2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erolkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 120,755

Etiketler
Bugün kare kasadan başka araç tanımam diyen abimizide Wj lendirdik
uploadfromtaptalk1447181374551.jpg
uploadfromtaptalk1447181384596.jpg

Xperia Z

Yeni wj li olan abimiz yan basamakları beğenmediği için sökmüş tam atmak üzereyken " dur abi ben kullanırım onları" dedim ve benim araca taktım

6 gün önce aracını yeni alan Hüdayi abimiz Babadağdn inerken geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin..
Araç wj, uçurumdan yaklaşık 600. Mt aşagıya doğru takla atarak bu hale gelmiş..
uploadfromtaptalk1447707900801.jpg
uploadfromtaptalk1447707914042.jpg
uploadfromtaptalk1447707923193.jpg
uploadfromtaptalk1447707940709.jpg

Xperia Z

Allah rahmet eylesin. Kalanlara sabır versin. Almış olduğu araçtan bahsetmistik 3 4 gün önce. Çok üzüldüm :(

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün gösterge paneli için ebay dan söylediğim led ler geldi. Takması yaptım. Sonucu akşam görecegim..
Öncelikli olarak direksiyonu en alt pozısyona getirip fotodaki plastik kısmı söktüm ve far ayarı düğmesinin soketini çıkardım
uploadfromtaptalk1448456598003.JPG

uploadfromtaptalk1448456668121.JPG

Daha sonra gösterge panelinde altta ve üstte 2 şer adet olan yıldız vidaları söktükten sonra soket bağlantısını ayırdım..
uploadfromtaptalk1448456761524.JPG

Daha sonra kargaburun yardımıyla twist hareketiyle eski lambaları çıkarıp ledleri taktım.
Daha sonra söktüğüm gibi herşeyi tekrar aynı şekilde taktım..
uploadfromtaptalk1448456812936.JPG

Xperia Z

Flowmaster benim aracımda da takılı.Bir arkadaşım hediye etti.Ben gayet memnunum.Uzun yolda ses biraz kulağı tırmalıyor ama genel itibariyle memnunum.Şehir içinde çevreye çok kararında bir yankı veriyor,rahatsız edici değil.Gerçi seri numarasına göre WJ uyumlu olan modelden bahsediyorlar ama benim egsozcu ustam verdiğim gibi taktı,kontrol etmedim.

İç aydınlatma led değişikliğinden memnun musunuz? Ben şöyle bir set buldum.Yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum.

b00eb3efb45b9123fe34da214d407519.jpg

Benim aldıgım led ler hiç iyi çıkmadı.Eski ampulleri taktım.Anladıgım kadarıyla ledlerin 360 derecelik bi aydınlatma yapması gerekıyor.Benımkıler sadece önunu aydınlattıgı için çok verimsiz oldu...

Hayırlı olsun.

Kaç lt'lik tank taktırdınız?
Benim tüp max.48 lt alıyor ve kullanıma bağlı 270-290 km yol yapıyor.

Simit tüp kesinlikle çok doğru tercih.Böyle bir araca binip bagaj hacminde kayıp yaşamak mantıklı değil.

Ben ayrıca av malzemelerim için bagaja bir sandık yapıp kaplattım.Fikir vermesi açısından fotoğrafını çekip paylaşırım.

Hayırlı olsun.

Kaç lt'lik tank taktırdınız?
Benim tüp max.48 lt alıyor ve kullanıma bağlı 270-290 km yol yapıyor.

Simit tüp kesinlikle çok doğru tercih.Böyle bir araca binip bagaj hacminde kayıp yaşamak mantıklı değil.

Ben ayrıca av malzemelerim için bagaja bir sandık yapıp kaplattım.Fikir vermesi açısından fotoğrafını çekip paylaşırım.
Teşekkurler..
72lt lık Atiker tank taktdım..
Dün biraz lpg almıştım o bitince depoyu tam doldurup şehiriçinde ölçüm yapacagım bakalım kaç km gidecegiz..

Bu arada 3mm lik olan enjektör nozulunu 2 mm e düşürdük böylece yakıtın biraz daha düşecegini öngörüyoruz...

Bendeki arada olan sıkıntının sorununu bulmak üzere bugün işe gitmeden önce lpg kablomu laptoba bağladım ve işe doğru yola çıktım..Araca ilk bindiğimde dış ısı 7 dereceydi.Aracı çalıştırdım ve bi süre sürdükten sonra,önceden ayarlamış oldugum gibi lpg sıcaklığı 35 dereceye gelince araç lpg ye geçti ve bu arada kalorifer sıcakta açık vaziyette..Videoda da regulatör sıcaklığı ve lpg sıcaklığın takıp edebilirsiniz..Sıkıntının oldugu yokuşa doğru çıkmadan programdan kayıta başladım.İlk hareket anında lpg sıcaklığı 33,regulatör sıcaklığı 45 derece...Kesikliği hissetmeye başladıgım anda lpg ısısı 16,regulatör ısısı 30 dereceye düşmüş..Lpg ısısı 13 dereceye düştüğünde bu performans düşüşünü bariz hissediyorsunuz.Tabi bu arada yokuşa sabit hızda çıkmaya devam ediyorum.Devir 2500 de...Yokuşu çıkıp düze gelince regulatör ısısı ve lpg ısısı artmaya başlıyor.Yani benim usta sorunun sebebinde haklı çıkmış gibi gözüküyor.
[video=youtube;7vR8o9fno80]
[/video]

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri