolay gelsin,,,,

Son Gezimden bir kaç görüntü,,,,Bu arada üç yöne açılan tente aldım bir arkadaşımdan araca monte ettim çok kullanışla tavsiye ederim,Aracın ön tampon daki alt koruma ne yazıkki ön montaj yapılmış arkası unutulduğu için bu hale geldi.

SAM_1780.JPG

SAM_1804.JPG

SAM_1724.JPG

SAM_1758.JPG

SAM_1755.JPG

ÖNEMLİ,,,,,Ön koruma ve kaydırma kesinlikle alüminyum kullanmayın kesinlikle saçtan yapılsın yukarıda en son resim de,,,,yine tekrarlamak istiyorum ağır off road için bu araçlar çok hassas bu gezimde koca ayaklarla Land Rover TD5 Türkiye off road takım şampiyonları ile dolaştım bu yükseklikteki bir aracın onlarla baş etmesi mümkün değil bu değerlendirmeyi dikkate alın ağır off road yapacaksanız kesinlikle donanım benimkinden daha exterem olmalı,,,,,ve daha yüksek bunu da yapacak inanın türkiye de kimse yok, yapan da yaparım der aracı bozar ve taktıkları kesinlikle pajero için uygun değil bilginiz olsun sakın sakın diyorum her ortamda tartışırım,,,,

BÜYÜK BURSA BULUŞMASINDAN bir kaç kare VE Basın dan bir kaç haber ve video

http://www.iha.com.tr/haber-uludag-eteklerinde-yapilan-extreme-off-road-nefes-kesti-448811/

https://www.youtube.com/watch?v=HEAptUi_zJ8

11069616_10155249360355401_7416562978419450802_n.jpg

10375916_10155249362735401_3603720047014654785_n.jpg

ön kaput üzerine bu parçayı çalışsak yakışır mı düşüncelerinizi almak istiyorum ?

IMG_2792.JPG

Yukarıdaki ön kaput üzerine yapacağım şişirme ve motor havalandırma konusunda fikirlerinizi bekliyorum, çekmece ve kullandığım ARB buzdolabının yeri ni sizle paylaşmak istedim tamamen Adana da bir usta yaptı çok ama çok memnunum orjinalleri çok pahalı el yakıyor, bu arada aldığım araç tente üç boyutlu açılıyor onu da göstermiş olayım yanlız çok önemli tente kullananlar için kesinlikle polilerden yere poli ipleri ile sabitleyin çünkü rüzgar tentenin güç noktasındaki plastikleri parçaladı bende sağolsun bir arkadaşım alüminyum dan yaptırdım ve şimdi çok daha güçlü,,,,

20150412_165401.jpg

20150412_165410.jpg

20150412_165500.jpg

Buzdolabı koyulmuş hali,,,,,

SAM_1850.jpg

Düzce off road yarışından bir kare ,,,,,

SAM_1842.JPG

Evet arka tarafta ARB difrensiyel kilit var öne de taktırmak istiyorum tavsiyeniz iki marka var

TJM aİR LOCKERS

ARB Air Lockers

168pl02_0.jpg

AirLocker_Cutaway.jpg

ihsane' Alıntı:
Zor bir araçtır pajero Türkiye de ustası da yok denecek kadar azdır var olanla da uğraşmak zordur yaptığı işlere sahip çıkmama gibi kötü huyları vardır,,,,lastik+jant + vinç on bin tl tutar, kamp için kullanacaksan mükemmel bir araçtır yolda bırakmaz, sakın american alma zor araçtır alan seviniyor satan daha çok seviniyor Kolay gelsin,,,,

Üstad Selam. Aracınızı uzun süredir takip ediyorum. Gerçekten çok güzel olmuş. Ben de pajeroyu çok beğenenlerdenim ama malum bütçe meselesi, 2.7 GC almak niyetindeyim. Siz yukarıda sakın american alma demişsiniz, ağır offroad yapmayacağım. Pajero ile 2.7 GC yi kıyaslarsanız artısı eksisi ne olabilir. Bizi ne üzebilir, satmamak üzere alacağım (2.7 GC) bir araç için işi bilen birinin bu tip yorum yapması kafamı karıştırdı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR