hocam suan uzerındekı mt lastıklerın 3te 1 sesını cıkarır bfg korkun olmasın bu arada port bagajı tavsıyeederım arac ıcın buyuk rahatlık av malzemelerının tamamını uste doldur aracın ıcı boss kalsın79ilhan' Alıntı:gökhan kardeşim
port bagajı almışsın.Siyah portbagaj çok yakışmış.
ben hala alacagım bakalım portbagajı
yarın bende sipariş edeyim unutulup kalacak yoksa..
benim en büyük sıkıntım yazlık lastik şu bf leri alacağım sanırım.
tek korkum asvaltta ses yapması.inşallah yapmazlar.
huntercemal' Alıntı:Beyler şu köpeklerin yerini yapında bizde görelim sezon yaklaşıyor son ana sıkıştırmayalım olayıGerçi benimde kafamda bir proje var da (daha önce ferozaya yaptığım sistem ) sizinkikeride görmek isterim.Benim sistemi kısaca açıklayacak olursam şöyle.Önce aracın şasesine bir parça sabitleniyor boru olarak bu kısım dişi oluyor diğer köpeğin konacağı kafes kısmı erkek olarak buraya geçiyor ve ayrıca köpek konan kısım menteşeli sistem oluyor ve arka kapıyı gerektiği zaman açabiliyorsun.
abılerım kaynakcı arkadasın dedıgıne gore yarın kopek kabınım bıtecekmıs bıterse resımlerını yayınlıyacagım sızın ıcınde fıkır verır umarım79ilhan' Alıntı:gökhan port bagajı aldım giittii
de bu köpekleri ne yapcas yahu..birkaç proje var ama
hangisini yapacagım şaşırdım.kafam karıştı..
aracın arkasına fazla kasmayan projeler var ama off...
sen ne yapacaksın bu konuyu..?
merakla beklıyorum kopegı movızorude aldım dıyorsan emınımkı benım arabaya yakısır ılhamı abımın hedıyesı dıye gohsumu kabarta kabarta gezerım ;D ;D ;D ;D79ilhan' Alıntı:ayrıca senin araca moon vizor bakıyorum...
senin araca 10 numara olur
ayrıca yeni köpek aldım..neyse gerisini face te görürsün![]()
tesekurler abıcenkcc' Alıntı:Güle güle kullan Gökhan