Yoksa bunlar BFG M/T mi???????????? ;D ;D ;D ;Dhuntercemal' Alıntı:Gökhan lastik hariç her şey süper olmuş,benimde bir yerlerde bildiğim 1 takım MT lastik var haberin olsun![]()
Yoksa bunlar BFG M/T mi???????????? ;D ;D ;D ;Dhuntercemal' Alıntı:Gökhan lastik hariç her şey süper olmuş,benimde bir yerlerde bildiğim 1 takım MT lastik var haberin olsun![]()
ya sankı o lastıklerı bende bır yerden hatırlıyorum ;D ;D ;D ;D ;Dcenkcc' Alıntı:Yoksa bunlar BFG M/T mi???????????? ;D ;D ;D ;D
tesekurler onları allah nasıp ederse on -arka vınc ve celık tampon montajı sırasında sokecegız sımdılık olesıne duruyorlar zaten 33 lastık dusundugum ıcın ıkı tamponun degısmesı ve ayna mahrutlerın 5.72 yapılması sartyavuz-çelikel' Alıntı:Hayırlı olsun, öndeki krom barı söküp, lastikleride değiştimmi tamamdır.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D kaanım once kıs lastıgı alcam bı kıs ıcın 225/75/16 ılk bahara dogru 33 lastık ısını halletcem sen ne yaptın grand buldunmu ??????????????????KAAAN' Alıntı:Gökhan ,ilgiyle takipteyim.
Şu pabuçlardan sonraki halini merak eder oldum. ;D
aslında otomatık bol mıktarda var ben manuel aradım bırde boya takıntımdan dolayı baya ugrastırdı emın olkı duzgun bır aracıı 29-30 lıra cıvarının altında bulamasınKAAAN' Alıntı:hala peşindeyim ama, inan ki umudum kalmadı.
2004 otomatikler ne bulunmaz ve kıymetli olmuş? bulduğunda da fiyatlar abartılı uçuk
ben 1-2 haftaya kadar iyi kötü bakmadan,4k otom.bir jlx bulup,idare etme niyetindeyim. hayırlısı.![]()
![]()
![]()
umarım ıstedıgın gıbıdırKAAAN' Alıntı:aynen belirttiğin gibi...
26bine buldum. yarın gidip bakacağım, inşallah düzgündür. nasip ;D
gokhan5234' Alıntı:ya sankı o lastıklerı bende bır yerden hatırlıyorum ;D ;D ;D ;D ;D
valla ben grand oto battal ustadan yalvara yalvara aldım vermıyodu ben bıle 28-30 aralıgında alıp bakımlarını yaptırdım duzgun ve temız arabayı 28 den asagı getırın hemen alayım suan galerıcı arkadaslar bıle 25-26 yı dırek verıyolar cemal abının eskı grandndan bılıyorum alsat ıcın galerıcı tarzı bırı 255000 e aldı 10 gun ıcın de sattıAL1820' Alıntı:6- 7 senelik araçlar, bence gerçek fiyatlarıda bunlar.
aracıı galeriye satmaya kalksanız bunuda vermezler.
sizin yapacağınız kısa dönemde satmak istiyen gerçek
satıcılara uılaşmak.