2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokhan5234 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 345
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,738
yavas yavas modıfıyeye devam edıyorum lastııklerı en sona bıraktım tum aksesuarları hallettıkden sonra almayı planlıyorum suan suan extra olarak mehmet becce yapımı arka %100 kılıt defransıyel aldım ustune bahausede hoşuma gıden kapalı port bagaj vardı onu aldım(320lt) ıcıne 4 kısılık camp cadırı 4 sandalye ve masayı rahatlıkla aldı exra mangal ve semaverede yer kaldı :smiley: suan sıs farları kargoda onlar gelınce 4 adet onların mntajını yapcam bu hafta kopek kabınını yapmaya baslıyaz umarım ustanın bos zamanını yakalayamıyorum

Fotoğraf0201.jpg

Etiketler

gokhan5234' Alıntı:
yavas yavas modıfıyeye devam edıyorum lastııklerı en sona bıraktım tum aksesuarları hallettıkden sonra almayı planlıyorum suan suan extra olarak mehmet becce yapımı arka %100 kılıt defransıyel aldım ustune bahausede hoşuma gıden kapalı port bagaj vardı onu aldım(320lt) ıcıne 4 kısılık camp cadırı 4 sandalye ve masayı rahatlıkla aldı exra mangal ve semaverede yer kaldı :smiley: suan sıs farları kargoda onlar gelınce 4 adet onların mntajını yapcam bu hafta kopek kabınını yapmaya baslıyaz umarım ustanın bos zamanını yakalayamıyorum

Hiç güzel değil sen sat onu bana kötü araç aldık sana zaten gel yolun başındayken ver bana kurtul ;) ;)

gökhan süper gidiyosun allah kolaylık versin bu kadar özen bezen sonrada götür çamura sok akıllı adam işi değil ya ne olacak bizim sonumuz :smiley:))

herkese tesekkurler bıraz yavas gıdıyorum ama bu sefer malzemelerı kusursuz kullanmaya calısmam dan dlayı malumunuz yaz camurda yok eylule kadar ole yada bole bıteer :D :D :D

horse' Alıntı:
Gökhan Bey yükseltme yaptınız mı ? Yapıldıysa nasıl yapıldı ? Kit mi Get mi ?
sımdılık gecıcı olarak 2'' getle yaptım ama ıstnbula gıttıggım zaman ya 3.5'' extrem becce kıtt yada dursun usta ve hakan sormaz abımle yunanıstana gıdıp 6 '' yapma nıyetımız var o nedenle suan ıkı ıncı kullanmaya devam edecegım

Vakit bulabilsem birşey yapacam da... Yükseltme için kit düşünüyorum ben de ama tatil dönüşüne kaldı, hatta yükseltmeyle beraber snorkel de istiyorum... Bf goodrichleri dün biraz araziye soktuk, bayağı mutlu etti beni, bakalım bir ege-akdeniz sahil turu planım var, çok masraf yapmazsak dönüşte bir konu da ben açabilirim ;D

selimsani' Alıntı:
Vakit bulabilsem birşey yapacam da... Yükseltme için kit düşünüyorum ben de ama tatil dönüşüne kaldı, hatta yükseltmeyle beraber snorkel de istiyorum... Bf goodrichleri dün biraz araziye soktuk, bayağı mutlu etti beni, bakalım bir ege-akdeniz sahil turu planım var, çok masraf yapmazsak dönüşte bir konu da ben açabilirim ;D
ben tatılı ıptal ettım ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR