2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erolkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 120,844
Klimadan tam performans alabilmek için kalorifer klapelerini kendim onarmaya karar verdim. Ama klapelerin altında ve üstünde kullanılan süngerimsi maddeyi nerden bulurum?

Xperia Z

Etiketler
Evet arkadaşlar biraz önce klaperleri söktüm ve hafif onarım yaptım..<br />
Sökmeden önceki hali..
uploadfromtaptalk1439716179074.JPG
uploadfromtaptalk1439716215943.JPG
uploadfromtaptalk1439716255758.JPG
uploadfromtaptalk1439716294406.JPG

Xperia Z

Benim anladıgım kadarıyla öndeki klapenin metali uzun oldugu için tam kapanmıyordu..
Bugün pazar oldugu için heryer kapalı ama açık bi bisikletçi buldum ve metalin fazlalığını kestim. İlerleyen günlerde süngeride söküp daha güzel bişeyler yapacagım..
uploadfromtaptalk1439716408271.JPG

Xperia Z

Sonunda itinayla kapattım..
Yarın nöbet çıkışı Didim e gideceğiz bi aksilik olmazsa yolda denerim bakalım bi değişiklik varmı diye...
uploadfromtaptalk1439716532983.JPG

Xperia Z

Bu işlemleri yaptıktan sonrada klapelerin kalibrasyonunu yaptım..
Rölantideyken 22 derecede deneme yaptım sanki fark var gibiydi öncekine göre..

Xperia Z

Öncelikle herkese iyi bayramlar..
Bugün bayramın ilk günü ve klasikleşen nöbetimizi tutuyoruz. Boş durmayayım dedim ve önceki aracımdan kalan plastidip le ön ızgarayı siyah yaptım .
İlerleyen zamanlardada jantlarıda plastidip yapacak gibiyim.
uploadfromtaptalk1443093721687.JPG
uploadfromtaptalk1443093761496.JPG
uploadfromtaptalk1443093797612.JPG

Xperia Z

Bugün Mopar parça orjınal kalorifer klapeleri geldi. Yerine montajını tamamladım. İlk denemeyi yaptım. Bi taraf sıcak diğer taraf soğuk gayet iyi üflüyordu
uploadfromtaptalk1444412305932.JPG

Xperia Z

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,748
Kayıtlı Üye Sayımız
166,564
Kaydolan Son Üyemiz
dijitalarsiv

SON KONULAR

Geri