2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokhan5234 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 345
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,730
Bu aracı az önce sahibinden'de gördüm.Şimiye kadar grand vitara için gördüğüm en güzel çelik tampon uygulaması diyebilirim.

Acaba fiyat olarak ne tutuyor bu tampon?

Etiketler
gokhan5234' Alıntı:
numanın bana ve bı kac arkadasa yaptıgı grand vıtara tamponları bıtmıs resımlerını yayınlayayım acaba benımkıı arabamda nasıl duracak :roll: :roll: :roll: :roll:
1145_2571109189875_1018592877_2744303_2052760008_n.jpg

kardeşim senin arabada çok harika duracağına eminim numan eline sağlık kardeşim süper iş

benbeni' Alıntı:
Bu aracı az önce sahibinden'de gördüm.Şimiye kadar grand vitara için gördüğüm en güzel çelik tampon uygulaması diyebilirim.

Acaba fiyat olarak ne tutuyor bu tampon?
bende sımdı ınceledım ılanı uzerındekı aksesuarlara gore fıyatı degrlendırmek lazım ben 2004 grand vıtarayı 30 cıvarlarına aldım suan uzzerıne 14 -15 bınlıralık para harcadım celık tamponlar dahıl hala devam edıyorum tamamen kısısel ıstek ve begenılere gore yapılan aracların fıyatları degısıyor

gokhan5234' Alıntı:
bende sımdı ınceledım ılanı uzerındekı aksesuarlara gore fıyatı degrlendırmek lazım ben 2004 grand vıtarayı 30 cıvarlarına aldım suan uzzerıne 14 -15 bınlıralık para harcadım celık tamponlar dahıl hala devam edıyorum tamamen kısısel ıstek ve begenılere gore yapılan aracların fıyatları degısıyor

Bende yaklaşık 2 ay önce hiç hesapta yokken 98 grand vitara 2.5 V6 otm. aldım.Hani herkese malı değerli gelir ya; arabaya öyle bir ısındım ki anlatamam.Bu kadarını hiç beklemiyordum.

Aracı aldıktan sonra Trabzon'da kaç kişi benle pazarlık attıysa kimseye satmaya gönlüm razı olmadı.

Özellikle sizin araca yaptığınız uygulamaları hayranlıkla izleyip, ileride kendi yapacağım uygulamalara referans olması açısından yakından takip ediyorum.

Kolay gelsin

gokhan5234' Alıntı:
yakıt olarak suan uzun yol verılerı elımde mevcut sehır ıcı cok kullanma fırsatım olmadı
110-120km hız ortalamasıyla 300km 30 lt lpg ıle
140-150km hız ortalamasıyla 250km 30 lt lpg ıle
80-100km hız ortalamasıyla 350km 30 lt lpg ıle
jlx e gore asırı srı ve hızlı her an gucunu hısedıyorsunuz bırde konforu baya yuksek ama jlx ın arazıdekı perfrmansı ustunmus mehmet becce abımzıın soledıgıne gore ben daha arazıye gıredım

Gökhan Bey,

Cuma günü itibarıyla 2004 5K otomatik 2000 motor benzinli vitarayı Kocaeli'nden satın aldım. Ankaraya otobandan ve ölçüm yapmak adına ortalama 100 hızla sağanak yağmur altında sakin kullanımla geldik. 100 km. de 9,5 litre benzin yaktı. yağmur ve aşırı soğuk yakıtta belirleyici olsa da değerler yüksek geldi (aracın filtre ve bakımları yeni) aracın muayenesi de yapılacağından bu hafta mutlaka tüp taktırmak istiyorum. sizin yakıt değerleriniz çok iyi bu değerlere yakın miktarlar için sizin lpg kitin markasından taktırmak istiyorum. topikte bahsetmişseniz sanırım kaçırdım.. kitin markası ve fotoğrafı paylaşılan vinçli ön tamponun bizler tarafından da temin edilip edilemeyeceği konularınızda yardımlarınızı bekliyorum.. Teşekkür ederim..

mahmutunver' Alıntı:
Gökhan Bey,

Cuma günü itibarıyla 2004 5K otomatik 2000 motor benzinli vitarayı Kocaeli'nden satın aldım. Ankaraya otobandan ve ölçüm yapmak adına ortalama 100 hızla sağanak yağmur altında sakin kullanımla geldik. 100 km. de 9,5 litre benzin yaktı. yağmur ve aşırı soğuk yakıtta belirleyici olsa da değerler yüksek geldi (aracın filtre ve bakımları yeni) aracın muayenesi de yapılacağından bu hafta mutlaka tüp taktırmak istiyorum. sizin yakıt değerleriniz çok iyi bu değerlere yakın miktarlar için sizin lpg kitin markasından taktırmak istiyorum. topikte bahsetmişseniz sanırım kaçırdım.. kitin markası ve fotoğrafı paylaşılan vinçli ön tamponun bizler tarafından da temin edilip edilemeyeceği konularınızda yardımlarınızı bekliyorum.. Teşekkür ederim..
tesekurler benım arabam manuel o nedenle yakıt verılerım %20 cıvarı dusuk olması normal lpg aracı aldıgımda yenı montaj edılmıstı atıker marka yukseltmelerı kılıt aynamahrutı vb aksesuarları mehmet becce abımızden vınclerı huma oto andan cetınel abımızden tamponlarıda numan08 nıcklı arkadasımızdan temın ettım ıstedıgınız yaptıracagınız urun olursa ıstedıgınız arkadasın telefonunu verebılırım

manuel ve otomatiğin yakıt farkının şehir içinde % 15-20 oranında manuelin lehine olması anlaşılabilir. ancak uzun yolda özellikle otobanda nerdeyse vites değişimi çok sınırlı oluyor.. buna rağmen fark olması sanırım eski nesil otomatik olmasıyla alakalı.. bunlar 4 ileri.. örneğin cvt ve dgs şanzıman 7 ileri.. sanırım bmw 8 ileri çıkartmış.. böylece yeni nesil otomatikler, vites geçiş aralıklarının azalması nedeniyle manuelden daha az yakmaya başladı..

bu arada artık Atiker markası ile lpg kiti üretilmediği bilgisine ulaştım.. sanırım Romano, KM ve Atiker AKL markası altında birleşmiş.. tanıdığım iyi bir lpg ustası yakın zamanda 6 silindirli bir BMW'ye yeni nesil enjökter ve ecusu prinsinkiyle aynı prensipte çalışan AKL kiti taktıklarını söyledi.. kullanıcısının memnuniyet ve değerlerine göre ya AKL ya da lovato marka kitten birini takacağız..

zamanla ilave yapılacaklar konusunda gerekli iletişim bilgilerini sizden alırım.. açıkçası sizin araçtaki gelişmeleri gördükçe bizler "taklit" edeceğiz gibi gözüküyor.. ilgiyle takip..

Gökhan baştan sona okudum, harika değişimler yapmışsın araçta. Geçenyıl sivasa gelmedin, bu sene tarıkla beraber bekliyoruz. Bu arada şu sıralar favorim olan bir proje, dur bakalım zaman ne gösterecek. Selamlar...

Gökhan bey, selam
gezenbilirde bir başlık altında
yapıldıktan sonra kumlanmayan tamponun mutlaka paslanacağı
yazıyordu, sizin tamponda kumlandımı, yada ilerde pas yapmaması
için neler yapıldı?

AL1820' Alıntı:
Gökhan bey, selam
gezenbilirde bir başlık altında
yapıldıktan sonra kumlanmayan tamponun mutlaka paslanacağı
yazıyordu, sizin tamponda kumlandımı, yada ilerde pas yapmaması
için neler yapıldı?
ben kummlanma yontemını ıstemedım tamponu yapan arkadasımız kumlanın ca boya tutmuyor cok asırı da puruzlu oluyor onun yerıne elektro sattık boya ıle boyatalım dedı bıraz masraflı oldu ama saglıklı

ılgınız ıcıntesekurler gecen sene gelemedım oyunlara gelırken aracımla erzıncan refaıyede vantılator kayısını kopardım etkınlıkten bır gun once orada kayıs bulamayınca cekıcıyle erzuruma gerı geldım anlıcagınız onlarla ugrastım bulenkok ve kankam tarıgın bılgısı vardı nasıp bu senekı oyunlara gelrıım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,632
Kaydolan Son Üyemiz
Seiko5

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.