2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokhan5234 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 345
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,733
Gökhan ön taraftaki delikleri acilen büyütmen gerek yanlarada acılır kapanır bir şekilde havalandırma yapman lazım yazın açıcan kışın kapatacaksın yoksa o iğne delikleri ile olmaz birader sıcaktan telef olur köpek boyatmadan muhakkak hallet o işi derim

Etiketler
cenkcc' Alıntı:
Gökhan ön taraftaki delikleri acilen büyütmen gerek yanlarada acılır kapanır bir şekilde havalandırma yapman lazım yazın açıcan kışın kapatacaksın yoksa o iğne delikleri ile olmaz birader sıcaktan telef olur köpek boyatmadan muhakkak hallet o işi derim
abı o delıkler demır 500 lıra buyuklugunde 21 tane on ve arkada 12 tane sag ve solda delıklerı fazla buyutmeme nedenım kısın av donusu kopegn terlı olarak ona bınınce ruzgar almaması ve asırı sogukta ısı kaybederek agır hastalıklara kapılmasını engellemek bakalım eger gozum kesmezse benımde buyutmek aklımda bır tamamlansın yeterkı ;) ;) ;) ;) ;)

Toplu iğne başı gibi delik gözüküyor resimlerden yanlara sürgülü yaptır delikleri dememdeki maksat oydu yazın açar kışın kapatırsın

Gökhan Bey delikleri büyütseniz bile yazın havalandırma için yetmez köpek telef olur günahtır. En iyisi yazın kutunun iki yan tarafının yada kapağın olduğu yüzün komple ızgara telden yapılması gibi.

emretaskin' Alıntı:
Gökhan Bey delikleri büyütseniz bile yazın havalandırma için yetmez köpek telef olur günahtır. En iyisi yazın kutunun iki yan tarafının yada kapağın olduğu yüzün komple ızgara telden yapılması gibi.
hocam benım bulundugum bolge dogu anadolu ve burda agır kıs sartları var sızın bulundugunuz bolgeyı bılmıyorum ben burda sıcaktan degıl soguktan korumaya calısıyorum genel olarak ıcı gayet havadar ben bu sıstemı 2 -3 yıldır uygulluyor ve sorunsuz kullanıyorum ve suana kadar herhangıdır sorun yasamadım ve her avcının kopegı degerlıdır emın olkı ona olacak bırseyı herkesden fazla ben dusunurum

not kutuda 500 lıra buyuklugunde 21 delık kosebentlerde artı delıkler ve kapı mentesesının kapadıgında 1 cm cıvarı aralık kalıyor kı bunlar 1 tane kopek ıcın aşırı yeterlı

AL1820' Alıntı:
Gökhan bey,
yazın kullanmayacakmısınız?
yazın bıldırcında fazla ıhtıyacım olmuyor oldug zamanda mesafe kısa ı maxsımum 10 km arazının uzaklıgı oluyor malunnuz ıstanbulda olsa ıdım bır avlaga gıtmek 100 km gelmek 100km bırde trafık var bızım burda en uzazk keklık avlagımız oda ekım15 den sonra acılıyor dıye bılıyorum 30 kım o neden le sorun olmuyor ıstanbula geerı gelırken ıse cenk abının dedıgı gıbı kızaklı sıstem e cevırmeyı dusunuyorum yanları

dursun abım sagolsunn sonunda aracın alt korumasını yolladı korum ıkı parcadan olusuyor 3mm sactan yapılmıs montaj delıklerı ve somun larına kadar hazır bır sekılde yolladı araca montajım 2dakıka surmedı elıne saglık ustam

Fotoğraf0308.jpg

Fotoğraf0309.jpg

Fotoğraf0310.jpg

sac oldugundan dolayı ppaslanmayı engellemek ıcın once antı pas ıle boyandı ardından arabaya uyum saglıyacak bır renk olsun dıye ates kırmızısı ıle ustune bır kat daha boya atıldı

Fotoğraf0312.jpg

Fotoğraf0313.jpg

Fotoğraf0314.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR