2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihsane Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,092
Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı

Sayin Ihsane
Bu aksam yayinlanan İzci programinda gördüm sizi ve başarılı pajero ve karavanizla hoş geliyordu insanin gözüne

Etiketler

aslan28' Alıntı:
Sayin Ihsane
Bu aksam yayinlanan İzci programinda gördüm sizi ve başarılı pajero ve karavanizla hoş geliyordu insanin gözüne

Teşekkür ederim ,,,,Keyifli bir geziydi,,,,,bun dan sonra off road ağırlıklı son bölümler daha güzel tavsiye ederim seyredin,,,,Kolay gelsin

Son olarak ta nevada pro telsiz taktırdım, düz alan da konya ile konuş istanbuldan,,,,arka bagaj çekmece ve buzdolabı için yapılanları bir ara paylaşırım foto ları yok şuanda,,,en son samanlı dağları fotolarından bir kaç tanesi,,,görüşmek üzere

SAM_1627.JPG

SAM_1596.JPG

SAM_1633.JPG

Bu arada şu an kullandığım lastiklerin çamuru sevmiyor yolda ve toprak zeminde mükemmel tutuyor aynı zamanda yolda hiç ses yapmıyor günlük araçlarını kullananlar için mükemmel ama kar ve çamur da muhakkak çamur lastiği ihtiyaç bende şu an da araştırıyorum,,,,,

IMG_1837.JPG

IMG_0123.JPG

IMG_0122.JPG

Dodikleri ne zaman değişeceksiniz. Biraz daha yükseltme yapmayı düşünüyor musunuz. İzci gezisini izledim, geçtiğiniz yerlerden sanki bir tık yükseklik olsa daha güzel geçecekmiş gibi geldi bana. Daha extrem kanallı yollardan sıkça geçmiyorsanız tabi.

mydonnoz' Alıntı:
Dodikleri ne zaman değişeceksiniz. Biraz daha yükseltme yapmayı düşünüyor musunuz. İzci gezisini izledim, geçtiğiniz yerlerden sanki bir tık yükseklik olsa daha güzel geçecekmiş gibi geldi bana. Daha extrem kanallı yollardan sıkça geçmiyorsanız tabi.

Murat izcinin bütün gezilerinde çok başarı ile hiç zorlanmadan geçtim hatta çok araç çektim hiç çekilmedim,,, ben bu aracı günlük de kullanıyorum ve çok zevk alıyorum ama sadece eksik sağ olsun okan tozun bana çamur lastiği almış daha da başarılı olacağımı düşünüyorum , benim amacıma uygun yüksekliği dahası günlük kullanımdan çıkar eyer benim gibi gezi gerekirse de off road düşünüyorsanız takoz kullanılmasına karşıyım araç stabil olmaktan çıkıyor ben bastığımda 180 lede gidiyorum gördüğünüz gibi arkamda 1 tonluk karavanla çamur tepe de aşıyorum daha iyisi şamda kayısı derler ya şu anda bu araç yüzünden temiz 2004-2006 pajero bulunmuyor,,,,bir çok kişi bu aracı aynısı için yaptırdığım garajlarda parça arıyorlar,,,,bu arada dünya da ve biz de pajero dodik yok çoook aradım bulamadım eyer bildiğiniz bir yer varsa lütfen paylaşalım,,,,Allah daha iyilerini sizlere de nasip etsin Kolay gelsin

İlginiz için teşekkürler İhsan abi. Gündelik kullanıma da aracınızı ayırıyorsanız söylediklerinize katılıyorum. Aracınız yapılı olduğu için ikinci araçtır gibi düşünmüştüm.
Sizin aracın olduğu çekimlere ayrıca dikkat ettim evet gayet güzel ilerliyor kerata arkasındaki carettayla Maşallah nazar değmesin. Okan Bey çok iyi yapmış sağolsun. Sizi de o ekipte sürekli görme olasılığı varmı peki? Vallaha sizde sürekli ekiple gezseniz çok güzel olur. Gerçi bu durum bahsettiğiniz gibi pajero meraklılarının artmasına ve piyasasının yükselmesine dolaylı yoldan etken olacaktır ama olsun herkesin kısmeti kendine artık. Şahsen sizin aracın ekibe dahil olmasını dilerim.
Dodikler için söyleyebileceğim okuduğum offroad konularının bazılarında yaptırma yoluna gidenler var sizde biliyorsunuzdur. O şekilde çözülebilir elbet sizin kararınız.

