2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokhan5234 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 345
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,735
Gökhan sisler yakışmış araca güle güle kullan.Cenk nasıl bir tasarım yaptı acaba merak içindeyim ama tasarım satın alacak duruma gelemedim henüz :smiley::smiley::smiley:

Etiketler
harun altun arkadasımla ıkı gunluk kamplı bı balık avı yapalım dedık aracların arazıdekı halınden bır kare

IMAG0043_002.jpg

huntercemal' Alıntı:
Gökhan sisler yakışmış araca güle güle kullan.Cenk nasıl bir tasarım yaptı acaba merak içindeyim ama tasarım satın alacak duruma gelemedim henüz :smiley::smiley::smiley:
cenk abının tasarımıda bu
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=76647.msg947892#msg947892

Gökhan balığa gidiyorsunuz balıkları göstermiyorsunuz olmamış böyle :smiley::smiley:
Cenk'in tasarımına gelince o tip köpek kabini bende mevcut zaten.Ben arabanın dışına takılan bir şey istiyorum.

arkadaşlar
1.projem şu:
stepneyi tavana alarak.stepne yerine plastik hazır köpek klübelerinden montaj yaparak(alttan kasılmayı engelleeyecek destekle)
köpekleri buna koymak.plastik köpek klübesi bulmada sıkıntı yaşıyorum sorun burda benim.
plastik oluşu hafif olmasını da sağlayacak. eski aracımda yaşadığım sorun ortadan kalkacak.

huntercemal' Alıntı:
Gökhan balığa gidiyorsunuz balıkları göstermiyorsunuz olmamış böyle :smiley::smiley:
Cenk'in tasarımına gelince o tip köpek kabini bende mevcut zaten.Ben arabanın dışına takılan bir şey istiyorum.
abı balıkları face den gorebılırsın 4 tane balık 38 kılo geldı bu arada dısardakı kabın tasarımı ıcın benım tasarımı bekle abı onunda resımlerını bu ara eklerım eleman bıtırdıyse tabı

79ilhan' Alıntı:
arkadaşlar
1.projem şu:
stepneyi tavana alarak.stepne yerine plastik hazır köpek klübelerinden montaj yaparak(alttan kasılmayı engelleeyecek destekle)
köpekleri buna koymak.plastik köpek klübesi bulmada sıkıntı yaşıyorum sorun burda benim.
plastik oluşu hafif olmasını da sağlayacak. eski aracımda yaşadığım sorun ortadan kalkacak.
plastık olanın saglamlıgı cok olmuyor her an yolda 80-90 la gıderken cukura gırrdınmı kulube ve kopeklerı asvaltta bırakma rıskınde var bırde buralar soguk oldugu ıcın plastık ozellıgını kaybedıyor cam gıbı kırıkıyor

selam,
Gökhan bey, aracınızdaki cam rüzgarlığını nereden temin edebilirim? Antalya'dayım, iki defa buradaki aksesuarcılara sipariş verdim, her ikisinde de yanlış aracın rüzgarlığı geldi.(jlx yada yeni grand). Yardımcı olursanız sevinirim.

kayaozgur75' Alıntı:
selam,
Gökhan bey, aracınızdaki cam rüzgarlığını nereden temin edebilirim? Antalya'dayım, iki defa buradaki aksesuarcılara sipariş verdim, her ikisinde de yanlış aracın rüzgarlığı geldi.(jlx yada yeni grand). Yardımcı olursanız sevinirim.
ıstanbulda saygılı oto var ordan temın edebılırsınız

Gökhan bey tam hayalimdeki aracı yapmışsınız.Ne alacağıma karar verirsem umarım ben de aracı sizinkine biraz benzetebilirim.

talkie77' Alıntı:
Gökhan bey tam hayalimdeki aracı yapmışsınız.Ne alacağıma karar verirsem umarım ben de aracı sizinkine biraz benzetebilirim.
tesekurler bugun mehmet becce abımızın 3.5 extrem kıttı elıme ulastı ısler azalınca montajını yapacagım ;) ;) ;) ;) ;)

AL1820' Alıntı:
bu farklı bir kitmi?
yoksa bildiğimiz becce kitimi?
bıldıgımız kıttı sadece yayları bırazdaha uzun bıde salıncakları daha buyuk normaldede satılan bır urun salıncakların buyuk olmasının yararı buyuk lastık 33'' e kadar takmaya olanak saglaması tabıkı aracın performansındakı dusmeyı goze alabılırsek

Gökhan yeni kitin hayırlı olsun,kiti taktıktan sonra ki fotoğraflarıda sabırsızlıkla bekliyor seni izlemeye devam ediyoruz :smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR