oguz28
Kamp II
Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı
Kolay gelsin
Kolay gelsin
tarik.dilber' Alıntı:Merhaba,
arb 5 inch yükseltmeyi nereden temin ettiniz acaba, fiyatı hususunda aydınlatabilir misiniz?
-44 ofsetle 33-12.5-15 ebatta lastik Çamurluklarda herhangi bir kesme işlemi yapmadan sığar mı?
konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
saygılarımla
benim düşüncem model de Dakar2004,2005, 2006 yı geçme biliyorsun 2007 kasa ve aksesuar değişiyor, ne kadar teknoloji o kadar problem bana göre en iyi off road aracı dağ bayır dan sonra sorun çıkarmayan araçtır,,,saygılarımla hakkınızda hayırlısı olsun,,,Mustafa Balcı' Alıntı:Bende bir tane VX 80 var 1991 model,ayrıca yarı arazi yarı şehir kullandığım 2007 Grand Cherokee var.İkisini satıp bi tane Pajero 3.2 2008-2009 alıp yükseltme vs işleri yapıp hem şehir hem off road düşünüyorum yorumlarınız ne olur acaba
selamlar
mydonnoz' Alıntı:vosdost ne yaptınız allahaşkınıza bu sorunların sayısal bir istatistiği var mı? herhalde her araç değilde kullanıma ve bakımına bağlı araçlar yapar bunları değil mi? valla 2004 lere niyetleniyorum vaz caymayalım !!!
monte' Alıntı:Discovery Td5 ile Pajero 3.2 DiD kıyaslarsanız , ne konuda fark var?
Bakım veya aksesuar masrafları farklı mı sizce?