2001 3.2 V6

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 285
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,944

Etiketler
Ynt: 2001 3.2 V6

mrdnmz' Alıntı:
İyi akşamlar İstanbul a. Lastik ebatları 245 75 16 M/T eski lastikler Competus 245 70 16 4 mevsimdi.

Bana göre tam oldu. OTEC opel de 265 var çok da bir fark olmadı.

lastikler benim lastikten abi :D ne zaman geliyosun istanbula be abi gelicem gelicem diyosun görüşelim geldiğinde

Önce ince ayar Rot Balans yaptık bugün ve ayrıca tekrar bilgisayara bağladık. Maşallah diyelim hep beraber.

image.jpg

Daha önceki mesajlarımdan birinde önce ne istediğimize karar vermiş ve buna göre de kendimizce bir liste çıkarmıştık. şimdi listemizin kontrolünü yapıyoruz.

Hava debimetresi (alındı tekrar teşekkürler vedat bey) tamam
tüm yağlar / filtreler tekrar değişecek tamam
tüm fitiller kontrol edilecek/değişecek kontrol ettik sadece ön kapılar değişecek
Ufak tefek kaporta işlemleri var sıkıntı yapacak durum yokmuş rötüşluk işler
sunroof ta bir sıkıntı var o giderilecek (su alıyor) sırada bu iş var
elektrik ve donanım eksikleri/aksaklıkları giderilecek artık fazlamız var yani tamam
üst e sepet en kralı bende :D
balta/kürek filan tamam
vinç aldık sadece takması kaldı
4 adet Hella 2 tane hella 3000 blue yetti de arttı
Telsiz tamam (araç telsizi yerine PMR denen el telsizlerinden aldım)
*Araç üstü çadır bu iş başka bir projeye dahil oldu
Ön Bullbar hala gerek var mı diye düşünüyorum
arka bagaj kısmına bir şey var aklımda onu denicem denedim olmuyor :(
şanzıman kontrol edilecek canavar canavar maşallah
lastikler değişecek cooper STT tamam
**araç içi navigasyon / görüntü sistemi sistem değişikliğne gittim anlatacağım
*Sepet içine özel çantalar çadır ile diğer projeye dahil oldular
Özel Stickerlar tamam hatta kıyafetler bile tamam
v.s. her daim v.s. vardır

yukarıdakilerin dışında yine ucuz olduğunu düşündüğüm ve yeri geldiğinde hayat kurtaracak bir iki ufak elektronik parça daha aldım araçta her daim duruyor. Ayrıca 10TL ye 15cm lik el testeresi aldım acaip işe yarıyor herkese tavsiye ederim. Ayrıca 4m uzunluğunda ve 5 ton çekerli halat var nerede lazım olur bilinmez ama yokluğunu tuz gölünde çok hissetmiştik...

* Gelelim diğer proje diye bahsettiğim konuya. Malumunuz arkada fabrika çıkışlı çeki demiri var. bizde bunu kullanmaya karar verdik. Çekme karavana kadar uzayan bir konuşmanın ardından bir römork almak ve üstüne çadırı yerleştirmek ve içinide ayrıca çekmeceli gibi istediğimiz şekilde dizayn ederek ihtiyaçlarımıza göre kullanmayı planlıyoruz.

Bu proje için bir sürem yok. Yine aracımızı yaparken olduğu gibi en pahalısı değil ihtiyaçlarımız için en uygunu kıstas olacak. Çok pahalı bir parça ihtiyacım olursa ve gerçekten ihtiyacımız olduğunu düşünürsem yeteri kadar bekler ve sonra alırım. sonuçta bu işler zevk işleri ancak bir de değeri var.

** Navigasyon işini tablete yükledik. 3G ile heryerdeyiz. Ancak yol kaydı ve diğer kayıtlar için Go Pro gibi aletlere bakarken linktekini buldum. Hem çift kamera içi HD kayıt daha da güzeli takip ettiğiniz yolları GPS ile rota üzerinde de ayrıca kayıt etme özelliği olan ve baktığım diğer ürünlerden nispeten daha ucuz olan bu cihaza göz koydum. sırası gelince onu da araca ekleyeceğim.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-guvenlik-sistemleri-cift-kamerali-gps-ve-g-sensorlu-arac-kamerasi-111070432/pasif-ilan/#classifiedTitle

konu devam etsin, bütünlüğü bozulmasın :smiley: Kimse sanmasın biz bu işlerden vazgeçtik :smiley::smiley:

herkese tekrar selamlar...

300tl ye toplam 680 km yol gittim LPG ile. Araçta sepet dahi yüklü ve 3 yetişkin 1 çoçuk. 2,40 ve 2,53 ve 2,65 tl den her seferinde 100 er liralık gaz aldım. Ortalaması 0,45 krş uzun yolda. Ben memnunum almayı düşünenlere referans olsun.

Merhaba ,

3,2 Almayı düşünüyorum. Bu gün bir araca baktım. Fotoğrafta ki düğme nedir bilgi verirseniz sevinirim...

f3_2.JPG

90 km/h a kadar araç hareket halinde bile olsa 4x2 den 4x4 e geçişi sağlayan düğmedir. Düğmeye bastıktan sonra gösterge panelinde de aynı işaretin yeşil renkli ikazı belirir.

İyi akşamlar.

Yani 4 Hi moduna düğme ile geçiyor doğru mu anladım.Arazi vitesinde de 4 Lo seçeneği var gördüğüm kadarı ile, baktağım araç 2000 model 3.2 diferansiyel kilidi (seçmeli veya lsd ) var mıdır ?

İlginize teşekkür ederim iyi akşamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR