2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokhan5234 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 345
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,243
Gökhan Bey aracınız epeyce yakışıklı olmuş, nazar değmesin kısmetse kaporasını verdiğim aksilik olmazsa cuma günü satışını alacağım 2004 5k otom için iyi bir model olmaktasınız. Yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi umuyorum..

Selamlar..

Etiketler

mahmutunver' Alıntı:
Gökhan Bey aracınız epeyce yakışıklı olmuş, nazar değmesin kısmetse kaporasını verdiğim aksilik olmazsa cuma günü satışını alacağım 2004 5k otom için iyi bir model olmaktasınız. Yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi umuyorum..

Selamlar..
hayırlı olsun ogrenmek ıstedıgınız bır konu olursa beklerım

cenkcc' Alıntı:
Aslında arka gereksiz birader aklında olsun ama almış bulunduk takalım gitsin daha inan o kadar yere girdik çıktık önü açmadım bile bu hafta sonu rallide rescue görevim var sanırım siftah yaparız bir ralli aracına ;D ;D
hadı hayırlısı kendımızı cekemedık barı arac cekelım ;D ;D ;D

AL1820' Alıntı:
kilitli dif i tavsiye ediyormusunuz?
alı hocam ben manuel 2.0 kullanıyorum otomatıklerde kılıtlı defransıyelı hıssetme oranınız daha azmıs sadece sert vırajlarda hafıf ses ve braz kasma ve gerı gerı gelırken ses duyurum rahatsız olmuyorum vtes degısım aralarınıda ayarlar bırden debyaj bırakmazsanız oda tamamen kendı alıskanlıklarınızdan oluyor zamanla onada alısııyorsunuz kesınlıkle rahatsız olmazsınız ben kar olan ıklımde yasıyrum o nedenle vırajlara asırı hızla gırmıyorum 50-60 her hangıbı sorun yasamadım ıstanbuldan erzuruma gelırken yoldakı vırajlarada 90 cıvarı gırdım kuru zemın oralardada proplem yoktu takan ustanın en cok uyardıgı nokta mt lastıkle ıslak zemınde vıraja gırerken dıkkatlı olmamdı bende sızı uyarayım artıları eksı lerınden cok tavsıye ederım

cenkcc' Alıntı:
Aslında arka gereksiz birader aklında olsun ama almış bulunduk takalım gitsin daha inan o kadar yere girdik çıktık önü açmadım bile bu hafta sonu rallide rescue görevim var sanırım siftah yaparız bir ralli aracına ;D ;D

Öyle deme ;) ben kaç kere kullandım

ufuk28' Alıntı:
Öyle deme ;) ben kaç kere kullandım
abı senın cekmedıgın aracmı var allah nasıp ederse mart ayına dogru gelecegım ılk arazı gezısınde muhtemelen benım aracıda cekerız yosunla hasan abıyle cekınce arabaların tampon elınde kalıyo bıde tamponu bulmakla ugrasıyoz ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gökhan kardeş kolay gelsin, kaplamayı nerde kaça yaptın, iyi birşey midir, dallara falan mukavemetli olur mu acaba? Benim de bir snorkel bir vinç kaldı, parayı bulur bulmaz halledicem de, dur bakalım yılbaşından umutluyum ;D

selimsani' Alıntı:
Gökhan kardeş kolay gelsin, kaplamayı nerde kaça yaptın, iyi birşey midir, dallara falan mukavemetli olur mu acaba? Benim de bir snorkel bir vinç kaldı, parayı bulur bulmaz halledicem de, dur bakalım yılbaşından umutluyum ;D
kaplama kesınlıkle faydalı aracın cogunlukla cızılmesını engellıyor ve kaplamanın kendı bıle cızılse kaplamaya pasta cıla atıla bılıyor tavsıye ederım kesınlıkle kullanıslı ben aracımda cızık olmasından hoslanmıyan bırı olarak kamplamaıle arazı kosullarında daha rahat ilerlıyorum bu arada modıfıyenın sonu yok selım hocam ;) ;) ben de senın gıbı yapmıstım ılk aracta sırasıyla emın ol yapacakların vınc-tampon -snorkel dıyeceksın zmanala kılıtlı defransıyel hatırladıgım kadarıyla szın aracta 2'' yukseltme vardı o kesmıcek 3'' 31' lastık yok kupa yukseltme derken sonu gelmez :D :D :D :D :D :D :D :D :D

gokhan5234' Alıntı:
kaplama kesınlıkle faydalı aracın cogunlukla cızılmesını engellıyor ve kaplamanın kendı bıle cızılse kaplamaya pasta cıla atıla bılıyor tavsıye ederım kesınlıkle kullanıslı ben aracımda cızık olmasından hoslanmıyan bırı olarak kamplamaıle arazı kosullarında daha rahat ilerlıyorum bu arada modıfıyenın sonu yok selım hocam ;) ;) ben de senın gıbı yapmıstım ılk aracta sırasıyla emın ol yapacakların vınc-tampon -snorkel dıyeceksın zmanala kılıtlı defransıyel hatırladıgım kadarıyla szın aracta 2'' yukseltme vardı o kesmıcek 3'' 31' lastık yok kupa yukseltme derken sonu gelmez :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Bende hiç sevmem çiziği nokta kadar çizik olsun satarım hemen ;D ;D ;D

abı suan acılıyetı olan lastık ısım kaldı onu saolsun cenk abı aldıgı yerden cant alıp sıfır 31 federal takmayı dusunuyorum suan zaten arac soguklardan ve yerlerın durumun dan dolayı kullanım dısı not hava -30-40 heryer don ve buz o nedenle sahsı aracımı av harıcı kullnmıyorum

numanın bana ve bı kac arkadasa yaptıgı grand vıtara tamponları bıtmıs resımlerını yayınlayayım acaba benımkıı arabamda nasıl duracak :roll: :roll: :roll: :roll:
1145_2571109189875_1018592877_2744303_2052760008_n.jpg

88081_2571111549934_1018592877_2744305_372911498_n.jpg

84391_2571110869917_1018592877_2744304_537341413_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR