tesekurler ufuk abı zıbıdının ısım babası sensın umarım herseyıyle sag salim bıtırırımufuk28' Alıntı:Gökhan başlığı yeni gördüm, çok güzel olmuş, güle güle kullan
hocam 31-32 2.0 da fazla zorlamıyor ayna mahrutı degısmesen de oluyor denıyo ılk denemede ayna mahrutı uygulamıyacagım eger cekmessz hantallasırsa kesılıkle almayı planlıyorumAL1820' Alıntı:takipteyiz
ayna mahruti değişmiyormu?
tesekurler abı ıkı parcası eksık mehmet becce abı tatıldeymıs gelsın onlarıda tedarık edıp montaja baslıcamhuntercemal' Alıntı:Gökhan yeni kitin hayırlı olsun,kiti taktıktan sonra ki fotoğraflarıda sabırsızlıkla bekliyor seni izlemeye devam ediyoruz![]()
gokhan5234' Alıntı:tesekurler ufuk abı zıbıdının ısım babası sensın umarım herseyıyle sag salim bıtırırım
tesekkurler abıufuk28' Alıntı:Biter sıkma canını![]()
teserkkurler bızım grand kasalarda jlx ler gıbı sılıkonla yapıstırılarak degıl saseden gelıyor bagllantı ayakları ve onlarda oraya 5 cm lık onde ve arkada 2 ser somunla sabıtlenmıs durumda bunu bız yapmıyoruz fabrıkasyon tum grand vıtaralarda aynı jlxler ıcın saygıılıda ozel port bagaj ayakları var onlar cok kullanıslı tavsıye ederımSerko' Alıntı:aracınız hayırlı uğurlu olsun...
üste silikonla yapışan barlar port bagaj taşımak için sağlam oluyormu? ben bir türlü cesaret edemedim takmaya, veya başka bir formül bilen var mı?
tesekurler calısmalar devam edıyor allah nasıp ederse eylule bıtırmeyı planlıyorumlatiftek' Alıntı:Aracınız çok güzel olmuş, keyifle binin inşallah..
tabıkı co pılot sensın malumun benım aracla kır at kardes araclar hatta senın lastıklerle pıste gırecem ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D daha yukseltme kıtını montaj yapmadım ramazanda yaparım hem vakıt gecırırım dıye bıraktım haftaya montaj yaparızata036' Alıntı:hadi bakalım merakla bekliyoruz kanka arada bir iki fotoda eklersen güzel olur sivasda favori aracım suzi co pilot benim demi![]()
![]()
![]()