2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihsane Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,225
Aracım duruyor özelden de mesaj atıyorsunuz teşekkür ederim fakat pajero nun kesinlikle ne bakımını yapan nede yapıp arkasında duran, onun parçasını ona bunun parçasını buna takan ahlaksızlarla uğraşmak istemiyorsanız tavsiyem Pajero dan vaz geçin bu konu da en dürüstü yine TAR oto dur bilginize ,,,,,, Sakın Pajero dan 3.2 DİD den hiç bir şey olmaz sakın off road çevirip te iki araba parası yada tamircilerin maskarası olmayın,,,,saygılar

Etiketler
merhaba
sizi İzciTeam Samanlı Dağları gezisinde izledim. başka gezilere katıldınız mı ? onları da izleyeyim.
Pajero yu kamp için donama konusunda referans için yazdıklarınızı okudum ama resimler silinmiş, yazık..
Pajero ile ağır offroad bulaşmadan, arkaya karavan veya trailer takmadan, araç üstü çadır veya yer çadırı olmadan, 270 tente (+duvar) ve araç içinde yatıp kalkmalı kamplar düşünüyorum. aslında aklımdaki, (tabi hayat izin verirse) Pajero ile tek başıma (veya en fazla 1 kişi daha) sürekli gezerek, vagabond hayatı yaşamak.. uyuma platformu uygulamak istediğimden, sizin bagaj içi dolap fotolarınızı görmek, genel anlamda da tavsiyelerinizi okumak isterim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri