2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokhan5234 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 345
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,714

Etiketler

yavuz-çelikel' Alıntı:
Hayırlı olsun, öndeki krom barı söküp, lastikleride değiştimmi tamamdır.
tesekurler onları allah nasıp ederse on -arka vınc ve celık tampon montajı sırasında sokecegız sımdılık olesıne duruyorlar zaten 33 lastık dusundugum ıcın ıkı tamponun degısmesı ve ayna mahrutlerın 5.72 yapılması sart

KAAAN' Alıntı:
Gökhan ,ilgiyle takipteyim.
Şu pabuçlardan sonraki halini merak eder oldum. ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D kaanım once kıs lastıgı alcam bı kıs ıcın 225/75/16 ılk bahara dogru 33 lastık ısını halletcem sen ne yaptın grand buldunmu ??????????????????

hala peşindeyim ama, inan ki umudum kalmadı.
2004 otomatikler ne bulunmaz ve kıymetli olmuş? bulduğunda da fiyatlar abartılı uçuk :mad:
ben 1-2 haftaya kadar iyi kötü bakmadan,4k otom.bir jlx bulup,idare etme niyetindeyim. hayırlısı. :D :D :D

KAAAN' Alıntı:
hala peşindeyim ama, inan ki umudum kalmadı.
2004 otomatikler ne bulunmaz ve kıymetli olmuş? bulduğunda da fiyatlar abartılı uçuk :mad:
ben 1-2 haftaya kadar iyi kötü bakmadan,4k otom.bir jlx bulup,idare etme niyetindeyim. hayırlısı. :D :D :D
aslında otomatık bol mıktarda var ben manuel aradım bırde boya takıntımdan dolayı baya ugrastırdı emın olkı duzgun bır aracıı 29-30 lıra cıvarının altında bulamasın

Aracı almaya gittim. Yarım saat önce sattım,demez mi... :mad: :mad: :mad:
Kafayı yicem ya, tel de konuşup anlaşıp 25.500'e okeyliyoruz. Bir dünya yol gidiyorum ve varmadan,benden önce gidene aracı satıyo.
Yine de nasip değilmiş diyelim ;D hayırlısı...
Bunların piyasası 25-26 niye 29-30 vereyim ki. hayatta vermem.her malın bir değeri var. Fiyatlar abartılı. :eek:
Ben yine 5k 2000-2001 otm. jlx bakacam. :-\

6- 7 senelik araçlar, bence gerçek fiyatlarıda bunlar.
aracıı galeriye satmaya kalksanız bunuda vermezler.
sizin yapacağınız kısa dönemde satmak istiyen gerçek
satıcılara uılaşmak.

AL1820' Alıntı:
6- 7 senelik araçlar, bence gerçek fiyatlarıda bunlar.
aracıı galeriye satmaya kalksanız bunuda vermezler.
sizin yapacağınız kısa dönemde satmak istiyen gerçek
satıcılara uılaşmak.
valla ben grand oto battal ustadan yalvara yalvara aldım vermıyodu ben bıle 28-30 aralıgında alıp bakımlarını yaptırdım duzgun ve temız arabayı 28 den asagı getırın hemen alayım suan galerıcı arkadaslar bıle 25-26 yı dırek verıyolar cemal abının eskı grandndan bılıyorum alsat ıcın galerıcı tarzı bırı 255000 e aldı 10 gun ıcın de sattı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR