Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı
Selam iki araçtanda ağır off road olmaz ne pajerom nede 2.7 GC ikisinden de iyi kamp ve gezi aracı olur biz amerikanları sevmeyiyişimiz sebebi her geziden sonra yada gezide çıkardığı arıza ve masraftır , bunu kimse aksisini iddia etmesin yaşıyoruz ,diyeceksinki şu anda off road yarışlarında iki 5.9 yarışıyor, fakat başarı yok geçen senenin ilk üç sıradaki şampiyonlar protesto ettiği için bu sene yarışlara katılmadılar TD5 ve suziki, toyota, yani bana göre amerikandan ağır off road da olmaz, mekanik olarak çok şey söyleyebilirim uzun uzun yazabilirim, Büyük araç istiyorsan TD5 model önemli değil evet ben küçük araç ta işimi görür dersen suziki jimmy bu araçlar tartışılmaz hem bütçe , hem masraf, hemde yarı yolda bırakmaz,,,,Kolay gelsin inşallah Allah hakkında hayırlısını verir,,,rampadacore' Alıntı:Üstad Selam. Aracınızı uzun süredir takip ediyorum. Gerçekten çok güzel olmuş. Ben de pajeroyu çok beğenenlerdenim ama malum bütçe meselesi, 2.7 GC almak niyetindeyim. Siz yukarıda sakın american alma demişsiniz, ağır offroad yapmayacağım. Pajero ile 2.7 GC yi kıyaslarsanız artısı eksisi ne olabilir. Bizi ne üzebilir, satmamak üzere alacağım (2.7 GC) bir araç için işi bilen birinin bu tip yorum yapması kafamı karıştırdı. Yardımcı olursanız sevinirim.