gokhan5234' Alıntı:numanın bana ve bı kac arkadasa yaptıgı grand vıtara tamponları bıtmıs resımlerını yayınlayayım acaba benımkıı arabamda nasıl duracak :roll: :roll: :roll: :roll:
![]()
bende sımdı ınceledım ılanı uzerındekı aksesuarlara gore fıyatı degrlendırmek lazım ben 2004 grand vıtarayı 30 cıvarlarına aldım suan uzzerıne 14 -15 bınlıralık para harcadım celık tamponlar dahıl hala devam edıyorum tamamen kısısel ıstek ve begenılere gore yapılan aracların fıyatları degısıyorbenbeni' Alıntı:Bu aracı az önce sahibinden'de gördüm.Şimiye kadar grand vitara için gördüğüm en güzel çelik tampon uygulaması diyebilirim.
Acaba fiyat olarak ne tutuyor bu tampon?
saol kanka hayırlısı bılyosun ben takıntılı adamım duzgun bıse olmazsa aracıma takmamata036' Alıntı:kardeşim senin arabada çok harika duracağına eminim numan eline sağlık kardeşim süper iş
gokhan5234' Alıntı:saol kanka hayırlısı bılyosun ben takıntılı adamım duzgun bıse olmazsa aracıma takmam
gokhan5234' Alıntı:bende sımdı ınceledım ılanı uzerındekı aksesuarlara gore fıyatı degrlendırmek lazım ben 2004 grand vıtarayı 30 cıvarlarına aldım suan uzzerıne 14 -15 bınlıralık para harcadım celık tamponlar dahıl hala devam edıyorum tamamen kısısel ıstek ve begenılere gore yapılan aracların fıyatları degısıyor
gokhan5234' Alıntı:yakıt olarak suan uzun yol verılerı elımde mevcut sehır ıcı cok kullanma fırsatım olmadı
110-120km hız ortalamasıyla 300km 30 lt lpg ıle
140-150km hız ortalamasıyla 250km 30 lt lpg ıle
80-100km hız ortalamasıyla 350km 30 lt lpg ıle
jlx e gore asırı srı ve hızlı her an gucunu hısedıyorsunuz bırde konforu baya yuksek ama jlx ın arazıdekı perfrmansı ustunmus mehmet becce abımzıın soledıgıne gore ben daha arazıye gıredım
tesekurler benım arabam manuel o nedenle yakıt verılerım %20 cıvarı dusuk olması normal lpg aracı aldıgımda yenı montaj edılmıstı atıker marka yukseltmelerı kılıt aynamahrutı vb aksesuarları mehmet becce abımızden vınclerı huma oto andan cetınel abımızden tamponlarıda numan08 nıcklı arkadasımızdan temın ettım ıstedıgınız yaptıracagınız urun olursa ıstedıgınız arkadasın telefonunu verebılırımmahmutunver' Alıntı:Gökhan Bey,
Cuma günü itibarıyla 2004 5K otomatik 2000 motor benzinli vitarayı Kocaeli'nden satın aldım. Ankaraya otobandan ve ölçüm yapmak adına ortalama 100 hızla sağanak yağmur altında sakin kullanımla geldik. 100 km. de 9,5 litre benzin yaktı. yağmur ve aşırı soğuk yakıtta belirleyici olsa da değerler yüksek geldi (aracın filtre ve bakımları yeni) aracın muayenesi de yapılacağından bu hafta mutlaka tüp taktırmak istiyorum. sizin yakıt değerleriniz çok iyi bu değerlere yakın miktarlar için sizin lpg kitin markasından taktırmak istiyorum. topikte bahsetmişseniz sanırım kaçırdım.. kitin markası ve fotoğrafı paylaşılan vinçli ön tamponun bizler tarafından da temin edilip edilemeyeceği konularınızda yardımlarınızı bekliyorum.. Teşekkür ederim..
ben kummlanma yontemını ıstemedım tamponu yapan arkadasımız kumlanın ca boya tutmuyor cok asırı da puruzlu oluyor onun yerıne elektro sattık boya ıle boyatalım dedı bıraz masraflı oldu ama saglıklıAL1820' Alıntı:Gökhan bey, selam
gezenbilirde bir başlık altında
yapıldıktan sonra kumlanmayan tamponun mutlaka paslanacağı
yazıyordu, sizin tamponda kumlandımı, yada ilerde pas yapmaması
için neler yapıldı?