mydonnoz' Alıntı:
İlginiz için teşekkürler İhsan abi. Gündelik kullanıma da aracınızı ayırıyorsanız söylediklerinize katılıyorum. Aracınız yapılı olduğu için ikinci araçtır gibi düşünmüştüm.
Sizin aracın olduğu çekimlere ayrıca dikkat ettim evet gayet güzel ilerliyor kerata arkasındaki carettayla Maşallah nazar değmesin. Okan Bey çok iyi yapmış sağolsun. Sizi de o ekipte sürekli görme olasılığı varmı peki? Vallaha sizde sürekli ekiple gezseniz çok güzel olur. Gerçi bu durum bahsettiğiniz gibi pajero meraklılarının artmasına ve piyasasının yükselmesine dolaylı yoldan etken olacaktır ama olsun herkesin kısmeti kendine artık. Şahsen sizin aracın ekibe dahil olmasını dilerim.
Dodikler için söyleyebileceğim okuduğum offroad konularının bazılarında yaptırma yoluna gidenler var sizde biliyorsunuzdur. O şekilde çözülebilir elbet sizin kararınız.

Sağol murat güzel temennilerin için, zaman buldukça gitmeye çalışıyorum, Okan davet ettikçe diyelim ,,,,,sezon geldi kayak , dağcılık, ve balıkçılık kışın olmaz sa olmazım yani hafta sonları sıkılırsam hafta içi de kaçarım dağlara , göllere bu hafta da planlıyorum çamuru bakalım Allah nasip ederse,,,,görüşmek üzere

Samanlı dağları gezimde lastiklerim den memnun olsam da biraz daha extrem olması gerektiğini düşündüm ve yenileri aldım,,,sonuç ileride paylaşırım,,,

IMG_2607.JPG

IMG_2608.JPG

IMG_2614.JPG

IMG_2617.JPG

Hayırlı ve yolunuz her zaman açık olsun İhsan Bey. Gerçekten baya extrem dişli bir lastik.
Sonuçları bekleyeceğiz.

mydonnoz' Alıntı:
Hayırlı ve yolunuz her zaman açık olsun İhsan Bey. Gerçekten baya extrem dişli bir lastik.
Sonuçları bekleyeceğiz.

teşekkür ederim güzel temennileriniz için ses ve titreşimi geçersek en önemli olan çamur ve kar performansı en yakın zamanda paylaşacağım,,,,,kolay gelsin,,,

ihsan abi 2.ye okudum yorumlari gezenbilir ailesinde bu şekilde bir paylaşımin için teşekurler abi ALLAH nasip ederse cuma gunu gidiyorum araca bakmaya servis bakımını felan burdan sağolsun servısten arkadaşımla araştırdım komple servıs bakımlı bakım yapılan servılede konuştum her hangi bır sıkıntı yok dedıler bakımdan bakıma geldı dedıler cumadan sonra abı senın engin tercubelerıne ıhtıyacım olucak şimdiden çok tşk ler abi ....

İhsan bey aracınız çok güzel olmuş.Konuyu yeni okudum bir sorum olacaktı,acaba karavanı ve çadırı nerden temin ettiniz? Fiyatları hakkkında bilgi verebilirmisiniz,teşekkürler..

Serkan Allah hakkında hayırlısını versin, her konuda yardım etmeye hazırım , ben durmadım devam ediyorum araç üzerinde çalışmaya dünya da ilk olacak pajero için dodik yapmaya başladık inşallah sonra devam ediyorum kaputu şişereceğim hood scoop yaptıracağım bakalım kalıplar çıkmaya başladı,,,,,

SAM_1663.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR