2001 3.2 V6

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 285
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,953
Ynt: 2001 3.2 V6

otecopel' Alıntı:
SLM.Arkadaşlar olmaz işler malesef oluyor. var dır bunda da bir hayır demek lazım ve o yönde bakmak lazım gaz valf lerin kelebeklerin tutan saplama vidası düşüyor pistonun üstüne.Ayrıca şunu iyi anladımki opel frontera gercekten sağlam makina bu arıza başka bir markada olsaydı durum cok cok daha kötü olurdu arac 100000km üstünde ana ve kol yatakları ilk gün takılmışgibi ha bu arada motoru daha ilk acılıyor bu işe gm yetkili motor rektefiyecisi bile hayret etti bu kadar sağlam bir makina diye hayret içinde kaldı.

Selam

Bu saplama ile ilgili foto varm, saplamaya LOCITE sürsek nasıl olur?

Etiketler

motor toplandı çok şükür. şimdi tesisat işleri var. haftasonuna kadar çalışır diye tahmin ediyorum. ağırdan alıyoruz. acele etmiyoruz. en sağlamı olsun diye. foto yok işten fırsat bulamadım.

haftasonu da servisten çıkan araçla test yaparım diye tahmin ediyorum. inşallah...

İstanbul buluşacaktı geçen pazar ertelendi diye biliyorum. Yapın bir etkinlik yahu havalar düzelmeden... Bizi de gazlayın azıcık :smiley::smiley:

mrdnmz' Alıntı:
motor toplandı çok şükür. şimdi tesisat işleri var. haftasonuna kadar çalışır diye tahmin ediyorum. ağırdan alıyoruz. acele etmiyoruz. en sağlamı olsun diye. foto yok işten fırsat bulamadım.

haftasonu da servisten çıkan araçla test yaparım diye tahmin ediyorum. inşallah...

İstanbul buluşacaktı geçen pazar ertelendi diye biliyorum. Yapın bir etkinlik yahu havalar düzelmeden... Bizi de gazlayın azıcık :smiley::smiley:

Hayırlısı olur inş. abi. Benimde triger kopuyomuş az daha, Allaha şükür ucuz atlattık.
murat abiyle burdan öyle bi konustuk ancak benim işlerim dolayısı ile ben gidemedim diğer arkadaşlar c.tesi öyle bi çıktılar geziye. Gazlıcaz abi sizi az bekleyin ;D ;D

mrdnmz' Alıntı:
evet okudum. gerçekten "ucuz" atlatmışsın :smiley: geçmiş olsun tekrar.

bekliyoruz valla fotoları filan. Şubat gibi bir sürpriz yapaibliriz İstanbul a. Haberleşiriz.
Geçen haftaki gezi ile ilgili birkaç görsel atıyım buraya, fotoları çeken selim, mustafa ve erene çok teşekkürler.

img0906q.jpg

img0973ah.jpg

img1066it.jpg

img1469ua.jpg

IMG_6453.JPG_thumb.jpg

Evet dostlar aracımı teslim aldım. İzlenimlerim başka bir araç teslim aldığım yönünde. Sürüş gidiş yol tutuş aracın sesi ve görsel olarak herşeyi değişti ve daha önce bahsettiğim işlemlerin hepsi artık bitti sayılır. Sadece ev de odada yerde duran vinç in takılması işlemi kaldı o kadar. Bir kaç foto ile devam edeyim.

Yapılan işlemler ile ilgili sorularınız olursa seve seve yanıtlarım.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR