2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihsane Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,037
Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı

monte' Alıntı:
Kıyasın zor olduğu bildiğimden sordum zaten... Her ikisini de kullanmış birini bulunca en doğru tespiti paylaşır bizimle diye düşündüm.
Kesinlikle kıyaslanır td5 99-2004 arası için konuşuyorum heavy off road için daha uygundur çünkü daha manual ve uzun uzun anlatmakla bitmeyecek alt aksamı,,,pajero 3,2 Did 2004-2006 Dakar için konuşursak ekipmanlar ve parçalar daha pahalı ve daha elektıroniktir, bu da heavy off road izin vermez, pajero seni dağda bırakmaz parçası disco dan daha sağlam ve uzun ömürlüdür, pajero kamp dağ bayır, uzun yol seni hiç yormaz disco kamyonettir yorar benim aracım, Disco koca ayak dediğimiz özelliklerde linkini vereceğim Pajero yu sokamazsın bu araçlar bu kanallar için üretilen araçlar, evet gelelim Disco ile pajeronun aynı ebat lastik ve özellikteki iki aracın doğa da ve bayırda farkına american da dahil pajero siler süpürür bunu benim gibi bir araç hazırlayıp dağlara çıkmadan anlayamazsınız
https://www.facebook.com/groups/240076899419380/?fref=nf

Etiketler

Arka koruma tampondan sonra bir çeki demiri taktırdım ve karavanı aldım,,,

SAM_1530.jpg

SAM_1531.JPG

Sayın İhsan bey aracınızı gördükten sonra ciddi anlamda Pajero düşünür oldum fakat yakıt konusu kafamı çok kurcalıyor sizin görüşleriniz nedir bu durumda acaba?

aslan28' Alıntı:
Sayın İhsan bey aracınızı gördükten sonra ciddi anlamda Pajero düşünür oldum fakat yakıt konusu kafamı çok kurcalıyor sizin görüşleriniz nedir bu durumda acaba?
Arslan bey 60 kuruş düz yolda,, arazi zorlamana bağlı 1 tl geçmez, bu araçtan sonra çevremde çok kişi pajero sahip olmaya başladı hatta ürünleri aldığım firma arayıp senin aracı görenler aynısını yaptırmak için geliyor diyorlar ,,,,bu aracın tek sorunu parçaları pahalı dikkat etmek lazım temizini bulmak şart,,,,kolay gelsin,,

Selamlar,
nacizane.. "ben çok dert etmiyorum.." , önemli olan bilgileirmizi paylaşmamız.. onun dışındaki mesajlarda "bilgi var ise" önemli, değil ise "hatalı mesaj" deyip geçiyorum ben.. reha

Selamlar öncelikle aracınızı iyi günlerde kazasız belasiz kullanmanız dileğiyle. Bol çamurlu olur inşallah aracınız çok güzel karavan en az onun kadar güzel bu gün bende 2005 modelini aldım yükseltme jant lastik ve tampon konusunda eğer mahsuru yoksa fiyat konusunda yardiminizi bekliyorum

fikoert' Alıntı:
Selamlar öncelikle aracınızı iyi günlerde kazasız belasiz kullanmanız dileğiyle. Bol çamurlu olur inşallah aracınız çok güzel karavan en az onun kadar güzel bu gün bende 2005 modelini aldım yükseltme jant lastik ve tampon konusunda eğer mahsuru yoksa fiyat konusunda yardiminizi bekliyorum
hayırlı olsun güzel iş yapmışın bu araç birsüre sonra inan karaborsa olacak zamanın da almışsın lastik fiyat vermeyeyim değişkendir üstadı herkes tanır Erkan baydemir maltepe ist. de tampon vs vs Arb Tarkan kendin getirebiliyorsan Avusturalya hiç düşünme yüzde 40 uzuca getirirsin getiremiyorsan Arb türkiye Allah yardımcın olsun araç toplamak zor iştir,,,,kolay gelsin ve tekrar hayırlı olsun

Teşekkür ederim allah olmayanlara versin inşallah araç çok güzel bundan önce terrano kullanıyordum pajero ile henüz arazi görmedim yükseltme kitinide yurt dışından getirdiniz sanırım yi

fikoert' Alıntı:
Teşekkür ederim allah olmayanlara versin inşallah araç çok güzel bundan önce terrano kullanıyordum pajero ile henüz arazi görmedim yükseltme kitinide yurt dışından getirdiniz sanırım yi
Evet şiddetle tavsiye ederim yurt dışından getirir sen daha ucuza getirirsin.

fikoert' Alıntı:

Amiinnn tez zamanda sahip olurum inşallah :smiley: Sizin di-did de hayırlı olsun Allah kaza beladan korusun. İyi çamurlamalar.
İhsan Bey, siz konuyu güncel tuttukça ben baştan okumaya daha çok vaktimi ayıracağım demek. Sizin did dide de Maşallah.

mydonnoz' Alıntı:
Amiinnn tez zamanda sahip olurum inşallah :smiley: Sizin di-did de hayırlı olsun Allah kaza beladan korusun. İyi çamurlamalar.
İhsan Bey, siz konuyu güncel tuttukça ben baştan okumaya daha çok vaktimi ayıracağım demek. Sizin did dide de Maşallah.

Bazı arkadaşların tuhaf yorumları olmazsa tabiki devamlı güncelleyeceğim bu araç altı ayda bu hale geldi her aşaması ayrı ayrı ustalarla çalışıldı bu konu da gezenbilir ailesine yardımcı olmak isterim benim keşke şöyle olsaydı diyeceğim pişmanlıklarım yada ekleyeceğim, doğru usta tavsiye edeceğim çok şey var benim keşkelerimi yaşamamak için siz de soru sorum aracı beraber toplayalım
ve şu ana kadar paylaştığım şeyler görsel olanlar bir de ince işçilikler var bunlara girmedim asıl olan motor ve alt aksamı bunlarda önemli,,Allah inşallah size de nasip eder,,,,,kolay gelsin

Motor ve alt düzende neler yaptınız acaba biraz ip ucu verirseniz belki gerisini getirebilirim

fikoert' Alıntı:
Motor ve alt düzende neler yaptınız acaba biraz ip ucu verirseniz belki gerisini getirebilirim
firen hortumlarından başlayalım, dağda bayırda dala taşa takılıp zarar görmesin diye çelik hortum kullanın,,,,,

düşününce gayet mantıklı geldi bu hortumlar standart satılıyormu yoksa rekorcuda kendinizmi yaptirdiniz

birde bu gün birşey dikkatimi çekti araç sağ önden 3-5 cm kadar düsük sebebi amortisör olabilirmi? Nissan larda on tarafı yükseltmek için herhangi bir aparat kullanmadan ayar yapılabiliyor pajero da varmı bu tarz bir ayar vidasi olabilirmi

fikoert' Alıntı:
düşününce gayet mantıklı geldi bu hortumlar standart satılıyormu yoksa rekorcuda kendinizmi yaptirdiniz
kesinlikle doğru, kendin yaptırabilirsin, boyunu uzun tut ki kısa gelmesin, benzin deposunun koruyan muhafazanın için deki pislikleri boşaltıp önden arkaya kadar koruma üç parça olmazsa olmazlardan takılması gereken bir koruma , ön tarafı biraz daha kalın saç kullanılsın ve kesinlikle turboya giden ön muhafazada delikleri fazla tut yoksa turboya gerekli hava gitmediği için pajeronun perfonmansı düşer, kolay gelsin,,,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR